Sari la conținut

Doamnă reală - 0766295249

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
Postat
Acum 37 minute, muhammet a spus:

Atentie pt 1000 de lei face normal neprotejat.

Scuze am gresit topicul.Era vorba de Lorena

Reputație: 52
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 26.04.2024 la 20:03, papura voda a spus:

Cred că m ai salvat de la o experiență neplăcută!

Mulțumesc!😊😊😊

Am trecut și eu pe la Doamna,Milf cred că în jur de 38-40 de ani buna de pulă in draci🙂sânii sunt mari dar puțin moi la atingere curul este ce trebuie in rest cu mine a fost ok i.as da un 9 pe linie ,,aa și apropo baia curata plina de geluri de dus prosoape tot ce trebuie plus papuci și apă de gură ,acum nu știu ce să zic poate o fi văzut recenzia colegului și a alimentat prăvălia🙂

• Mersi 1
  • Oras:Pitești
Postat
La 14.06.2024 la 18:35, fane07 a spus:

Am trecut și eu pe la Doamna,Milf cred că în jur de 38-40 de ani buna de pulă in draci🙂sânii sunt mari dar puțin moi la atingere curul este ce trebuie in rest cu mine a fost ok i.as da un 9 pe linie ,,aa și apropo baia curata plina de geluri de dus prosoape tot ce trebuie plus papuci și apă de gură ,acum nu știu ce să zic poate o fi văzut recenzia colegului și a alimentat prăvălia🙂

Mai e la Pitești doamna?

Postat

A fost un prieten bun la ea de 22 ani și a zis ca după nu mai scapă de ea , îl suna intr una sa se plimbe cu el , sa mai vină 😂😂

Postat
Acum 10 ore, georgians74 a spus:

Nu, e pe București sec.2

Ok mulțumesc frumos.

Postat
Acum 8 ore, DanielCristi a spus:

A fost un prieten bun la ea de 22 ani și a zis ca după nu mai scapă de ea , îl suna intr una sa se plimbe cu el , sa mai vină 😂😂

Înseamnă că i-a plăcut pula lui😂

Postat
Acum 14 minute, andymanhot a spus:

Înseamnă că i-a plăcut pula lui😂

Îți dai seama 😂😂😂

morcovul tânăr ….

Postat
Acum 2 ore, DanielCristi a spus:

Îți dai seama 😂😂😂

morcovul tânăr ….

Normal..😂

Postat

Salut colegii, a mai dat cineva în doamna?

Se pare că e la Pitești,  eu am fost reticent pentru că a zis 150/fin oral și normal dar la oră nu lucrează..bandita doamna vrea să ia banii repede.

• Oras:Neamt
Postat
9 hours ago, andymanhot said:

Salut colegii, a mai dat cineva în doamna?

Se pare că e la Pitești,  eu am fost reticent pentru că a zis 150/fin oral și normal dar la oră nu lucrează..bandita doamna vrea să ia banii repede.

Salutare!

Am fost eu la ea,chiar am stat trei finalizari ,o ora jumate.(nu este prima data cand vizitez milfa asta curata si buna de pula)

Daca o incalzesti putin sa vezi ce placut este,sa o vezi cum traieste momentul alaturi de tine,la al treilea numar a terminat si ea dupa gemete si tipete intense!😜

Cum o sa mai vin in delegatie la Bucuresti o sa o revizitez cu mare placere!

PS:Sincer cam este pe fast fuck cumatra,dar daca o umezesti bine se schimba radical treaba!

Ciocanele tari si mult spot!

Postat
Acum 18 ore, barbacot1980 a spus:

Salutare!

Am fost eu la ea,chiar am stat trei finalizari ,o ora jumate.(nu este prima data cand vizitez milfa asta curata si buna de pula)

Daca o incalzesti putin sa vezi ce placut este,sa o vezi cum traieste momentul alaturi de tine,la al treilea numar a terminat si ea dupa gemete si tipete intense!😜

Cum o sa mai vin in delegatie la Bucuresti o sa o revizitez cu mare placere!

PS:Sincer cam este pe fast fuck cumatra,dar daca o umezesti bine se schimba radical treaba!

Ciocanele tari si mult spot!

Salut, mersi pentru info, cât i-ai dat pe 3 finalizări?

Postat
4 hours ago, andymanhot said:

Salut, mersi pentru info, cât i-ai dat pe 3 finalizări?

150lei  finalizarea,iar dupa prima vizita la ea acum cateva luni mi a spus ca vine si la hotel(dar sincer nu am intrebat cat este ora la hotel)

Postat

Am auzit prin Gavana pe la discuții ca a fost cineva la doamna și a ras de el ca are jucăria mică și cam moale :))))) acum nu știu 

îi place mare și tare , e normal 

Postat

A mai fost cineva la doamna? Ce mai știți de ea,  a mai venit pe la noi prin urbe?

• Oras:Pipirig
  • Oras:Pipirig
Postat

Mama ce milfutza smechera si buna raude pula am vizitat-o mai acum 3-4 zile chiar 5  , sa moara toti strumfii mei din baie si Gibilan si doi trei insi m-a zapacit
pacat ca m-a executat repede baga-mi-as pula in pasarica ei de milfuta frumoasa si futacioasa ,
prima data ma blocase avea tot dreptul sa faca asta . o futeam la icre cu tot felul de tampenii eu fiind la o cafenea , ma plictiseam va dati seama :) si am doborat pe milfetu asta :) cu tampenile mele pe wazzup
ma si imi daduse block anaibii milfeta :) i-au telefonul la un tovaras si o caut dinou am zis ca pe asta o sa o fut de nervi pana ii fac gaura cu tot cu ea in pat :) De unde ca m-a facut milfeta SAH-MAT a sarit decateva ori in pula , mi-a supt putin si coitele si putulica, sa pus caprita curul ala smecher vai nu pot sa uit am dat si eu putin din cur a inceput cu ceva gemete calumea si sexoase m-a indoit :) cred ca in 15 minute eram pe usa afara , o sa ma razbun milfeto o sa fac 10 labi inainte sa vin la tine sa te fut sa te chinui cum imi place mie :))
AM VRUT SA MAI PRELUNGESC , dar are un membru FIDEL care mi-a zis ca trebuie sa-l primeasca si ca-i pare rau , mi-a arat telefonul cu messaj
Acum nu stiu daca este stolenberg si femeia e pusa sa faca bani rapizi ..... dar orice ar fii intervine un carambola FEMEIA ISI FACE TREABA CALUMEA RAU DE TOT
Am vrut sa stau o ora dar mi-a trantit-o imediat cu membrul ala fidel baga mi -as pula in el :))) hahaha, iarta-ma in avans fratelo cine oi fii tu , dar m-am enervate ca sunt  inebuni dupa milfuri , mai ales sa suga si sa se futa si asa hahaha :)

oral - 10 coaie muie tot ce trebuie :)
igienia - 10 fara mirosuri suspecte
normal 10 - talent rau de tot
anal , nu stiu nu am apucat sa ajung acolo :)

150 de lei tragerea , i-am dat 200 de lei
am inteles de la ea ca ora este 350 de lei
eu platesc o ora tot timpul , dar nu m-a tinut din cuaza acelui membru fidel , baga-si-ar mifu putza in curu lui hahaha :)

vreau sa scriu o recenzie detaliata si sa o revad pe aceasta milfeta NEAPARAT , si nu o ora amarata doua

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...