EllaXXX Reputație: 189 Postat Decembrie 17, 2023 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Decembrie 17, 2023 Acum 14 ore, wader77 a spus: azi am vizitat pe Ella ,stabilit intalnirea ,ajuns la ea ,apartament frumos ,curat ,e o fata frumoasa , vb frumos , primitor,, nu am stat mult de vb , m-am cerut la dus am lasat cadoul , intre timp conversam ,m-a intrebat daca doresc ,apa ,suc ,etc ,revenind apoi in dormitor a inceput un pic de mangaieri sarutari doar pe corp ,apoi a trecut la ON apoi OP ,trecand la NP doggy finalizat in caciulita. Experienta pet total destul de reusita , Acum incerc sa dau note : Locatie 10 GF 9 ,ON 8 NP 9, cadou 200 lei Bună dimineața! mulțumesc frumos Pt recenzia frumoasă făcută … 🤗😘pupici cu sclipici 😍
EllaXXX Reputație: 189 Postat Decembrie 19, 2023 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Decembrie 19, 2023 Bună dimineața ….😘 Dragi mei 😘azi sunt disponibilă pentru programări până la ora 23:00 va aștept cu programări pe Wp sau telefonic 💋❤️ Pupici cu sclipici 💕💕💕💋 1
EllaXXX Reputație: 189 Postat Decembrie 26, 2023 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Decembrie 26, 2023 Bună dimineața …. Hristos s-a născut ‼️‼️‼️ Vă aștept azi cu programări … 😘😘 🔞Hei! Lasă-mă să te seduc și voi încerca să fac tot ce pot pentru tine!!! Dacă apreciezi discreția, confidențialitatea și cauți o fată sexy, dulce și distractivă care să ofere o experiența supremă, eu sunt cea potrivită pentru tine!Prietenoasă, caracter natural, foarte feminin, senzual, cu un corp frumos . Prețuri :200 Finalizarea 400 ora Servicii: oral,normal,diferite poziții,mângâieri pe corp,sărutări pe corp,masaj/erotic, 69 ✅ Ochii:căprui Par:negru lung Buze:cărnoase (acid) Sâni:siliconați mărimea 300 cupa C Dantura perfecta(fațete dentare) Corp:Atletic Inaltime:1,65 55 kg Manichiura pedichiura îngrijită Varstra:28 anii Pircing : limba , intim Pupici cu sclipici 😘😘😘💕💕 4
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2024 Postat Ianuarie 5, 2024 Am cam ars de nerăbdare sa o revăd pe Ella/Reny, i-am scris intre Săŕbători, iar cum mi-a răspuns, cum m-am prezentat la ea. E atât de fain sa fii primul vizitator din zi, când incă e somnoroasâ sau nepregătitâ complet... mie imi dă un sentiment fain de amiciție, nu de fast fuck. Detaliile sunt aceleași ca data trecută, apartament Ared Kaufland, fata frumoasâ și răbdătoare, corp frumos, sâni siliconați, buze cu acid. Ne-am intins destul de mult la vorbă, dar am avut parte și de acțiune. Ea a fost la inâlțime, eu nu prea. Mi-au plâcut mângâierile ei corporale, pielea ei fină, cum a montat preze cu gurița, cum s-a imburdat repede pe spate cu picioarele spre tavan să o penetrez, cum a acceptat răbdătoare să schimbăm pozitiile sau cum a stat cu pizdilica ei in facesitting să mă termin. Cadou 200 lei. Eu voi reveni la ea, e pe lista cu favorite, doar că mai am și alte "obligații"😁. Ps. Nu ii mai duceți ciocolată caldă, i-am dus eu azi dar se pare ca nu ii place😜.
ced Reputație: 25 Postat Ianuarie 5, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 5, 2024 @unsuflet pot spune că la recomandarea pe care mi.ai relatat.o înainte de anul nou am fost și eu la domnișoara @EllaXXX și m.am simțit extraordinar. ( Cred că mă știe @EllaXXX , domnul care a greșit etajul și a urcat mai sus cu liftul decât trebuia 😅) Nu știu ce aș mai putea adăuga în plus poate un singur lucru . daca ar face și oralul neprotejat ar fi poate mai ok zic eu . In rest toate bune și frumoase . 1 1
EllaXXX Reputație: 189 Postat Ianuarie 6, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Ianuarie 6, 2024 La 05.01.2024 la 13:39, unsuflet a spus: Am cam ars de nerăbdare sa o revăd pe Ella/Reny, i-am scris intre Săŕbători, iar cum mi-a răspuns, cum m-am prezentat la ea. E atât de fain sa fii primul vizitator din zi, când incă e somnoroasâ sau nepregătitâ complet... mie imi dă un sentiment fain de amiciție, nu de fast fuck. Detaliile sunt aceleași ca data trecută, apartament Ared Kaufland, fata frumoasâ și răbdătoare, corp frumos, sâni siliconați, buze cu acid. Ne-am intins destul de mult la vorbă, dar am avut parte și de acțiune. Ea a fost la inâlțime, eu nu prea. Mi-au plâcut mângâierile ei corporale, pielea ei fină, cum a montat preze cu gurița, cum s-a imburdat repede pe spate cu picioarele spre tavan să o penetrez, cum a acceptat răbdătoare să schimbăm pozitiile sau cum a stat cu pizdilica ei in facesitting să mă termin. Cadou 200 lei. Eu voi reveni la ea, e pe lista cu favorite, doar că mai am și alte "obligații"😁. Ps. Nu ii mai duceți ciocolată caldă, i-am dus eu azi dar se pare ca nu ii place😜. Mulțumesc pentru aprecieri !! Când ai nevoie de mine te aștept cu drag 😘 Mulțumesc pentru ciocolată caldă … a fost delicioasă …te pup 😘😘😘 1
EllaXXX Reputație: 189 Postat Ianuarie 6, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Ianuarie 6, 2024 Acum 22 ore, ced a spus: @unsuflet pot spune că la recomandarea pe care mi.ai relatat.o înainte de anul nou am fost și eu la domnișoara @EllaXXX și m.am simțit extraordinar. ( Cred că mă știe @EllaXXX , domnul care a greșit etajul și a urcat mai sus cu liftul decât trebuia 😅) Nu știu ce aș mai putea adăuga în plus poate un singur lucru . daca ar face și oralul neprotejat ar fi poate mai ok zic eu . In rest toate bune și frumoase . Bună …😘 ești un Domn foarte comic … îmi amintesc de tine … te aștept cu drag să ne distrăm 😘😘😘😘 te pup 💋
wader77 Reputație: 41 Postat Ianuarie 6, 2024 Postat Ianuarie 6, 2024 Revenit din nou la Reny ,defapt de mai multe ori ,este o fata minunata, nu mai am ce detalia ,e de abonament pt mine are 10 pe linie!!!! 1
EllaXXX Reputație: 189 Postat Ianuarie 6, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Ianuarie 6, 2024 Acum 2 ore, wader77 a spus: Revenit din nou la Reny ,defapt de mai multe ori ,este o fata minunata, nu mai am ce detalia ,e de abonament pt mine are 10 pe linie!!!! Mulțumesc pentru recenzie … mulțumesc și pentru susținere … te aștept cu drag.pupici cu sclipici 😘😘😘
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 10, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 10, 2024 Ăsta seară mi-am făcut datoria de seară și trecui pe la una dintre preferatele mele . Programare telefonică și la ora stabilită eram la ușă .Mă aștepta gagica înfășurată într-un prosop .. mrrrrrrr mă poftit înăuntru mă servit cu un pahar de apă am stat puțin la vorbe da cum mâinile numai stătea locului ia picat prosopul 🤭 am inceput so sărut pe sâni ne-am mângâiat asta micul sa întărit puțin .Am scăpat rapid de haine și fugă la duș ..unde a stat cu mine 😂. După refes am revenit de unde am plecat și am început jocul in 69 . Montat de cu gurița și am trecut la lucruri serioase .A venit peste mine in lot am început mai ușor cu schimbări de ritm după care am schimbat în misionar , lovitura am primit-o la doggy 😁 După duel și igienizare am m-ai stat puțin la o vorbă dar cum era târziu am plecat ușurat și 200 lei. Ps . Să-i duceți daca mergeți lapte machiato și ciocolata 🤣 astea îi place 😛 5 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Ianuarie 10, 2024 Postat Ianuarie 10, 2024 Acum 40 minute, Semakone a spus: Ăsta seară mi-am făcut datoria de seară și trecui pe la una dintre preferatele mele . Programare telefonică și la ora stabilită eram la ușă .Mă aștepta gagica înfășurată într-un prosop .. mrrrrrrr mă poftit înăuntru mă servit cu un pahar de apă am stat puțin la vorbe da cum mâinile numai stătea locului ia picat prosopul 🤭 am inceput so sărut pe sâni ne-am mângâiat asta micul sa întărit puțin .Am scăpat rapid de haine și fugă la duș ..unde a stat cu mine 😂. După refes am revenit de unde am plecat și am început jocul in 69 . Montat de cu gurița și am trecut la lucruri serioase .A venit peste mine in lot am început mai ușor cu schimbări de ritm după care am schimbat în misionar , lovitura am primit-o la doggy 😁 După duel și igienizare am m-ai stat puțin la o vorbă dar cum era târziu am plecat ușurat și 200 lei. Ps . Să-i duceți daca mergeți lapte machiato și ciocolata 🤣 astea îi place 😛 Merci de "PS" 😜 1
EllaXXX Reputație: 189 Postat Ianuarie 10, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Ianuarie 10, 2024 Acum 51 minute, Semakone a spus: Ăsta seară mi-am făcut datoria de seară și trecui pe la una dintre preferatele mele . Programare telefonică și la ora stabilită eram la ușă .Mă aștepta gagica înfășurată într-un prosop .. mrrrrrrr mă poftit înăuntru mă servit cu un pahar de apă am stat puțin la vorbe da cum mâinile numai stătea locului ia picat prosopul 🤭 am inceput so sărut pe sâni ne-am mângâiat asta micul sa întărit puțin .Am scăpat rapid de haine și fugă la duș ..unde a stat cu mine 😂. După refes am revenit de unde am plecat și am început jocul in 69 . Montat de cu gurița și am trecut la lucruri serioase .A venit peste mine in lot am început mai ușor cu schimbări de ritm după care am schimbat în misionar , lovitura am primit-o la doggy 😁 După duel și igienizare am m-ai stat puțin la o vorbă dar cum era târziu am plecat ușurat și 200 lei. Ps . Să-i duceți daca mergeți lapte machiato și ciocolata 🤣 astea îi place 😛 Astăzi seară ai uitat să specifici ca am avut o seară mai mult pe comedie cum foarte rar e să fie ! 😂😂 ma bucur ca mereu pleci mulțumit și plin de viață … te mai aștept cu drag …pupici cu sclipici ..noapte bună …’ 1
EllaXXX Reputație: 189 Postat Ianuarie 15, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Ianuarie 15, 2024 Bună dimineața ! Vă aștept cu programări pe wp sau la telefon … pupici cu sclipici … 😘😘😘😘 Program : 13:00-11:00
c0smin1 Reputație: 8 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 16, 2024 Bună Eu am dat 2 pagini în spate dar nu ai o poza pusa, nu ar trebui sa mai actualizezi pagina cu poze și servici
EllaXXX Reputație: 189 Postat Ianuarie 17, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Ianuarie 17, 2024 Hei! Lasă-mă să te seduc și voi încerca să fac tot ce pot pentru tine!!! Dacă apreciezi discreția, confidențialitatea și cauți o fată sexy, dulce și distractivă care să ofere o experiența supremă, eu sunt cea potrivită pentru tine!Prietenoasă, caracter natural, foarte feminin, senzual, cu un corp frumos . Prețuri :200 Finalizarea 400 ora Servicii: oral,normal,diferite poziții,mângâieri pe corp,sărutări pe corp,masaj/erotic, 69 ✅ Ochii:căprui Par:negru lung Buze:cărnoase (acid) Sâni:siliconați mărimea 300 cupa C Dantura perfecta(fațete dentare) Corp:Atletic Inaltime:1,65 55 kg Manichiura pedichiura îngrijită Varstra:28 anii Pircing : limba , intim Te aștept la locația mea💕 Zona :Ared kaufland ➡️ 5
EllaXXX Reputație: 189 Postat Ianuarie 19, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Ianuarie 19, 2024 Disponibilă 💓💓💓 15:00 - 12:00 va aștept cu programări iubiți mei 💓😘 5
EllaXXX Reputație: 189 Postat Ianuarie 27, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Ianuarie 27, 2024 Bună … azi sunt disponibilă 13:00-00:00 vă aștept cu programări … Pupici cu sclipici 😘💋
Membru Premium unsuflet Reputație: 1888 Postat Februarie 16, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 16, 2024 Prtima domnita vizitata de mine dupa demisie m-a si convins sa revin. Sunt slab, mai ales daca incerc sa imi adun argumentele logice in fata unei fete frumoase cu sanii pe afara...i-am spus sa ii acopere, nu a vrut, asa ca m-a convins sa revin. Contact wa, raspuns prompt, eram in zona, nu a fost nevoie de confirrmare. Locatie Ared Kaufland cu de toate, prosop curat la baie si gel de dus. Intrat, pupat, socializat indelung la un pahar de apa. Mie imi place mult accentul ei ardelenesc, rotunjeste cuvintele parca ar avea mereu ceva in gurita (stiu la ce va ganditi, tot acolo ma gandesc si eu...). Ela este o fatuca tare frumoasa, pozele pe care le pune aici o cam dezavantajeaza. Corp feminin, sani siliconati si tari, chip frumos. Daca m-ar lasa sa ii sarut si gurita aia frumoasa ar fi de vis, dar eu visez in continuare. Dupa refresh a inceput sa ma mangaie, uneori parca ma zgaraia cu unghiile (eu ador chestia asta), iar intr-un final a ajuns la junior, pe care l-a pupat din lateral, eu jucandu-ma cu ce apucam din ea. Oral bun, la inceput neprotejat, dupa care a pus, destul de repede, prezervativul. Dar nu m-am putut supara pe ea, e prea frumoasa sirena pe care o prinsesem cu rama mea😅. A executat cat am vrut eu, pana am rugat-o sa se intinda, sa o gust putin. Nu ma pot pronunta daca i-a placut la cunni sau nu, o simteam ca se uda, dar in acelasi timp uneori am surprins-o aruncandu-si ochii la tv. Poate ii dadea peste cap si nimerea in el😇. La np nu a fost nevoie decat de un strop de lubrifiant, am inceput cu ea pe spate, umeri craci, doggy si am finalizat in lingurita. Mi-a placuit cum gemea, privelistea din doggy e minunata, este subtire la mijlos, acolo am chinuit-o putin mai mult. Uneori cand dadeam mai tare gemea instant pe alta voce, de m-a facut sa ma simt taur comunal😄. E atletica, nu refuza nicio pozitie. Cadoul 200 lei, timp depasit putin. Igiena - 10. Desi e doar a 3-a vizita la ea, si-a facut loc in schema mea de vizite, o voi revizita cu mare placere (asta cand nu am chef de fk🙃). PS. Am inteles ca mai ramane la noi doar pana duminica, diupa care urmeaza o pauza de cateva saptamani, deci daca vreti sa o f.. (iubiti am vrut sa zic), acum e momentul. Mi-a promis ca la revenire, ne va incanta cu poze, sper eu mai explicite. 10 1
tzacpac1 Reputație: 7 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2024 Avand in vedere recenziilor celor dinaintea mea, nu as putea spune ca experienta a fost una pozitiva. la ON, s-a eschivat sa il faca ON, doar la insistente si acolo a continuat putin si apoi OP. Actiunea in sine, a fost banala, fara a coopera la schimbare de pozitii, iar la finalizare, desi era mentionat corporala, mi-a spua sa o fac in prezervativ. Overall o experienta pe care nu mi-as mai dori sa o repet. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2024 Postat Februarie 22, 2024 1 hour ago, tzacpac1 said: Avand in vedere recenziilor celor dinaintea mea, nu as putea spune ca experienta a fost una pozitiva. la ON, s-a eschivat sa il faca ON, doar la insistente si acolo a continuat putin si apoi OP. Actiunea in sine, a fost banala, fara a coopera la schimbare de pozitii, iar la finalizare, desi era mentionat corporala, mi-a spua sa o fac in prezervativ. Overall o experienta pe care nu mi-as mai dori sa o repet. De asta e bine sa le spui ca esti de pe forum. O sa aibe grija la comportament. 😂😂 Vezi alte recenzii de pe aici, cand fata stie cine esti, iese treaba buna!
Membru Premium unsuflet Reputație: 1888 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 22, 2024 Acum 30 minute, hateru a spus: De asta e bine sa le spui ca esti de pe forum. O sa aibe grija la comportament. 😂😂 Vezi alte recenzii de pe aici, cand fata stie cine esti, iese treaba buna! Da da😇🤣.
tzacpac1 Reputație: 7 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2024 Acum 2 ore, hateru a spus: De asta e bine sa le spui ca esti de pe forum. O sa aibe grija la comportament. 😂😂 Vezi alte recenzii de pe aici, cand fata stie cine esti, iese treaba buna! Pentru mine a fost cea mai low experienta rated ever. Am fost plecat oarecum mirat, avand in vedere recenziile de aici, insa probabil asta e comportamentul in general si isi da interes doar daca stie ca se lasa cu recenzie. Oricum multumesc de sugestie :) 1
Membru Premium unsuflet Reputație: 1888 Postat Martie 14, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Martie 14, 2024 Văd câ a revenit domnișoara la noi în sat. 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Aprilie 3, 2024 Postat Aprilie 3, 2024 Renny (Ella) mai lucreaza? Știți ceva de ea? As vizitao dar ma incurca lipsa Fk-ului🙈
EllaXXX Reputație: 189 Postat Aprilie 11, 2024 Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0746313751 Oras:Arad Disponibila Postat Aprilie 11, 2024 ❤️Bună dragilor,dupa cum știți sunt din nou disponibilă la voi și vă aștept în fiecare zi cu programări ( telefonice , mesaj text și Whatzapp )🤗😘 🫶Persoanelor cărora nu reușesc să le răspund Imd vă rog să reveniți … sau să pecificati până la ce oră vă pot răspunde .😘😘 Multumesc și vă aștept să ne revedem cu drag 💕💕 1 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum