Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Mai 12, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 12, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-profesional/862796e785337ei12h86i9i9f717idg2.html 🤗😊😋 1
mikyshadow Reputație: 36 Postat Mai 12, 2023 Postat Mai 12, 2023 @derwall. Multumesc pt info. Nu ma asteptam la un raspuns asa rapid si am facut programare la nr din topic. Intradevar locatia este a doamnei Maria. Fata mi-a rapuns rapid la tel. Programare intr-o ora, respectata. Locatia mi s a parut usor mai insalubra ca ultima data si cu miros greu de tigara. Fata nu are nimic erotic. Nici in tinuta nici in atitudine. Ma astepta in tricou, pantaloni de trening si papuci( slapi) asortati cu ciorapi. Dar era zambareata si cu o atitudine ok. Am intrebat o daca stie sa faca masaj si mi a raspuns ca stie ceva dar ca face doar de 6 luni. tariful 150 ora sau 200 daca sta cu sanii la vedere. Am zis sa incerc. Prosoapele mi s-au parut folosite si i am cerut sa le schimbe. S a conformat fara comentarii. Acum partea buna. Masajul de relaxare f bine facut. Fara graba cu atentie, destul de bine organizat. Pot spune ca a fost unul care m a surprins extrem de placut si a durat o ora din cap pana in picioare. Partea cu laba am sarit-o desi fata nu e urata iar sanii desi micuti sunt frumosi. Deh fata are 26 si arata binisor. Daca avea locatie in centru si facea si erotic cred ca era intre primele cautate. Asa merge doar daca ai nevoie de masaj si vrei sa ti l faca o fatuca cu sanii la vedere. Cost?... 200 . Merita?.... Daca cauti masaj bun da., pt restul vei fi dezamagit. P.S Maria testeaza o locatie in Unirii, pt cei interesati.
mr. oki Reputație: 443 Postat Mai 12, 2023 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Mai 12, 2023 Oameni buni, avand in vedere ce spune si colegul @milkyshadow mai sus, cred ca voi spune pas la doamna......imi plac fetele care fac masaj, sa fie egale cu mine, fara textila. Daca doar pt sani vrea 50 extra, pai sa ma iertati.....ori aflam pe traseu (alte) informatii interesante ori mergem la celelalte consacrate - ma enerveaza sa ceri 2 poli in plus pt o chestie pe care altele o ofera gratis, vine la dotarile basic. Plus ca pret pt full naked nu avem, deci este posibil sa nu faca......asadar succes"(-uri)"
Armand666 Reputație: 20 Postat Septembrie 14, 2023 Postat Septembrie 14, 2023 De alina ce se stie?, nu se vorbește nimic de ea aici.
Membru Premium derwall Reputație: 674 Postat Septembrie 14, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Septembrie 14, 2023 Daca este într-adevăr Alina pe care o știu eu din 2019 ( când madame Maria avea locatia la Dristor) atunci merita un masaj cu ea. Simpatica, plina de viață și destul de sexy. A reușit să mă mă maseze temeinic iar la partea inghinală și genitala m-a masat mult timp, cu o tehnica buna spre foarte buna. 😊😉🤗
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum