Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 2 minutes ago, ionut_rs said: Cu ce te masturbezi? Ai jucarie sau degetul?? 🥰🥰🥰 Am primit ceva de la cineva , este ceva ptr clitoris așa îl folosesc eu ii mulțumesc de fiecare data când ma masturbez , după ma gândesc la el și ma apuca rasul n baie merg ca nu este “ loc” in casa iar sa merg la garsionera sa primesc pe cineva , nehhh, poate îmi fac nervii și rămân nefututa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, Cozonac_7 a spus: Îți iau o cafea... Să-ți taie pofta de mâncare! Bravo asa! Bine cozonac 😁😂😂 ca sunt geloasa. 😂😂 asa taie .. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Noroc cu @extraterestru78 ca s-a gândit la mine , ca rămân nefututa și mi-a făcut ceva special ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 15, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 15, 2023 Am primit răspuns!! Pfffaaaa, acuma trebuie neapărat să merg să-mi iau tricoul ăla bun 1 Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 15, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 15, 2023 7 minutes ago, AlexaNdrA1q said: Bravo asa! Bine cozonac 😁😂😂 ca sunt geloasa. 😂😂 asa taie .. Am eu impresia... Sau tocmai ce e pe cale să se destrame o frumoasă prietenie? 🥹 1 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 11 minute, Bruneta168 a spus: Eu ? Intodeauna am fost teribila de sinceră 🫶 Pot confirma asta! 😉🤗 Link spre comentariu
Girlsexy99 Reputație: 7788 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 11 minute, Cozonac_7 a spus: Îți iau o cafea... Să-ți taie pofta de mâncare! De cafea am si eu bani 😂 de mâncare nu am 😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Just now, silverlion said: Pot confirma asta! 😉🤗 Bine ca nu-i ok sa fiu sinceră doareee rauuu ! Dar na, multora dintre noi vrem falsitate , vrem iluzii , vrem sa auzim ce ne dorim noi … Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, Bruneta168 a spus: Bine ca nu-i ok sa fiu sinceră doareee rauuu ! Dar na, multora dintre noi vrem falsitate , vrem iluzii , vrem sa auzim ce ne dorim noi … Corect sinceritatea doare rau dar daca o accepti te va face sa evoluezi! Ce filosof sunt si nu am baut nimic...🤣 🤣 1 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, silverlion a spus: Corect sinceritatea doare rau dar daca o accepti te va face sa evoluezi! Ce filosof sunt si nu am baut nimic...🤣 🤣 Te-ai făcut și tu poet 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Eram ieri la mega image , era o coada infernala , efectiv nu mai puteam de nervii , abia se mișcau , apare o tipa blonda , frate țiplă , femeia bomba , toți și toate ne uitam la ea ca la felul 3 , efectiv toți eram cu gura căscată , sa mor eu de nu erai mișto rău ! Ea tot se uita la toți din jurul ei și a început sa vorbească …. Era bărbat ….. dar in ce fel arată , doamne baga-mi-ai pula-n gura criminal ! Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 15, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 15, 2023 5 minutes ago, Bruneta168 said: Bine ca nu-i ok sa fiu sinceră doareee rauuu ! Dar na, multora dintre noi vrem falsitate , vrem iluzii , vrem sa auzim ce ne dorim noi … Eu tot ce-mi doresc este să primesc răspuns la mesaje... 🥹 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 2 minutes ago, silverlion said: Corect sinceritatea doare rau dar daca o accepti te va face sa evoluezi! Ce filosof sunt si nu am baut nimic...🤣 🤣 Chiar ești , azi vorbești astfel Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, extraterestru78 a spus: Te-ai făcut și tu poet 🤣🤣🤣 Am auzit ca prinde la femei... 🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 1 minute ago, Cozonac_7 said: Eu tot ce-mi doresc este să primesc răspuns la mesaje... 🥹 Ce mesaje ? Unde? Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Chiar acum, silverlion a spus: Am auzit ca prinde la femei... 🤣🤣 Prinde prinde, tu nu vezi ca toate's limba după ei... 1 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Iunie 15, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 2 minute, Cozonac_7 a spus: Eu tot ce-mi doresc este să primesc răspuns la mesaje... 🥹 Azi nu am liber din păcate🥺🤭 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Just now, extraterestru78 said: Prinde prinde, tu nu vezi ca toate's limba după ei... mie nu-mi plac poeții mie îmi place pula și bani doar sa-i am , nu sa-i cheltui Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 4 minute, Bruneta168 a spus: Chiar ești , azi vorbești astfel Poetul e cel care cuprinde infinitul în versuri.😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 1 minute ago, extraterestru78 said: Azi nu am liber din păcate🥺🤭 Azi am dormit toată ziua mâine sunt forța , dar deja am programul făcut mâine o sa ma fut 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 1 minut, extraterestru78 a spus: Prinde prinde, tu nu vezi ca toate's limba după ei... Uite vezi, inca o dovada ca omul cat traieste invata si ca nu este niciodata prea tarziu sa schimb macazul. 🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 Doar eu am rămas cu voi ? Vaiiii , îmi place in grup Link spre comentariu
Membru Premium silverlion Reputație: 2738 Postat Iunie 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Telefon: [email protected] Oras:Cape Town Membru Premium Partajează Postat Iunie 15, 2023 Acum 5 minute, Bruneta168 a spus: Chiar ești , azi vorbești astfel Este daca mai si beam ceva ramaneam eu cu Plesu sa vorbim despre relativitatea p_lii in gaura neagra numita p_zda...🤣🤣 Link spre comentariu
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iunie 15, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Partajează Postat Iunie 15, 2023 8 minutes ago, Bruneta168 said: Ce mesaje ? Unde? Când să-ți scriu... Am rămas fără credit (ție nu ți-am scris, tu mă intimidezi) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2023 Partajează Postat Iunie 15, 2023 5 minutes ago, scorpion1970 said: Poetul e cel care cuprinde infinitul în versuri.😉 Poeziile nici ptr copiii de 3 ani , nu mai sunt bune , am avansat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum