Sari la conținut

Nelly - 0720723745

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Buna dragilor numele meu e Nelly dar majoritatea ma cunosc ca si Raysa dupa o perioada lunga de timp am revenit la voi doamna matura 40 ani glumeata curata cu forme nu slaba va astept la mine in locatie strada stefan cel mare nr 22 .mai jos va las preturile si serviciile.                                    150 finalizarea  300 ora cu 2 finalizari.         Oral in functie de igiena normal doar protejat diferite pozitii 69 sex intre sani finalizarea corporala sau in prezervativ.       Extra finalizarea orala sau faciala 50 lei.     Masaj de relaxare prostatic 50 lei.                   Fk 50 lei.                         anal 100 extra dar cu marimi mici pana in 15 cm lungime penis si doar protejat si servicii de dominare soft doar .face sitting lins picioare lins fund lins pasarica palme vorbit vulgar...detin un vibrator pentru voi dragilor 200 pentru 30 Minute.                          Disponibila dupa ora 15:00  va astept cu drag pupici

IMG-20251120-WA0038.jpg

• cleopatra01 a schimbat titlul în Nelly - 0720723745

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare