Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit"
Chiar acum, Albdom82 a spus:

Mai imi poti da, ca nu ma supar. Dar nu te astepta si la reciproca 🙂

....

S-o crezi tu! L-am ajutat pe @MisterX 😝

Tie, direct....esti panarama rau! Si-apoi eu nu sunt cu FK. Din mai multe motive.

Dar, in rest te am la inima 😂

Deci...ai sanse.

Si nu astept "like" pe "like" ....cel mai mult urasc sa-mi spuna cineva (in real): iti dau, ca si tu mi-ai dat! Poa' s-o faca, dar sa tina "textul"pentru el....chestie de ceea ce simti, cand primesti ceva; parerea (si gandirea) mea

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Acum 4 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Evoluam ..evoluam .. eram și eu mai mica acum 8-9 luni :) 😂😂 

Corect...nu te-am uitat cu "dominarea soft"...acum si GFE de nota 15 😊. Cat stai prin tari straine?🤭

• Like 1

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus:

Evoluam ..evoluam .. eram și eu mai mica acum 8-9 luni :) 😂😂 

Am putea spune ca akm abia "iesi" in lume, nu?

Nush daca te mai apuc dupa cele "8 clase"....da' o sa fie nebunie mare!!!!

...ce sa mai spun de "Balu' bobocilor"??!! 😱😈😈

Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!!

Trebuie doar sa-mi propuneti 😂

Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, crissti98 a spus:

S-o crezi tu! L-am ajutat pe @MisterX 😝

Tie, direct....esti panarama rau! Si-apoi eu nu sunt cu FK. Din mai multe motive.

Deci...ai sanse.

Si nu astept "like" pe "like" ....cel mai mult urasc sa-mi spuna cineva (in real): iti dau, ca si tu mi-ai dat! Poa' s-o faca, dar sa tina "textul"pentru el....chestie de ceea ce simti, cand primesti ceva; parerea (si gandirea) mea

Apreciez ajutorul. Merci! 👍

• Like 3

Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 1 minut, MisterX a spus:

Sunt unele experiente unde nu ai nevoie de GFE si implicit de FK....dar daca iti place de fata respectiva sexul e mult mai frumos cu FK. 

Eu sunt de principiu daca imi oferi ceva iti ofer acelasi lucru inapoi. Nu as putea sa sarut o fata care simt ca nu ar vrea sa ma sarute sau nu as putea sa dau limbi unei fete care imi face sex oral protejat. Sexul e mult mai frumos cand partenerii sunt pe aceeasi lungime de unda.

Suntem putin diferiti aici. Tu stii foarte bine ca eu vizitez o fata de la masaj care nu ofera sex, dar ofera acest FK care, cum zici si tu, simti ca vrea si ea sa te sarute. Altfel ar fi intr-adevar o experienta cu semnul intrebarii. Pentru mine sarutul e mai important si un act mai intim decat sexul in sine.

Cat despre a da limbi unei fete care nu-ti face decat OP - eu le dau pentru placerea mea in primul rand (pentru ca de a lor am serioase indoieli oricum, mai mult se prefac). Si le dau de ex. si fetei mai sus mentionate care nu ofera nimic asemeni in schimb.

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 6 minute, MisterX a spus:

Corect...nu te-am uitat cu "dominarea soft"...acum si GFE de nota 15 😊. Cat stai prin tari straine?🤭

Stai la rand....ca are mandat de aducere......in fata "procurorului"!! 😁 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, scorpion1970 a spus:

Stai la rand....ca are mandat de aducere......in fata "procurorului"!! 😁 

Scuzati! Nu am stiut ca deja s-a facut coada. Cine e ultimul la rand? Sa stiu dupa cine sunt 😂

• Like 1
  • Haha 3

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 5 minute, Albdom82 a spus:

Suntem putin diferiti aici. Tu stii foarte bine ca eu vizitez o fata de la masaj care nu ofera sex, dar ofera acest FK care, cum zici si tu, simti ca vrea si ea sa te sarute. Altfel ar fi intr-adevar o experienta cu semnul intrebarii. Pentru mine sarutul e mai important si un act mai intim decat sexul in sine.

Cat despre a da limbi unei fete care nu-ti face decat OP - eu le dau pentru placerea mea in primul rand (pentru ca de a lor am serioase indoieli oricum, mai mult se prefac). Si le dau de ex. si fetei mai sus mentionate care nu ofera nimic asemeni in schimb.

Egoista 😡!

• Like 2
  • Haha 1

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 22 minute, crissti98 a spus:

Nu sunt panarama deloc, sunt un baiat foarte cuminte si linistit. Si nu am niciun fel de vicii, am un stil de viata foarte sanatos: tigari=0, bautura=0, jocuri de noroc=0, femei=fara numar, fara numar 🤣🤣

Ps- si eu te tin aproape in inima si in suflet si ma gandesc deseori la tine. Te pup 😘 

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Chiar acum, MisterX a spus:

Scuzati! Nu am stiut ca deja s-a facut coada. Cine e ultimul la rand? Sa stiu dupa cine sunt 😂

Știu, ca sunteți de la un alt serviciu special, unde o "anchetați" în alt dosar... 

Dar va rog...dupa clasificare.... 🙈

Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970
Acum 1 minut, marianblaga a spus:

bine ca te-am prins direct mare...

Pai....dupa ce am făcut-o mare...vi tu și îți bagi....respectul în munca noastră!!! 😁 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 13 minute, MisterX a spus:

2 sapt cam asa.. vin acasă câteva zile și o tai spre Constanța puțin! 🤭 

Acum 11 minute, crissti98 a spus:

Am putea spune ca akm abia "iesi" in lume, nu?

Nush daca te mai apuc dupa cele "8 clase"....da' o sa fie nebunie mare!!!!

...ce sa mai spun de "Balu' bobocilor"??!! 😱😈😈

Mai .. tine de mine totul... dar facem la 12luni party😂😂 când fac 1an pe forum actualizez alte servicii noi 🤭🤭iar pub paie pe foc 😂uite cum ma provocați și mie îmi place joaca

.și știți asta cu toții 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 2 minute, scorpion1970 a spus:

Știu, ca sunteți de la un alt serviciu special, unde o "anchetați" în alt dosar... 

Dar va rog...dupa clasificare.... 🙈

Mai nou a intrat in jurisdictia mea si nu am de gand sa trec cu vedere asa o infractiune. Dar nu-i nimic ca ii dam o pedeapsa cumulata daca a mai facut si alte infractiuni 🤭

• Like 3

Link spre comentariu
Vizitator
Chiar acum, marianblaga a spus:

@AlexaNdrA1q , cum te simti (singura) intre atatia baieti veseli?

Veseliie și umor creste cheful tuturor 🤭 numai al meu a murit..ca am făcu greseala sa mănânc adineauri 😂 și sunt ca o leguma lesinata..

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 minute, MisterX a spus:

Egoista 😡!

Nu e vorba de egoism colegule. Ea ofera ceva ce tu poti accepta daca vrei, sau daca nu, cauti in alta parte ceea ce iti doresti. Dar cum o fata iti poate intra in suflet cateodata..ce sa faci? Accepti.

Link spre comentariu
  • Membru Premium

@AlexaNdrA1q , cum te simti (singura) intre atatia baieti veseli?

Permite-mi sa-ti raspund raspund eu. Se simte ca vulpea in cotetul gainilor 😂!

• Like 3
  • Haha 2

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 1 minut, MisterX a spus:

Mai nou a intrat in jurisdictia mea si nu am de gand sa trec cu vedere asa o infractiune. Dar nu-i nimic ca ii dam o pedeapsa cumulata daca a mai facut si alte infractiuni 🤭

Mama mama... abea aștept sa ma întorc.. mai dar asa faceți mereu când plec 😡😡ma agitați și mi sta gândul la București și eu sunt plecata..și când vin..e adracu de nu va strig pe toți sa va vad atunci! 👊👊mie ca va prind și va leg eu pana la urma..  

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus:

Veseliie și umor creste cheful tuturor 🤭 numai al meu a murit..ca am făcu greseala sa mănânc adineauri 😂 și sunt ca o leguma lesinata..

ma asteptam la alt raspuns. sunt un pic dezamagit...

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Albdom82 a spus:

Nu e vorba de egoism colegule. Ea ofera ceva ce tu poti accepta daca vrei, sau daca nu, cauti in alta parte ceea ce iti doresti. Dar cum o fata iti poate intra in suflet cateodata..ce sa faci? Accepti.

Glumeam. Fiecare cu placerile lui. Eu pot sa le inteleg pe toate ca si eu am nebuniile mele.

• Like 2
  • Haha 1

Link spre comentariu

Vizitator scorpion1970

poate ti-ai bagat si tu respectul in munca mea, vreodata...

Touche!!!! Asta este antologica... 😀 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...