Baadboykills Reputație: 195 Postat Martie 2 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Martie 2 Acum 1 oră, RoxanaSweet a spus: 🥰 Pfff, ai stricat-o cu silicoanele😌 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 2 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 2 😂😂😂😂 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 3 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 3 💌Neata. Azi sunt disponibila pana la22❣️🥰😘🍭 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3 Partajează Postat Martie 3 Am pacatuit si azi cu "noua" pispirica Mi-a aratat imediat ce am intrat pe usa o țâțuca(e mandra de realizare), am putut chiar si sa le pipai pe parcursul intalnirii, pt amatorii de silicoane au forma frumoasa si destul de tari Nu am multe de adaugat fata de vizitele trecute, acelasi oral cu deep si miscari circulare ale limbii cu ea pe gat, mare atentie cu limba la vecinatati NP si AP ca si cu o fata de 18 ani la corp, fundulet mic atragator pt anal, intra ca-n branza fara lubrifiant In rest nu comentez fizionomia si nici decizia ei de a-si selecta clientela, sunt convins ca a avut intentii bune cand a decis sa introduca servicii noi in meniu dar o fi fost dezamagita de unii dintre noi ! Duminica faina tuturor ! Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 3 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 3 Acum 3 ore, schone78 a spus: Am pacatuit si azi cu "noua" pispirica Mi-a aratat imediat ce am intrat pe usa o țâțuca(e mandra de realizare), am putut chiar si sa le pipai pe parcursul intalnirii, pt amatorii de silicoane au forma frumoasa si destul de tari Nu am multe de adaugat fata de vizitele trecute, acelasi oral cu deep si miscari circulare ale limbii cu ea pe gat, mare atentie cu limba la vecinatati NP si AP ca si cu o fata de 18 ani la corp, fundulet mic atragator pt anal, intra ca-n branza fara lubrifiant In rest nu comentez fizionomia si nici decizia ei de a-si selecta clientela, sunt convins ca a avut intentii bune cand a decis sa introduca servicii noi in meniu dar o fi fost dezamagita de unii dintre noi ! Duminica faina tuturor ! 💌Buna. Multumesc pentru vizita si pentru recenzie❣️ Imi pare bine ca am fost inca odata pe aceeasi lungime de unda si a fost inca o intalnire reusita❤️🔥💯🍭🍹🍓🥰😘😘 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 4 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 4 💌Buna dimi❣️Azi ma gasiti pana la 22🥰🥰😘😘🍓🍭🍭🍹 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 5 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 5 💌Buna dimi. Azi sunt disponibila pana la19❣️❤️❤️🔥 ✅️PS: Maine nu voi fi disponibila❌️ Link spre comentariu
BruceMighty Reputație: 11 Postat Martie 7 Partajează Postat Martie 7 Hello, văzând așa multe recenzii, vreau să te întreb dacă ai cumva în plan să ajungi și la Târgu Mureș? Mi-ar plăcea mult să te vizitez, și cu siguranță și colegii mei. 2 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 7 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 7 💌Buna. Nu stiu sigur daca voi ajunge la Targu Mures.🤔 Voi lua in considerare aceasta invitatie dar ma voi decide pe parcurs🥰😍😘🤗❤️ PS: Primul oras pe care il voi vizita va fi Timisoara dupa Cluj❣️❤️💯❤️🔥🥰😘 In Cluj voi mai ramane o luna ,±cateva zile😍😘❣️❤️🔥 Nu stiu inca data exacta cand imi voi termina vizita aici dar voi anunta imediat ce aflu.🥰🥰😍😘💯💟❤️❤️ Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 8 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 8 💌Buna dimi❣️Azi voi fi disponibila doar cateva ore❣️❤️🥰 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 8 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 8 LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR❣️🥳🥰 2 1 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Martie 8 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Martie 8 La 02.03.2024 la 9:32, RoxanaSweet a spus: Hopa ai facut upgrade ! fain fain la multi ani pe azi! 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 8 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 8 Acum 7 ore, kkmitz a spus: Hopa ai facut upgrade ! fain fain la multi ani pe azi! Pai am zis sa fac si ceva poze noi daca tot mi am marit sanii.🥰🥰 Multumesc si tie si celor care nu am reusit sa le raspund pe whatsapp si mi au urat La multi ani.🥰🥰😍😍😍🥳🥳❤️ 1 Link spre comentariu
