Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Just now, potrivitu said:

Mai romantic decât o bășină venită la momentul potrivit ,  nu cred că există , Ana .  😌🤗

Serios ? Vrei sa fim amanți ? Nu am mai dormit de vreo 2 ani cu un bărbat :) sa ma țină in brațe , sa ma trezesc cu pula la curul meu 🤣🤣🤣🤣 vrei ? Ti rog ❤️

Link spre comentariu
Chiar acum, Bruneta168 a spus:

Și-a dat seama ca nu mai este loc de nimic :) oricum nici eu nu mai puteam sa fac ceva :) efectiv râdeam cu lacrimi :) se întâmpla , aia e , dar totuși , da drumul la apa sa nu se audă 🤣🤣🤣 jumate fac pipi cu usa deschisă :) pisssssss

E de ținut minte 🤣🤣🤣cum draku sa vin la tine la wc🤭eu vin pt altceva 

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus:

Chiar asa..cum spuneam ca țeapa de la prima ora.. a răspuns abea acum 1h și bineînțeles ca a și venit.. cunscandu-l deja m-am gândit că el nu este un caz de bagat la Block ...și s-a dovedit ca nu putea accesa telefonul ptr mesageria cu mine... cel cu amenintatul a uitat sa vina... cel ce a luat block ... si-a meritat ca l am găsit pe listele negre... 

Eeeee, ai văzut ca am dreptate!!! Tot raul spre bine... 😉

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, scorpion1970 a spus:

Eeeee, ai văzut ca am dreptate!!! Tot raul spre bine... 😉

Pai și eu aveam.. dar m am calmat ușor...și am așteptat..urmând bineînțeles rezultatele bănuielile mele ...care mereu se adeveresc... 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Chiar acum, Albdom82 a spus:

Dar nu v-am zis si ce facesitting face Silvia...mama, mama...😱

Lasa...de ala sa te bucuri tu 😊

• Like 2
  • Haha 1

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 minute, Bruneta168 a spus:

Serios ? Vrei sa fim amanți ? Nu am mai dormit de vreo 2 ani cu un bărbat :) sa ma țină in brațe , sa ma trezesc cu pula la curul meu 🤣🤣🤣🤣 vrei ? Ti rog ❤️

Aș vrea . 😚

Da promiți că nu te vei gândi la "suflețelul tău "  , măcar atunci când suntem împreună?   

Link spre comentariu
Vizitator
Just now, potrivitu said:

Aș vrea . 😚

Da promiți că nu te vei gândi la "suflețelul tău "  , măcar atunci când suntem împreună?   

Dacă “ ma ametesti bine” , promit ca nu ma gândesc la el :) 

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 1 minut, potrivitu a spus:

Aș vrea . 😚

Mai...daca te-a rugat femeia...nu faci și tu un pustiu de bine. 😏

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 14 minute, Albdom82 a spus:

Colegilor nu fiti suparati, Silvia e una din cele 3 fete de pe aici care e in sufletul meu si nu va iesi niciodata, poate de acolo si FK-ul.

Nu suntem

😠😫

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 4 minute, MisterX a spus:

Lasa...de ala sa te bucuri tu 😊

Eu am impresia ca tu nu stii sa apreciezi micile bucurii pe care ti le poate oferi viata. Pacat 🙂

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Chiar acum, Albdom82 a spus:

Eu am impresia ca tu nu stii sa apreciezi micile bucurii pe care ti le poate oferi viata. Pacat 🙂

Oooo dar ce le apreciez...doar ca prefer sa le cer eu vietii nu sa mi le ofere ea 😊

• Like 2
  • Haha 1

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
Acum 15 minute, Bruneta168 a spus:

Bruneto ce-ti mai place sa simti pula tare la curu tau😁🤣🤣🤣❤️

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator

Se tot vaita lumea pe tot felul de topice de clienti tepari, de programari anulate, de block, samd.. si eu n-am cu ce contribui la acele topice, n-am ce scrie si eu acolo o parere pentru ca nu am ce parere sa am din moment ce nu am avut nici o problema de genul. Nu am block de la nici o fata, nu anulez, nu sunt anulat..

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 36 minute, MisterX a spus:

In cazul tau suferinta trebuie sa fie de 50 de ori mai mare ca a mea dar eu iti sunt alaturi si ca sa te consolez iti readuc aminte ca el nu a primit bomboana elvetiana 😌. Aduti aminte ce buna a fost. Sic 🤭

Dacă stau bine să mă gândesc , mai în avantaj suntem noi frate .  Tu ai da bomboana elvețiană 🤗 , pe sărutul Silviei , împletit în patru ?  Eu nu

și știi de ce ? 

Pare că acel sărut, i-a făcut capul 

ferfeliță " 🥺

Link spre comentariu
Vizitator
2 minutes ago, ionut_rs said:

Bruneto ce-ti mai place sa simti pula tare la curu tau😁🤣🤣🤣❤️

Știi ca este viața mea sa-l simt in cur :) ce obscena sunt :) 

Link spre comentariu
Vizitator

Dacă stau bine să mă gândesc , mai în avantaj suntem noi frate .  Tu ai da bomboana elvețiană 🤗 , pe sărutul Silviei , împletit în patru ?  Eu nu

și știi de ce ? 

ferfeliță " 🥺

Vezi ca sarutul Silviei e mai dulce ca bomboana voastra elvetiana.

Sic 😁!

Link spre comentariu

• Membru Premium

și știi de ce ? 

ferfeliță " 🥺

Apropo...o mai avea bomboane 🤔?!...ca tare buna a fost 🤭

• Like 2
  • Haha 1

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...