Sari la conținut

Ella XXX 0746313751

Postări Recomandate

• Telefon: 0746313751
  • Oras:Arad
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 57 minute, mrwick a spus:

Nu mă lua cu iubitule că nu sunt iubitul tău 🤣. Am voie să îmi dau cu parerea că nu e forumul tău!. Nu e problema că doar avem de unde alege la care să mergem, nici tu nu plângi după mine nici eu după tine. Să fi iubită!

Nu plâng stai liniștit ! Era un alint dar iartama pe mine poate ești obijnuit altfel !!! Cât pr publi cât pe forum e ok 😘

sunt veche aici in Arad adica am clienți mei cum poate și u mai vizitat dar na îți faci talentul aici ca așa e la moda sa ne dam cu părere fără sa cunoaștem 😇

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 12 minute, EllaXXX a spus:

Nu plâng stai liniștit ! Era un alint dar iartama pe mine poate ești obijnuit altfel !!! Cât pr publi cât pe forum e ok 😘

sunt veche aici in Arad adica am clienți mei cum poate și u mai vizitat dar na îți faci talentul aici ca așa e la moda sa ne dam cu părere fără sa cunoaștem 😇

Ella xxx, sau Reny!, eu cred ca ar fi bine sa fii mai diplomata... 

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, Flx01 a spus:

Ella xxx, sau Reny!, eu cred ca ar fi bine sa fii mai diplomata... 

îmi cer mii de scz e din cauza la forum ! Am încercat mai multe nume doar Ella XXX mia acceptat 

Reny nici cum 

• Haha 1
Link spre comentariu

Fusei și eu astăzi la domnișoara.

Programare telefonică din scurt .De cum intrai pe ușă făcurăm click transmite un ,,vaib,, bun frumos natural.

Mă servit cu un suc  numa că căprioara și-a dat jos body-ul când am văzut am scăpat rapid și eu de haine am uitat de suc. Fuga la baie unde am primit prosop curat. . După dus am revenit și am început cu un preludiu in picioare după care am urcat în pat și am gustato pe toate părțile..mirosea bine piele fina igienă impecabila. Încins bine mi-a montat pelerina mi-a făcut ceva oral slăbuț dar nici nu mai aveam nevoie eram la cote maxime. Np .aici a dat gagica tonul la calarit după care am preluat eu ștafeta..am schimbat câteva poziții unde am dat civilizat până am terminat.

După duelul din dormitor am mai schimbat câteva vorbe foarte drăguță și sociabila gagica mi-am băut sucul am pupat gagica și-am rupt ușă ușurat și fără 200lei .Mai revin ori de câte ori am ocazia mi-a plăcut mai ales că este și foarte frumoasa !

• Like 5
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 16 minute, Semakone a spus:

Fusei și eu astăzi la domnișoara.

Programare telefonică din scurt .De cum intrai pe ușă făcurăm click transmite un ,,vaib,, bun frumos natural.

Mă servit cu un suc  numa că căprioara și-a dat jos body-ul când am văzut am scăpat rapid și eu de haine am uitat de suc. Fuga la baie unde am primit prosop curat. . După dus am revenit și am început cu un preludiu in picioare după care am urcat în pat și am gustato pe toate părțile..mirosea bine piele fina igienă impecabila. Încins bine mi-a montat pelerina mi-a făcut ceva oral slăbuț dar nici nu mai aveam nevoie eram la cote maxime. Np .aici a dat gagica tonul la calarit după care am preluat eu ștafeta..am schimbat câteva poziții unde am dat civilizat până am terminat.

După duelul din dormitor am mai schimbat câteva vorbe foarte drăguță și sociabila gagica mi-am băut sucul am pupat gagica și-am rupt ușă ușurat și fără 200lei .Mai revin ori de câte ori am ocazia mi-a plăcut mai ales că este și foarte frumoasa !

Te pup drăguțule ! Îți multumesc pentru acest com minunat ! 
ești un domn atent ca de fiecare data … ciocolata in buzunar Frunos educat și comunicativ exact cum îmi place mie ! 
cand mai ai chef de o Nebunie  te aștept cu drag … 🥰🥰😘😘😘🔞🥳

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116
  • Telefon: https://onlyfans.com/?ref=145409116
Acum 4 ore, EllaXXX a spus:

Buna iubitule ! Pana sa îți dai cu părerea despre mine și timpul meu de munca viziteaza-ma ca sa poți SATi faci o părere adevarata ! 
    Timpul scris e una realitatea alta … 

timpul nu este de când ai intrat in casa hai repede la dus dezbrăcarea futut plecat ! Infine … 

Așa ca te rog Frunos fără păreri fără sa ma Cunoști … 😘 te-am pupat 

Buna, baietii au dreptate cu ce spun, pentru ca sunt zeci de experiente neplacute cu suturi in fund si certuri din cauza depasirii programului. 

Chiar arati impecabil 🤗 cu siguranta o sa primesti reviewuri pozitive datorita serviciilor oferite, deci atentie la ce info oferi pe viitor 😁 sigur cine apreciaza calitatea o sa iti treaca pragul. Pupici 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 37 minute, EllaXXX a spus:

îmi cer mii de scz e din cauza la forum ! Am încercat mai multe nume doar Ella XXX mia acceptat 

Reny nici cum 

Mi se pare mie!, sau nu ai înțeles esențialul 🤷🏻‍♂️🙈

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 minute, anthonio a spus:

@EllaXXX 

Aș avea o întrebare 🤦

Să nu fie cu supărare 😇

Tatuaje dacă ai?

Un răspuns dacă îmi dai🙏

Buna .. nu .. 🥰🥰

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 minute, Flx01 a spus:

Mi se pare mie!, sau nu ai înțeles esențialul 🤷🏻‍♂️🙈

Scz … ce contează acum numele ? 
conteaza ca nu ma ascund sunt pe același număr de tlf … accept toate comentariile bune si f f proaste 😘

cum ți-am zis EllaXXX mia acceptat 

te pup

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 minute, OFllmodels a spus:

Buna, baietii au dreptate cu ce spun, pentru ca sunt zeci de experiente neplacute cu suturi in fund si certuri din cauza depasirii programului. 

Chiar arati impecabil 🤗 cu siguranta o sa primesti reviewuri pozitive datorita serviciilor oferite, deci atentie la ce info oferi pe viitor 😁 sigur cine apreciaza calitatea o sa iti treaca pragul. Pupici 

Multumesc mult tare pt încurajare ! 
o sa am grija și țin cont de ce ai scris ! 

Au si băieți dreptate in felul lor ! 
dar părerea mea e sa lași comentariu după ce ai fost si ai avut un experiment ! 
te pup 😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 3 minute, EllaXXX a spus:

Scz … ce contează acum numele ? 
conteaza ca nu ma ascund sunt pe același număr de tlf … accept toate comentariile bune si f f proaste 😘

cum ți-am zis EllaXXX mia acceptat 

te pup

🤦‍♂️🤣🤣🤣🤣🤣

Cum ziceam ai pierdut esentialul! 

Nui nimic!, îți explic:

Numele nu este f important, doar tu sa fii atenta cum te prezinți..., publi24 Reny, nimfomane Ellaxxx

Esentialul era insa altul🤦‍♂️, eu îți spuneam sa fii mai diplomata, adica sa oferi altfel de raspunsuri. Mai civilizate, mai pe caterinca, sa fii mai glumeata, aici nu esti la un interviu de angajare, aici noi facem glume, te provocam,.., sa vedem si noi cu cine avem de "aface", sa ne facem o parere despre tine, stim ca esti de ceva timp in Arad si ne vizitezi constant, iti multumim pt ca ne "iubesti". Ai venit in clubul nostru, trebuie sa te adaptezi putin. Noi facem glume, caterinca ne si certam.... 🙈

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 minute, Flx01 a spus:

🤦‍♂️🤣🤣🤣🤣🤣

Cum ziceam ai pierdut esentialul! 

Nui nimic!, îți explic:

Numele nu este f important, doar tu sa fii atenta cum te prezinți..., publi24 Reny, nimfomane Ellaxxx

Esentialul era insa altul🤦‍♂️, eu îți spuneam sa fii mai diplomata, adica sa oferi altfel de raspunsuri. Mai civilizate, mai pe caterinca, sa fii mai glumeata, aici nu esti la un interviu de angajare, aici noi facem glume, te provocam,.., sa vedem si noi cu cine avem de "aface", sa ne facem o parere despre tine, stim ca esti de ceva timp in Arad si ne vizitezi constant, iti multumim pt ca ne "iubesti". Ai venit in clubul nostru, trebuie sa te adaptezi putin. Noi facem glume, caterinca ne si certam.... 🙈

Probabil nu am fost atenta ! Mi-am făcut aici cont la cererea clienților mei .. 

imi place sa glumesc sa fiu nebunatica dar nici nu îmi place sa fiu luată peste picior .încerc toate posibilitățile sa va fiu pe plac … 

dar după cum văd nu e togmai ușor aici pe forum 😂😂 

• Haha 2
Link spre comentariu

Dacă tatuaje n-ai

Și din cur vei ști să dai🫣

Voi veni curând la tine 🫶

Cu cioco din alea fine🤣 

Nu ce încap în buzunar 

Mi-s sărac da nu scârțar 🤪 

Sper că nu am deranjat 🙊

Pe șogorul lăudat 😁

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, anthonio a spus:

Dacă tatuaje n-ai

Și din cur vei ști să dai🫣

Voi veni curând la tine 🫶

Cu cioco din alea fine🤣 

Nu ce încap în buzunar 

Mi-s sărac da nu scârțar 🤪 

Sper că nu am deranjat 🙊

Pe șogorul lăudat 😁

😂😂😂ești tare de tot ! 
poet te puteai face ! 

mancuri talentul …  te aștept cu drag … 

o zi și o ora când ai timp 

pusik 😘😘😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 15 minute, Flx01 a spus:

@pisicuts, nu o poti ajuta pe domnița Ellaxxx cu citeva sugestii in legatura cu numele? In Arad e cunoscuta ca si RENY, si e chiar fain.

Multumesc

Multumesc mult 😘

ești un om minunat … te pup

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, EllaXXX a spus:

Probabil nu am fost atenta ! Mi-am făcut aici cont la cererea clienților mei .. 

imi place sa glumesc sa fiu nebunatica dar nici nu îmi place sa fiu luată peste picior .încerc toate posibilitățile sa va fiu pe plac … 

dar după cum văd nu e togmai ușor aici pe forum 😂😂 

Doar pina îți iei botezul..., dupa e floare la ureche, 🙈🙈🙈😂😂😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
1 oră în urmă, EllaXXX a spus:

Multumesc mult 😘

ești un om minunat … te pup

Multumesc😘🤗😘🤗😘🤗

Si tu esti f frumoasă 😍😍😍

O sa ne vedem curind, dar sa stii ca noi băieți de pe forum suntem dragastosi, si ne place sa fim iubiți cu foc si patima😜😜😜😜

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, mister.z a spus:

Deci nu tu GFE..dăi futai pe repezeală ,banu jos și afară pe ușa din dos..

Dacă vrei să iasă ceva din afacerea asta mai studiază site-ul sau poate ajungi înapoi pe publi..

Aici pe lîngă futai mai vrem și respect..că doar plătim pentru asta

Vorbește unu care are mai multe recenzii 😎 la sexul opus 🤣🤣🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 36 minute, anthonio a spus:

Ele crede că toate au nevoie de botez ca el de buletin 🤦😂😂😂

Da mai! Toate au nevoie de botez cind vin pe forum.... 

... Problema e ca voi le luati la botez din prima, nici sa respire nu le lasati, timp de citeva zile🙈🤦‍♂️

• Haha 1
Link spre comentariu

Acum 51 minute, Flx01 a spus:

Da mai! Toate au nevoie de botez cind vin pe forum.... 

... Problema e ca voi le luati la botez din prima, nici sa respire nu le lasati, timp de citeva zile🙈🤦‍♂️

Greșit 🤣.noi le-am luat de mult 🤣

Amu voi trebuie sa ne spuneți ce și cum 🤣🤣🤣🤣

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...