Sari la conținut

Experiente cu swinger

Postări Recomandate

• Oras:Neamt
Postat
  La 08.07.2024 la 3:17, Oldredhead a spus:

Salut,nu pot da mesaje, nu am rank s

Extinde  

Nustiu cum sa fac nu as lasă numărul personal aici să-l vadă toți și nici e-mail nu la-s da .... cred o sa iau o cartela și am sa pun numărul aici...

La 08.07.2024 la 5:32, Oldredhead a spus:

Eventual da mi o adresa de mail... 

Extinde  

• Oras:București
Postat
  La 09.07.2024 la 23:02, emyvio21 a spus:

Nustiu cum sa fac nu as lasă numărul personal aici să-l vadă toți și nici e-mail nu la-s da .... cred o sa iau o cartela și am sa pun numărul aici...

Extinde  

OK, aștept 

• Telefon: 0040733433189
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Practicanți de swing pe aici ?

• Like 1
Postat
  La 11.07.2024 la 9:35, CoupleOpen a spus:

Extinde  

Sunt un tip solo,bisexual, cu experiente frumoase MMF, ffm etc. Caut un cuplu cu care sa experimentam momente senzuale 

• Oras:Botosani
Postat

Extinde  

Yep, tip hetero, 29 ani, am încercat doar ffm cu doua tipe random la mare, dar as vrea sa încerc și mmf cu un cuplu ok😅🫣

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Extinde  

Destul de multi.

Depinde ce căutați, cupluri, tipi, tipe ..

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 12.07.2024 la 5:12, sabinmeeee a spus:

Destul de multi.

Depinde ce căutați, cupluri, tipi, tipe ..

Extinde  

Cupluri cu ea bi in special 😁

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 11.07.2024 la 9:46, Oldredhead a spus:

Sunt un tip solo,bisexual, cu experiente frumoase MMF, ffm etc. Caut un cuplu cu care sa experimentam momente senzuale 

Extinde  

El hetero 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am participat la petrecerile din Attraction, Amor Amor si a fost ok, gasesti si cupluri interesante.

Postat
  La 13.07.2024 la 12:24, dr4g0s a spus:

Am participat la petrecerile din Attraction, Amor Amor si a fost ok, gasesti si cupluri interesante.

Extinde  

Salut. vreau amănunte dacă îmi poți da...

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat
  La 13.07.2024 la 12:24, dr4g0s a spus:

Extinde  

Dacă te rog să-mi lași și mie un mesaj cu detalii, te rog

Postat

Suntem un Cuplu - eu 33, ea 37, cautam alta femeie pentru threesome sau alt cuplu pentru distractie si swing.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
  La 05.11.2024 la 21:23, ialexx a spus:

Suntem un Cuplu - eu 33, ea 37, cautam alta femeie pentru threesome sau alt cuplu pentru distractie si swing.

Extinde  

Recomand sa specifici ai orașul, sa nu te bombardeze toți.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Extinde  

De ce nu va faceti cont pe un site de swingeri? Banuiesc ca nu aveti nevoie de indrumari aici...

• Telefon: anonimul070@yahoo.com
  • Oras:-
  • Telefon: anonimul070@yahoo.com
  • Oras:-
Postat

Hey. Am gasit topicul asta și sunt incantat de câteva postări. În schimb sunt și cei contra. E foarte adevărat ca e o acțiune care nu e pentru toată lumea și dacă unul nu e pregătit mental mai bine se rămâne la sexul în doi. Personal pot spune ca partenera de viata nu e și nu va fi pregătită mental nici o data, dar la fel pot spune ca e o experienta unica și foarte incitanta. În schimb e foarte greu sa găsești un cuplu care vrea un bărbat singur sa între în acțiune cu ei. E clar ca exista încă multe prejudecăți și încă sunt foarte mulți barbati care vor sa futa ceva dar nu își dau seama ce înseamnă un sex swing și ajung sa fie ghertoi în momentele intime. Din păcate se găsesc greu cupluri care sa accepte barbati singuri dar dacă ajungi sa ai o astfel de experienta e ceva unic plin de tot felul de emoții și plăceri. Din păcate încă nu am reușit sa găsesc acel cuplu cu care sa am o legatura personala, directa și sa spun stabila dar în schimb am reușit sa accesez acele partt uri de swing din club unde am reușit sa avem chiar și conexiune cu anumite cupluri. Pentru cei care cred ca sunt pregătiți și reușesc pot spune ca e ceva unic. Pentru cei care nu sunt convinși ca pot duce pot spune ca nu e 9k ca nu e pentru oricine. În primul rand trebuie sa pui plăcerea femeii pe primul plan, sa știi sa asculți dorințele cuplului di clar vei avea surprize unei plăceri fabuloase.

Așadar cuplurilor swing, spor da va gândiți ce doriți.

Pentru toată lumea nu uitați! SEX FACE TOATA LUMEA DAR NU TOTI STIU SA FACA SEX!

• Oras:tulcea
  • Oras:tulcea
Postat

Extinde  

Am fii interesați,eu 39,ea 40!

Postat

Un cuplu din Botosani/Iasi/Suceava ce este interesat de un bărbat de 28 ani înalt pentru experiente în 3 exista pe aici? 🫡😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...