coco.s Reputație: 1 Postat Martie 8 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Martie 8 Acum 8 ore, kkmitz a spus: Hopa ai facut upgrade ! fain fain la multi ani pe azi! O femeie foarte frumoasă și super sexy! 1 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 9 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 9 Acum 8 ore, coco.s a spus: O femeie foarte frumoasă și super sexy! Multumesc. 🥰🥰😍😍😘❤️❤️❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥🍭🍭 Link spre comentariu
Mihai390 Reputație: 7 Postat Martie 9 Oras:Bihor Oras:Bihor Partajează Postat Martie 9 La 07.03.2024 la 15:12, RoxanaSweet a spus: 💌Buna. Nu stiu sigur daca voi ajunge la Targu Mures.🤔 Voi lua in considerare aceasta invitatie dar ma voi decide pe parcurs🥰😍😘🤗❤️ PS: Primul oras pe care il voi vizita va fi Timisoara dupa Cluj❣️❤️💯❤️🔥🥰😘 In Cluj voi mai ramane o luna ,±cateva zile😍😘❣️❤️🔥 Nu stiu inca data exacta cand imi voi termina vizita aici dar voi anunta imediat ce aflu.🥰🥰😍😘💯💟❤️❤️ Buna dimineata Roxana. La Oradea nu ai cumva in plan.Ar fi frumos sa treci si pe la noi.Oradea este un oras frumos,in devoltare continua si oamenii sunt de treaba. 2 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 9 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 9 Acum 6 minute, Mihai390 a spus: Buna dimineata Roxana. La Oradea nu ai cumva in plan.Ar fi frumos sa treci si pe la noi.Oradea este un oras frumos,in devoltare continua si oamenii sunt de treaba. Buna dimi🥰😍😘 Doresc sa vin la Oradea dar nu stiu sigir cand voi veni. Inca nu am un plan stabilit ce orase voi vizita anul acesta sau in ce ordine.🥰😍🍓🍭❤️ Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 9 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 9 💌Azi sunt disponibila pana la22❣️🥰😍😘❤️🔥❤️🔥🍓🍭🍭 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4503 Postat Martie 9 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Martie 9 Acum 7 minute, RoxanaSweet a spus: Buna dimi🥰😍😘 Doresc sa vin la Oradea dar nu stiu sigir cand voi veni. Inca nu am un plan stabilit ce orase voi vizita anul acesta sau in ce ordine.🥰😍🍓🍭❤️ Am o rugăminte, nu le mai răspunde la toți mojicii care îți fac invitații pe topicul de recenzii. La lipsa lor de gândire și disprețul arătat față de comunitate, sigur nu ți-i dorești ca clienți. În fapt, cei mai mulți doar își fac laba la poze, sunt prea proști ca să priceapă un text scris. Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 9 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 9 Am inteles. O sa tin cont de ceea ce ma rogi si posibil sa i luminez pe cei mai putin constienti de faptul ca invitatiile se fac pe topic special deschis in orasul in care sunt invitata.🥰😍👍 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 9 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 9 1 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 9 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 9 💌O zi mununata va doresc de ziua voastra❣️❤️🥰😍 2 Link spre comentariu
gabongh Reputație: 25 Postat Martie 10 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Martie 10 Hello. Maine este posibilă o programare? Între 13 si18? Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 10 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 10 Azi ma gasiti pana la22❣️🥰😍😘❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥🍭🍭 Link spre comentariu
RoxanaSweet Reputație: 241 Postat Martie 11 Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Telefon: 0734160586 Oras:Cluj Disponibila Partajează Postat Martie 11 Buna dimi❣️Azi ma gasiti pana la22🥰🥰😘❤️💯🍭🍭🍹🍹 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum