Sari la conținut

0765633928 Bianca total xxx

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am fost la domnisoara. De fapt sant doua. Una raspunde la tel cealalta munceste. Cuibul e langa casa alba. Comunicare la tel ok. Ajung la usa si constat ca nu e cea din poze. Cred ca are mai multe anunturi. E o bruneta cam la 1,65. -1,70m cu tatele pana la buric. Rasa pe picioare de o saptamana ca zgaraia rau de tot.fata ori era drogata ori e retardata mintal si cealalta care raspunde la tel o exploateaza.  I-am zis sa aprinda lumina fiindca era intuneric si n-a vrut , ca o supara la ochi.  A zis ca o doare pizda si sa nu pun mana. Dealtfel nu prea a stat sa pun mana pe nicaieri.. a inceput sa o suga si cu o mana sa se scobeasca in nas. Cand am vazut asa ceva i-am zis sa stea capra sa o iau. Ea pana sa se intoarca mi-a scos prezervativul cu care facuse oral si a zis sa i-o infig anal , ca nu suporta prezervativul.mi  s-a ridicat sangele la cap asa ca m-am imbracat si am plecat. Platisem 150 ptr un numar. La baie era un singur sampon si un prosop folosit.  A inceput sa se imbrace imediat zicand ca ea si-a facut datoria. N-a facut dus nici inainte nici dupa. Nici servetele umede nu avea. Nu se sterge macar intre clienti. E o bomba cu ceas. Printre frazele inteligibile incepea sa balbaie cuvinte fara sens . Sa zica ca blocul are 5 etaje cu parterul si alte tampenii.de evitat total. Faptul ca o durea pizda si n-a vrut sa aprinda lumina nici in ruptul capului imi da impresia ca are ceva de ascuns,ori are ceva la pizda ori altceva. Servicii 0. Fk 0. Atitudine 0.. Igiena 0 . Asa ca luati aminte.Ciocane tari sa aveti si sa nu patiti ca mine.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...