Sari la conținut

BLONDĂ SÂNII MARI🥰🍭😘❤️❤️‍🔥0734160586

Postări Recomandate

• pisicuts a schimbat titlul în BLONDĂ SÂNII MARI🥰🍭😘❤️❤️‍🔥0734160586
  • pisicuts a setat ca important acest topic
Vizitator
Reputație: 0

Am pacatuit si azi cu "noua" pispirica 

Mi-a aratat imediat ce am intrat pe usa o țâțuca(e mandra de realizare), am putut chiar si sa le pipai pe parcursul intalnirii, pt amatorii de silicoane au forma frumoasa si destul de tari

Nu am multe de adaugat fata de vizitele trecute, acelasi oral cu deep si miscari circulare ale limbii cu ea pe gat, mare atentie cu limba la vecinatati

NP si AP ca si cu o fata de 18 ani la corp, fundulet mic atragator pt anal, intra ca-n branza fara lubrifiant

In rest nu comentez fizionomia si nici decizia ei de a-si selecta clientela, sunt convins ca a avut intentii bune cand a decis sa introduca servicii noi in meniu dar o fi fost dezamagita de unii dintre noi !

Duminica faina tuturor !

Link spre comentariu
  • Telefon: 0734160586
  • Oras:Cluj
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 ore, schone78 a spus:

Am pacatuit si azi cu "noua" pispirica 

Mi-a aratat imediat ce am intrat pe usa o țâțuca(e mandra de realizare), am putut chiar si sa le pipai pe parcursul intalnirii, pt amatorii de silicoane au forma frumoasa si destul de tari

Nu am multe de adaugat fata de vizitele trecute, acelasi oral cu deep si miscari circulare ale limbii cu ea pe gat, mare atentie cu limba la vecinatati

NP si AP ca si cu o fata de 18 ani la corp, fundulet mic atragator pt anal, intra ca-n branza fara lubrifiant

In rest nu comentez fizionomia si nici decizia ei de a-si selecta clientela, sunt convins ca a avut intentii bune cand a decis sa introduca servicii noi in meniu dar o fi fost dezamagita de unii dintre noi !

Duminica faina tuturor !

💌Buna. Multumesc pentru vizita si pentru recenzie❣️ Imi pare bine ca am fost inca odata pe aceeasi lungime de unda si a fost inca o intalnire reusita❤️‍🔥💯🍭🍹🍓🥰😘😘

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

💌Buna dimi. Azi sunt disponibila pana la19❣️❤️❤️‍🔥

️PS: Maine nu voi fi disponibila

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

💌Buna. Nu stiu sigur daca voi ajunge la Targu Mures.🤔 Voi lua in considerare aceasta invitatie dar ma voi decide pe parcurs🥰😍😘🤗❤️

PS: Primul oras pe care il voi vizita va fi Timisoara dupa Cluj❣️❤️💯❤️‍🔥🥰😘

In Cluj voi mai ramane o luna ,±cateva zile😍😘❣️❤️‍🔥 Nu stiu inca data exacta cand imi voi termina vizita aici dar voi anunta imediat ce aflu.🥰🥰😍😘💯💟❤️❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 7 ore, kkmitz a spus:

Hopa ai facut upgrade ! fain fain la multi ani pe azi!

Pai am zis sa fac si ceva poze noi daca tot mi am marit sanii.🥰🥰

Multumesc si tie si celor care nu am reusit sa le raspund pe whatsapp si mi au urat La multi ani.🥰🥰😍😍😍🥳🥳❤️

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 ore, coco.s a spus:

O femeie foarte frumoasă și super sexy!

Multumesc. 🥰🥰😍😍😘❤️❤️❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🍭🍭

Link spre comentariu
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
La 07.03.2024 la 15:12, RoxanaSweet a spus:

💌Buna. Nu stiu sigur daca voi ajunge la Targu Mures.🤔 Voi lua in considerare aceasta invitatie dar ma voi decide pe parcurs🥰😍😘🤗❤️

PS: Primul oras pe care il voi vizita va fi Timisoara dupa Cluj❣️❤️💯❤️‍🔥🥰😘

In Cluj voi mai ramane o luna ,±cateva zile😍😘❣️❤️‍🔥 Nu stiu inca data exacta cand imi voi termina vizita aici dar voi anunta imediat ce aflu.🥰🥰😍😘💯💟❤️❤️

Buna dimineata Roxana.

La Oradea nu ai cumva in plan.Ar fi frumos sa treci si pe la noi.Oradea este un oras frumos,in devoltare continua si oamenii sunt de treaba.

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 6 minute, Mihai390 a spus:

Buna dimineata Roxana.

La Oradea nu ai cumva in plan.Ar fi frumos sa treci si pe la noi.Oradea este un oras frumos,in devoltare continua si oamenii sunt de treaba.

Buna dimi🥰😍😘

Doresc sa vin la Oradea dar nu stiu sigir cand voi veni. Inca nu am un plan stabilit ce orase voi vizita anul acesta sau in ce ordine.🥰😍🍓🍭❤️

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

💌Azi sunt disponibila pana la22❣️🥰😍😘❤️‍🔥❤️‍🔥🍓🍭🍭

Link spre comentariu
Reputație: 4503
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Acum 7 minute, RoxanaSweet a spus:

Buna dimi🥰😍😘

Doresc sa vin la Oradea dar nu stiu sigir cand voi veni. Inca nu am un plan stabilit ce orase voi vizita anul acesta sau in ce ordine.🥰😍🍓🍭❤️

Am o rugăminte, nu le mai răspunde la toți mojicii care îți fac invitații pe topicul de recenzii. La lipsa lor de gândire și disprețul arătat față de comunitate, sigur nu ți-i dorești ca clienți. În fapt, cei mai mulți doar își fac laba la poze, sunt prea proști ca să priceapă un text scris. 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am inteles. O sa tin cont de ceea ce ma rogi si posibil sa i luminez pe cei mai putin constienti de faptul ca invitatiile se fac pe topic special deschis in orasul in care sunt invitata.🥰😍👍

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Azi ma gasiti pana la22❣️🥰😍😘❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥🍭🍭

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...