Membru Premium marianblaga Reputație: 3829 Postat Mai 17, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Mai 17, 2023 Acum 54 minute, Albdom82 a spus: @marianblaga sunt catolic si sunt de "etnie" 🤣🤣 si cu educatie lipsa - prin urmare rog sa-mi fie iertate anumite mici greseli gramaticale. Fac eforturi oricum... am uitat sa mentionez ceva, ca sa fiu bine inteles. cand am zis ca esti mai catolic decat papa, m-am referit la faptul ca ti-ai pus problema asta cu alineatul...
Membru Premium marianblaga Reputație: 3829 Postat Mai 17, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Mai 17, 2023 Acum 18 minute, MacArthur a spus: Citesti (ai citit) mult, toavarase marian? (auto)biografiile marilor rockeri le-ai citit? Precis a aparut carte si despre Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin, Budy Holly, Chester Bennington, John Lennon, etc. Legat de F1 numai biografia lui Niki Lauda am citit-o (scrisa acum 2 ani de Maurice Hamilton - care nu-i in rudenie cu celalalt Hamilton😜). De obicei incerc sa citesc o carte pe saptamana, dar deseori doar in aprox. 2 saptamani ajuns s-o termin. iti arde de glume. nu am mai citit o carte de (multi) ani de zile, din pacate. am citit mult inainte de '89 si in anii 90 / 00. problema mare e ca nici nu mai imi arde sa citesc beletristica. in afara de frecat tziparu' pe forum si de vizionat filme si sport la TV, ma uit la documentare despre istorie si geografie, care imi plac ft mult. aici ma refer la timpul petrecut in casa. referitor la biografii, nu prea sunt genul. ...si nu ma refer doar la muzicieni. muzica imi place enorm, ma emotioneaza, dar nu caut infirmatii despre interpreti / trupe, de obicei. in afara de metallica, beatles si queen, nu cunosc componentza niciunei trupe rock.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2023 Postat Mai 17, 2023 Acum 26 minute, marianblaga a spus: am uitat sa mentionez ceva, ca sa fiu bine inteles. cand am zis ca esti mai catolic decat papa, m-am referit la faptul ca ti-ai pus problema asta cu alineatul... Si eu am uitat sa mentionez ceva.. cand am zis de alta etnie, ma refer la cea poloneza ci nu la cea la care te-ai fi gandit in mod normal. Nu ca ar fi ceva in neregula nici daca as fi fost de acea etnie. Si oricum oamenii trebuiesc judecati dupa caracter, nu dupa etnie.
Membru Premium MisterX Reputație: 25252 Postat Mai 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Mai 17, 2023 Acum 5 ore, Albdom82 a spus: Colegule @MisterX, citez aceste doua postari, una a mea si una a ta, pentru ca sunt reprezentative pentru ceea ce vreau sa intreb. Asa trebuie, cu aliniat 🤔? Ps- desi stiu raspunsul corect, cred ca este un subiect care vine in intampinare acestui topic al meu si de aceea intreb. Nu stiu daca e vreo regula in acest sens, cred ca e mai mult o chestie de evidentiere si estetica. 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum