Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 5, 2023 Postat Mai 5, 2023 https://m.olx.ro/d/oferta/epilare-si-masaj-barbati-in-ploiesti-IDg4hcJ.html A fost careva? Zice ca primeste doar barbati dar nu a dat amanunte despre eventualele sevicii extra
sexsei Reputație: 204 Postat Mai 6, 2023 Oras:România Oras:România Postat Mai 6, 2023 Mergi și discuți acolo. Eu am făcut epilare inghinala. Și apoi restul e cancan. Fii gentleman 1 2 1
Gentlemen1 Reputație: -19 Postat Mai 13, 2023 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Mai 13, 2023 La 06.05.2023 la 11:33, sexsei a spus: Mergi și discuți acolo. Eu am făcut epilare inghinala. Și apoi restul e cancan. Fii gentleman Da câteva detalii. Cum este domnișoara?sau doamna? Vârsta aspect etc 1
Georgeus Reputație: 1368 Postat Mai 13, 2023 Postat Mai 13, 2023 On 5/6/2023 at 10:33 AM, sexsei said: Mergi și discuți acolo. Eu am făcut epilare inghinala. Și apoi restul e cancan. Fii gentleman Cum adica restul? Adica te ustura coaiele de la ceara apoi te a mangaiat doamna sa iti treaca? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2023 Postat Mai 14, 2023 Daca face cu ceara pe coite ma duc sa platesc doar ca sa-i vad pe altii cum zbiara 🤣
sexsei Reputație: 204 Postat Mai 14, 2023 Oras:România Oras:România Postat Mai 14, 2023 Băieți, ceara ustura ,dar după e bine. Doar mergeți și întrebați cu ce face, ca are si varianta cu crema. Iar restul discutați acolo. Laba, muie discutați acolo ,la fel și prețul.
sexsei Reputație: 204 Postat Mai 14, 2023 Oras:România Oras:România Postat Mai 14, 2023 Sâni mari, ușor lăsați, sfarcuri bune de supt, laba decenta la.oral mai are de lucrat, vorbește mult dar nu deranjant, este chubby. 1
mihai322 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2023 Oras:Moroeni Oras:Moroeni Postat Iunie 18, 2023 Are cineva un numar de telefon?
bazucker Reputație: 166 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 23, 2023 Nu recomand, este de etnie rroma si da tepe. Mi-a facut masaj 10 minute, dupa care un oral de 5 minute si efectiv m-a dat afara. Mi-a cerut si 200 rin inainte. Este de evitat! 1
Oliverleo Reputație: 16 Postat Noiembrie 13 Postat Noiembrie 13 On 5/5/2023 at 9:17 PM, Guest said: https://m.olx.ro/d/oferta/epilare-si-masaj-barbati-in-ploiesti-IDg4hcJ.html A fost careva? Zice ca primeste doar barbati dar nu a dat amanunte despre eventualele sevicii extra Se pare că anunțul menține lucrurile destul de vagi, ceea ce poate fi obișnuit pentru serviciile care doresc să fie discrete. Dacă acceptă doar clienți bărbați, este probabil să ofere servicii specializate, deși fără detalii, este greu de spus cu siguranță. Uneori, locurile cu anunțuri similare se clarifică doar odată ce intrați în contact direct. Ați putea încerca să-i trimiteți un mesaj pentru a-l întreba dacă are oferte specifice în afara masajului și epilarii standard, majoritatea furnizorilor vă vor anunța întregul domeniu de aplicare al serviciilor lor după o conversație rapidă.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum