superh Reputație: 165 Postat Martie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 9, 2014 Salut. Am gasit anuntul asta: ZEITELE SEXULUI !!! la noi pentru sex total oral, normal si anal unde vrei tu sa te simti bine, annil-cunnil., pozitia 69, discretie totala, poze reale, te asteptam la noi pentru sex total, zona Unirii, Suna 0766635995 / 0766636210 120 lei Cautat numerele de telefon si pozele. Google zice ca e totul bine. A fost cineva? Mie imi face cu ochiul prima poza :) ! Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 10, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Partajează Postat Martie 10, 2014 La numarul asta mai apar cateva ZEITE.... Cauta si numarul de telefon ca sa fii convins ca totul e pe bune.O fi vreun cuib sau fete care isi pun poze false, zic si eu... Link spre comentariu
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Martie 13, 2014 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Partajează Postat Martie 13, 2014 >superh<prima poza nu este reala,seamana cu o fatuca din locatie la culoarea parului.Celelalte 2 poze cu blonda sunt reale dar photoshopate,in realitate este nasoala rau.In aceiasi locatie mai este o blonda care nu apare prin poze......cred ca nu incapea in obiectiv...... la cat de micuta este.Eu am fost in cuibul orataniilor......intrat / vazut / speriat si fugit am fost.Cum am intrat si am vazut-o pe prima cum vorbeste/arata mi-am dat seama unde am nimerit.Am cerut sa vad colegele si am inceput sa fiu spectator la parada naspetelor,aparea una mai urata ca alta.Locatia este langa biokarpet.Au multe anunturi cu poze false,atentie la ce pret/servicii se comunica la telefon si ce se spune la fata locului.Dupa ce vor mai fi vizitate de catre alti martiri,sunt convins ca fetele vor fi trecute la evitat,acolo unde le este locul. Link spre comentariu
en3rgy Reputație: 202 Postat Martie 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2014 Acum apar cu alte poze care la prima cautare mi-au starnit interesul 2 Link spre comentariu
verano28 Reputație: 14 Postat Martie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19, 2014 Salut băieți nu am făcut recenzii pana acuma da la blonda ceea cu fata si la bruneta am fost la ele ani trecut aveau locatia in spate la intercontinental sunt de EVITATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SUBT OBRAZNICE CEVA GEN TE TALHARESTE VB FRUMOS LA TEL ITI IA BANI IAR DUPĂ ACEEA ZICI CA E ROBOT HAI TRECI DEZBRĂCATE CERE BANI IN PLUS ....etc cea mai proasta experiența pe care am avut-o pana acuma a fost la eleeee sunt de evitat dacă vrea cineva sa m-a contrazică duceți-va așteptat sa postați dacă cumva sau schimbat 1 Link spre comentariu
tanar cu multe nevoi Reputație: 404 Postat Martie 28, 2014 Oras:....in the jungle Oras:....in the jungle Partajează Postat Martie 28, 2014 Salut băieți nu am făcut recenzii pana acuma da la blonda ceea cu fata si la bruneta am fost la ele ani trecut aveau locatia in spate la intercontinental sunt de EVITATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SUBT OBRAZNICE CEVA GEN TE TALHARESTE VB FRUMOS LA TEL ITI IA BANI IAR DUPĂ ACEEA ZICI CA E ROBOT HAI TRECI DEZBRĂCATE CERE BANI IN PLUS ....etc cea mai proasta experiența pe care am avut-o pana acuma a fost la eleeee sunt de evitat dacă vrea cineva sa m-a contrazică duceți-va așteptat sa postați dacă cumva sau schimbatBravo Verano28 ,fetele au lucrat pe batistei in spate la intercontinetal.Era un apartament de 2 camere cu trecere prin sufragerie si apoi cu trecere prin dormitor ca sa ajungi la baie,dupa ca incepeai actiunea cu una din ele,intra cealalta pe motiv ca are nevoie la baie si apoi incepeau cu tiganeala...''''ca nu vrei sa ne futi pe amandoua si mai dai ceva......hai mai pune ceva ca sa facem ceva frumos '''.Referitor la pret,atunci aveau anunt de 50 lei finalizarea si dupa ce incepeai actiunea te intreba ca ti-a spus ce pret are ea da??? ........de 100 de lei finalizarea,in cazul in care ii spuneai ca la telefon s-a stabilit altceva te ameninta ca suna sa vina guvizii peste tine ca vrei sa le futi fara sa platesti.Uite asa dadeai 100 de lei doar ca sa bagi pula jumatate si sa o scoti imediat. PISIC ,de cand sunt pe site nu am ''recomandat'' direct,nici o dameza sa fie trecuta la EVITAT,cuibul acesta este de ocolit si trebuie trecut urgent la evitat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum