Sari la conținut

BLONDĂ SÂNII MARI🥰🍭😘❤️❤️‍🔥0734160586

Postări Recomandate

• Telefon: 0734160586
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

💌Joi  nu voi fi disponibila. Posibil nici vineri💯

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Azi ma gasiti pana la21.🥰😘

Postat

Pozitive: oral bun, fata e de treabă și acceptă multe.

Negative: aspectul fizic, igiena și starea mentală percepută de mine.

Face anal, face CIM, poți să o fuți cum vrei și cât vrei și e ieftină. Dacă și-ar lua și limba în gură cu clienții(ceea ce nu e exclus), probabil ar fi băgată și ea la top. Restul nu are nicio importanță. Paragraful ăsta e doar o critică la adresa obișnuiților forumului.

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu ma pis pe topul tau. Nu ma interesat niciodata si nici nu o sa ma intereseze. Eu nu mai stau mult in Cluj.Limba n gura sa ti o iei cu ma ta nu cu mine. 

Daca sunt ieftina de ce nu te ai simtit sa lasi ciubuc.

Cu negativele tale minti de rupi. Daca ti place sa fi luat la trei pazeste cand mergi la futai nu e treaba mea. Ce draq ai vazut tu la igiena nu stiu. O trai tu in vreun palat si nu stiu eu( sa nu crezi ca nu stiu ca vi de la coada vacii)

La pozitive poti sa ti iei adio.

• Haha 1
  • Confuz 2
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

PS : Daca nu va convine de mine aici in cluj pot sa plec si mai repede. Nu tin neaparat sa stau pe aici

• Like 1
  • Confuz 1
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 4 minute, RoxanaSweet a spus:

PS : Daca nu va convine de mine aici in cluj pot sa plec si mai repede. Nu tin neaparat sa stau pe aici

Te asteptam la Arad cu bratele deschise si cu cucu sculat:) 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu nu stiu ce draq aveti voi cu igiena asta. Ce nu va convine? Ca schimb lenjeria odata la doua zile,ca am grija sa aveti tot ce va trebuie la dus(gen vreo 7 geluri de dus din care unele la pret de la100ron in  plus, apa de gura,sapun lichid,sapun dezinfectant, apa de colonie,prosop curat) Crezi ca daca am pus toate astea in bae pt voi pe mine ma las nespalata?  Viseaza la aberatiile tale si nu mai comenta minciuni pe aici.

• Confuz 1
  • Oras:Anywhere
Postat
43 minutes ago, RoxanaSweet said:

Eu ma pis pe topul tau. Nu ma interesat niciodata si nici nu o sa ma intereseze. Eu nu mai stau mult in Cluj.Limba n gura sa ti o iei cu ma ta nu cu mine. 

Daca sunt ieftina de ce nu te ai simtit sa lasi ciubuc.

Cu negativele tale minti de rupi. Daca ti place sa fi luat la trei pazeste cand mergi la futai nu e treaba mea. Ce draq ai vazut tu la igiena nu stiu. O trai tu in vreun palat si nu stiu eu( sa nu crezi ca nu stiu ca vi de la coada vacii)

La pozitive poti sa ti iei adio.

40 minutes ago, RoxanaSweet said:

22 minutes ago, RoxanaSweet said:

Eu nu stiu ce draq aveti voi cu igiena asta. Ce nu va convine? Ca schimb lenjeria odata la doua zile,ca am grija sa aveti tot ce va trebuie la dus(gen vreo 7 geluri de dus din care unele la pret de la100ron in  plus, apa de gura,sapun lichid,sapun dezinfectant, apa de colonie,prosop curat) Crezi ca daca am pus toate astea in bae pt voi pe mine ma las nespalata?  Viseaza la aberatiile tale si nu mai comenta minciuni pe aici.

io inteleg ca te deranjeaza unele chestii care le spun oamenii aici. si fiecare are punctul lui de vedere pana la urma. noi ne exprimam parerea strict dupa ceea ce vedem. nu zice nimeni ca musai e asa, dar deh, stii si tu cum e cu aparentele. nu contesta nimeni faptul ca sunt geluri de dus la baie. adica eu le-am vazut.

dar ce nu inteleg e de ce trebuie sa devii asa agresiva ? doara nu crezi ca o sa rezolvi ceva, nu ? adica mna, cine te-a vizitat si vrea sa te mai viziteze nu se va lasa influentat neaparat de comment-urile unora de aici. dar atitudinea ta de scandal sigur nu va convinge pe potentiali clienti sa vina. si daca crezi ca inchizi gura cuiva cu ce ai scris, ma indoiesc. mai degraba vei intarata pe altii la polemica :)

• Like 2
  • Mersi 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
Postat
Acum 12 minute, tzepis a spus:

io inteleg ca te deranjeaza unele chestii care le spun oamenii aici. si fiecare are punctul lui de vedere pana la urma. noi ne exprimam parerea strict dupa ceea ce vedem. nu zice nimeni ca musai e asa, dar deh, stii si tu cum e cu aparentele. nu contesta nimeni faptul ca sunt geluri de dus la baie. adica eu le-am vazut.

dar ce nu inteleg e de ce trebuie sa devii asa agresiva ? doara nu crezi ca o sa rezolvi ceva, nu ? adica mna, cine te-a vizitat si vrea sa te mai viziteze nu se va lasa influentat neaparat de comment-urile unora de aici. dar atitudinea ta de scandal sigur nu va convinge pe potentiali clienti sa vina. si daca crezi ca inchizi gura cuiva cu ce ai scris, ma indoiesc. mai degraba vei intarata pe altii la polemica :)

@tzepis

Adevaru-i ca un "job" ca asta, sa-l faci zi de zi 12 ore din 24 ... te epuizează în primul rand psihic (mental). Și daca-l faci câțiva ani la rand ... la un moment dat o iei razna ... din păcate. 

Îmi aduc aminte ca o fosta prestatoare în "industria sexului", una căreia chiar ii plăcea pula maxim (deci chiar făcea și din plăcere nu doar de nevoie) îmi spunea când s-a retras după ce a activat o perioada relativ scurta: "nu-ti poți da seama cum ma întorceam acasă după ce voi mi-ati descarcat complet toate energiile sexuale"!

Postat
42 minutes ago, Mocureloaded said:

@tzepis

Adevaru-i ca un "job" ca asta, sa-l faci zi de zi 12 ore din 24 ... te epuizează în primul rand psihic (mental). Și daca-l faci câțiva ani la rand ... la un moment dat o iei razna ... din păcate. 

Îmi aduc aminte ca o fosta prestatoare în "industria sexului", una căreia chiar ii plăcea pula maxim (deci chiar făcea și din plăcere nu doar de nevoie) îmi spunea când s-a retras după ce a activat o perioada relativ scurta: "nu-ti poți da seama cum ma întorceam acasă după ce voi mi-ati descarcat complet toate energiile sexuale"!

nu zice nimeni ca e un job usor... dau fetele astea de tot felu de oameni care is solicitanti psihic, sunt sigur. dar, pana la urma, ca orice job care presupune munca cu oamenii, ca sa nu mai vorbim si de partea sexuala, e solicitant psihic si poate fi daunator pe termen lung 🤷‍♂️

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, tzepis a spus:

nu zice nimeni ca e un job usor... dau fetele astea de tot felu de oameni care is solicitanti psihic, sunt sigur. dar, pana la urma, ca orice job care presupune munca cu oamenii, ca sa nu mai vorbim si de partea sexuala, e solicitant psihic si poate fi daunator pe termen lung 🤷‍♂️

Pai despre asta e vorba ... psihic e solicitant ... și practicat o lunga perioada ... mental te termina ... din păcate!

P.S.: de ce crezi ca au apărut pe piața o groaza de fete care trag pe nas la greu ... pardon, oferă "party"?

• Inimioara 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat
2 hours ago, RoxanaSweet said:

Poti sa vii la Mures ca noi nu prea avem fete bune 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, tzepis a spus:

Pai ma deranjeaza cand sunt minciuni ordinare. Apreciez cand sunt recenzii corecte (gen cum a facut mocureloaded sau altii -recenzii amanuntite si opiniile sincere ale lor din care am inteles la ce capitole sa incerc sa imbunatatesc dar cand e bataie de joc(mincinui ordinare ) nu inghit.

Sunt persoane cu care merita sa fiu agresiva si altele care merita sa dau ce am mai bun.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Mocureloaded a spus:

@tzepis

Nu sunt decat de3 ani in acest domeniu. Inca nu am apucat sa ma epuizez psihic. Din contra. Acum sunt mai motivata ca niciodata.

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daca v ati plictisit de mine si nu va mai convine de mine pot sa merg di in alta parte. Orase sunt destule,tari deasemenea.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 ore, rodero a spus:

Pozitive: oral bun, fata e de treabă și acceptă multe.

Negative: aspectul fizic, igiena și starea mentală percepută de mine.

Face anal, face CIM, poți să o fuți cum vrei și cât vrei și e ieftină. Dacă și-ar lua și limba în gură cu clienții(ceea ce nu e exclus), probabil ar fi băgată și ea la top. Restul nu are nicio importanță. Paragraful ăsta e doar o critică la adresa obișnuiților forumului.

Sa ti fie rusine ca aduci critici la colegii tai de pe forum si te crezi tu mare scula n prefectura cand nu ai nici o credibilitate fata de membrii grei ai forumului pe care i critici tu.

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 50 minute, RoxanaSweet a spus:

Nu sunt decat de3 ani in acest domeniu. Inca nu am apucat sa ma epuizez psihic. Din contra. Acum sunt mai motivata ca niciodata.

Sa fii tare!

• Inimioara 1
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Io nu stiu ce sa zic de igiena fete! Am fost la ea de câteva ori și igienă ei a fost perfecta, de 10 , și la anal mai ales unde se poate sa te mai murdărești câteodată,dar NU a fost cazul ei! Eu o respect pt servicii și igienă! Nu pune la suflet totul și fă-ți treaba la fel de bine! Felicitări ! 

• Inimioara 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Confirm cele spuse mai sus, fata e curata, chiar mai curata decât unele de pe aici, am vizitat-o de 2 ori, am prins-o tot timpul cu o igiena impecabila, starea ei psihica este mai mult decât ok și știu despre ce vorbesc, apropo sunt 2 chiar aici pe pagina asta care amenința fetele că dacă nu le fac reduceri o sa scrie urat despre ele, acum sa tragem o linie(nu de coca), imaginară😂, dacă ați lua 2 palme câți ani întineriți?😂

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, mosu87 a spus:

Io nu stiu ce sa zic de igiena fete! Am fost la ea de câteva ori și igienă ei a fost perfecta, de 10 , și la anal mai ales unde se poate sa te mai murdărești câteodată,dar NU a fost cazul ei! Eu o respect pt servicii și igienă! Nu pune la suflet totul și fă-ți treaba la fel de bine! Felicitări ! 

Nici intr-un caz nu se pot pune în discuție chestiuni de genu' ca fata ar avea probleme cu igiena.

Ah ca nu vezi ca face dus după impulicare ... da, asa e ... dar asta nu înseamnă că nu face dus înainte de noul client ce urmează a-i calca pragul.

Am vizitat-o de doua ori, mi-am spus punctul de vedere privind prestația ei, adică chiar ok, medium +++, am avut niște remarci negative legat de aspectul fizic ... dar în ceea ce privește igiena chiar nu am nimic de obiectat și de depunctat. 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, mosu87 a spus:

Multumesc mult❣️🥰😍 Voi tine in continuare igiena impecabila si serviciile la fel, daca reusesc sa le imbunatatesc le voi imbunatatii. Care are ceva sugestii ,propuneri in acest sens sunt ochi si urechi,dornica sa invat. 

Voi face acest lucru doar pentru ca exista oameni ca tine. Eu stiu care sunt punctele forte dar si punctele slabe ale mele si de aceea nu permit mincinile.

Multumesc inca odata❣️

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, RoxanaSweet a spus:

...

Care are ceva sugestii ,propuneri in acest sens sunt ochi si urechi,dornica sa invat. 

...

Sugestii: FK & swallow!

Postat
Chiar acum, Mocureloaded a spus:

Sugestii: FK & swallow!

Daca face swalow, îți mai vine sa faci și FK? Întreb pentru un prieten, eu as vrea că și aici să-mi pupați copii in frunte😂😂 pamflet, a se trata că atare😂😂

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 3 minute, Baadboykills a spus:

Confirm cele spuse mai sus, fata e curata, chiar mai curata decât unele de pe aici, am vizitat-o de 2 ori, am prins-o tot timpul cu o igiena impecabila, starea ei psihica este mai mult decât ok și știu despre ce vorbesc, apropo sunt 2 chiar aici pe pagina asta care amenința fetele că dacă nu le fac reduceri o sa scrie urat despre ele, acum sa tragem o linie(nu de coca), imaginară😂, dacă ați lua 2 palme câți ani întineriți?😂

Multumesc pentru ca nu lasi un mincinos sa dea cu batu n balta. Adevarul iese la iveala intotdeauna. Cei de genul la care te referi sunt peste tot si uite asa se iveste cate o recenzie mincinoasa.

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, Baadboykills a spus:

Daca face swalow, îți mai vine sa faci și FK? Întreb pentru un prieten, eu as vrea că și aici să-mi pupați copii in frunte😂😂 pamflet, a se trata că atare😂😂

Dacă face CIM? ... e cam aceeași întrebare ... ti-ai pus problema?

P.S.: răspunsul la întrebarea ta este: DA!

P.P.S.: răspunsul e pentru prietenul tău ... roagă porumbeii voiajori sa i-l trimita.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...