Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2023 Postat Iulie 1, 2023 Buna dragii meii 💋 Azi sunt disponibilă pana la 23.00 ❤️ Va pup dulce 💋🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2023 Postat Iulie 30, 2023 Buna dragii meii❤️ De azi sunt disponibilă la voi in oraș pt câteva zile ❤️😘 Programarile se fac pe Whatsap dar sa specificați ca sunteți din alba ❤️ Va pup dulce 😍❤️
putatare Reputație: 43 Postat Iulie 31, 2023 Postat Iulie 31, 2023 Așa arată ok, din ce am văzut pe alte topicuri e cam certata cu dușul, app, nu faci ai nouă reducerea din Sibiu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2023 Postat Iulie 31, 2023 1 oră în urmă, putatare a spus: Așa arată ok, din ce am văzut pe alte topicuri e cam certata cu dușul, app, nu faci ai nouă reducerea din Sibiu? Pai pana nu vi sa vezi cum sunt nu poți sa îți faci o părere dragule mulți aberează! Te aștept sa vi sa poți sa lași o părere proprie nu doar ce ai auzit !
putatare Reputație: 43 Postat Iulie 31, 2023 Postat Iulie 31, 2023 Acum 17 minute, ADELA0758770 a spus: Pai pana nu vi sa vezi cum sunt nu poți sa îți faci o părere dragule mulți aberează! Te aștept sa vi sa poți sa lași o părere proprie nu doar ce ai auzit ! Nu mi-am făcut nici o părere , am zis doar ce am citit pe alt topic despre tine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2023 Postat Iulie 31, 2023 Acum 2 minute, putatare a spus: Nu mi-am făcut nici o părere , am zis doar ce am citit pe alt topic despre tine. Doar ca nu e adevărat e logic dacă as fi așa cum zice el nu as mai practica asta pt ca nu ar veni nimeni 😅😅 și se vede clar ca la Cluj m-a duc cel mai des!!!
putatare Reputație: 43 Postat Iulie 31, 2023 Postat Iulie 31, 2023 Acum 9 minute, ADELA0758770 a spus: Doar ca nu e adevărat e logic dacă as fi așa cum zice el nu as mai practica asta pt ca nu ar veni nimeni 😅😅 și se vede clar ca la Cluj m-a duc cel mai des!!! Ne faci și nouă acea reducere?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2023 Postat Iulie 31, 2023 Acum 9 minute, putatare a spus: Ne faci și nouă acea reducere? Pe viitor, azi e ultima zii data viitorare când revin o sa fac 😍
FlorinYoko Reputație: 21 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Iulie 31, 2023 Acum 3 ore, ADELA0758770 a spus: Pe viitor, azi e ultima zii data viitorare când revin o sa fac 😍 Puteai sa faci mai ales ca e ultima zi..cum pe sibiu s-a putut se poate și aici.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2023 Postat Iulie 31, 2023 Acum 12 minute, FlorinYoko a spus: Puteai sa faci mai ales ca e ultima zi..cum pe sibiu s-a putut se poate și aici. Da așa e … 😊 Find ultima zii doar azi finalizarea orală și faciala e inclusă in pret! ❤️😍
blackie2018 Reputație: 53 Postat Iulie 31, 2023 Postat Iulie 31, 2023 Tocmai ce am ieșit de la Adela. O vizitez de fiecare data când ajunge în Alba Iulia. Locatie ușor de gasit în M. Venisem dusat asa ca am întrat direct în dormitor. Am povestit puțin după care a început un oral bun. De la ultima vizita si-a mai perfecționat tehnica la oral.Il face adanc,umed cu atenție și la oute . Fata știe sa se facă plăcută. Fiind statut de ceva timp nu am rezistat foarte mult și am finalizat. Fata are ceva special,atitudine,gingășie care te face sa pleci super mulțumit de experienta. Cu siguranță o voi revizita 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum