Sari la conținut

POZE 100% reale din Locatie 0745569017

Postări Recomandate

• Oras:Baia Mare
Postat

Am fost la ea,nici o treaba cu futaiul nu are fata asta,oral prost, nu stă deasupra, atitudine pro client....zero si cireasa de pe tort SĂ O SCOT AFARĂ cand ejaculez ( adică, cand simt ca imi vine sa o scot). E prima dată când imi cere cineva asa ceva .

• Like 2
Postat
Acum 14 ore, mariachi35 a spus:

pozele sunt ale ei ?

Seamănă....ceva ceva,însă are sânii lăsați tare, doar ca i-am văzut, nu i-am si atins, în așa fel statea încât să nu poți să îi atingi. Dar faza cu scosul afară înainte de ejaculare m.a facut sa râd.....de nervi. Logic că nu am scos.o si cand a simtit ea ca deja ejaculez m. A împins de pe ea,apoi a început cu explicațiile prezervativului etc. Am tacut, m-am spălat apoi m-am îmbrăcat si am plecat. Mai are o colegă blondă, subtirica.  Pe Oituz 8 ( e prima dată când am fost în locația aia).

Săptămâna trecută am mai fost la una ( unde erau două de fapt in locație) zona Meda . Din Cluj fetele, faine, comunicative, glumețe, nu au fost niște servicii WOW( dar a fost bine) însă a compensat cu atitudinea. Urma să mă duc si la colega ei,însă nu am mai apucat, mi-au spus că stau doar până a doua zi in Baia Mare. Chiar voiam să intru sa las o recenzie atunci dar n-am mai putut 

• Like 1
Postat

Nu dați bani asa aiurea. Mergeți la Geanina te simți și iubit pe deasupra, futi pana nu mai poți de la ea. Se comporta ca cum ar fi iubita ta. Mai sta

pana săptămâna viitoare Baia Mare. 

Postat
Acum 32 minute, Vasy2255 a spus:

Nu dați bani asa aiurea. Mergeți la Geanina te simți și iubit pe deasupra, futi pana nu mai poți de la ea. Se comporta ca cum ar fi iubita ta. Mai sta

pana săptămâna viitoare Baia Mare. 

Am fost si la Geanina, si acum și anii trecuți. Eu ma duc si la altele si încerc, apoi las aici părerea mea ( presupun ca e un ajutor pt restul) . Dacă nu mergi sa le încerci pe mai multe, nu ai de unde sa stii care ce servicii oferă. Poate si pe asta a mai încercat o careva, însă nu a lăsat o recenzie.  Eu cât pot, ma duc, apoi las aici câte 2- 3 cuvinte despre minunația de fata la care am fost 

Postat

Dacă te duci, da o căutare pe google cu nr de telefon, dacă are recenzii bune  mergi dacă are proaste nu, nu e ce trebuie, fac mecanic repede sa ia banu, nu-i ce trebuie, de la Geania drept sa îți spun nu as mai pleca de la ea, as sta cu orele dacă as avea buget.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...