Administrator pisicuts Reputație: 114398 Postat August 6, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 6, 2010 SPECIAL, frumos, te invit la locatia mea centrala sa ne simtim bine amandoi, sunt supla, inalta si am niste buze foarte senzuale, pentru domni pretentiosi, stiu ca nu vei fi dezamagit, te asigur de igiena, discretie, 06 Aug 19:44 0767.313.738 poze furate
bpamfilici Reputație: 0 Postat August 11, 2011 Postat August 11, 2011 Confirm! Furate sau facute in tinerete (+ photoshop).
flocea Reputație: 2 Postat August 26, 2011 Postat August 26, 2011 FRUMOS' date='SPECIAL oral cu finalizare,te provoc si te invit la locatia mea centrala sa ne simtim bine amandoi,sunt supla,inalta,buze senzuale ,pentru domni pretentiosi, nu vei fi dezamagit,te asigur de igiena,POZE REALE 09 Aug 21:31 0767 31 37 38 poze furate[/quote']eu am mentionat ca acum pe AT sunt 90% poze false ...am fost intr-o zi la vreo 6 care au poze superbe ....ma si vedeam futind asemenea frumuseti dar, circotas, fara sa caut pe net, intrebam de doua ori daca foto sunt reale si , desi nu erau reale , aceste 6 pizde m-au mintit cum se spune, rizind ...nu am ramas la niciuna si in final am mers unde mai fusesem desi nu este politica mea repetitia ....cele mai profi poze sa le suspectati...daca ai timp da pe site AT la alfabetic si te lamuresti singur ca nu poti fute o bunaciune , inca asa cum vrei, total sex , cu 50 de roni ...cita foame ar fi , pizda buna este scumpa .... inca ceva ...au inceput sa schimbe nr tel punind nr noi si poze noi ....trebuie gasita solutie la problema ....nu mai gasesti o noutate buna, numai panarame ...raman cele consacrate dar sti cum e, platesti sa faci schimbare altfel......cei care mai merg la fetite, intrati si pe aici sa citim impresii, noutati, incurajari, recomandari...
okios Reputație: 85 Postat Ianuarie 18, 2012 Postat Ianuarie 18, 2012 am sunat mi-a confirmat serviciile totale in plus i-am propus sa facem si un dush impreuna si a acceptatpozele de pe anuntul sunt reale insa si eu cred ca sunt facute in tineretea fetei...eu am fost azi la ea dar nu am ramas...pot confirma insa ca fata m-a asteptat imbracata fix in plasa in care apare si in poze...nu am ramas pentru ca nu prea mi-a placut la fata si pt ca este mult mai grasa ca in poze si are niste sani mult mai mici si cam neplacuti la vedere....in schimb fata este destul de amabila si nu a strambat din nas cand i-am spus ca nu raman...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum