Sari la conținut

Stapana Kytana 2023

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua! Doresc sa o vizitez pe stapana Kytana cat de curand. Pe forum am gasit doar cateva recenzii scurte si vechi. Este cineva care a vizitat aceasta stapana recent si ar putea sa ofere cateva detalii? Ma intereseaza orice detaliu, despre atitudinea stapanei, comunicare, curatenie, igiena, sedinte etc. Precizez ca as dori sa merg la dansa pt o sedinta cuckold. 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/stapana-kytana/9d148346ddg7724d148171hhei7d6h48.html

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat

Nu am fost dar din ce am vazut asa pe net, pare ok. Eu zic sa mergi desi nu stiu daca face ce vrei tu.

Postat
2 hours ago, catalin2015 said:

Nu am fost dar din ce am vazut asa pe net, pare ok. Eu zic sa mergi desi nu stiu daca face ce vrei tu.

Specifica clar in anunt ca ofera si cuckold. Am vb cu dansa pe WhatsApp si mi a confirmat. Plus ca am discutat mai mukte detalii, pretul e piper's pentru cuckold tocmai d aia vreau recenzii pt ca sunt hotarat sa merg

• Oras:galati
  • Oras:galati
Postat
Acum 13 ore, passionnatt a spus:

pretul e piper's pentru cuckold 

Cat cere pt cuckold?

Postat
1 minute ago, terrente said:

Cat cere pt cuckold?

1000 de lei dar poti sa-i scrii direct pe WhatsApp ca raspunde repede si e communicativa. Daca te raportezi la alte stapane, nu mi se pare un pret mare! Kytana chiar e profesionista din ce am vazut pe net, are studio calumea, a lucrat impreuba cu alte stapane romance cu experienta ex: Stapana Andreea , plus ca mai are si aici pe forum un topic cu recenzii bune din 2020. De exemplu am fost la 4 sedinte de dominare la stapana Melysa ( are topic aici pe forum) si cerea 500 lei pt sedinta de dominare. Mi a spus ca are partener pt cuckold,  dar trebuie sa vin la 5 sedinte de dominare si apoi e disponibil cuckold, ca sa se convinga ca sunt de incredere si nu dau teapa sa fac programmer si sa nu ma prezint. Daca faci un calculu simplu: 5 sedinte × 500 lei= 2500 lei plus 1000 lei sedinta cuckold = 3500 lei, ceea ce e extrem de mult. Imi propusesem sa merg la cele 5 sedinte si apoi la cuckold dar deja dupa a 2a sedinta mi se parea ca se cam repeta actiunea de dominare, nu avea mare imaginatie si plus de asta era foarte restrictiva Melisa. Nu te lasa sa dai limbi ( cu toate ca aveam igiena perfecta, ma duceam la ea epilat din cap oana in picioare, fara probleme cu dantura , dus cand plecam de acasa si dus in locatia ei dar degeaba), atingeri mai putine,  etc, totul era de la distanta. Mi s a parut totul foarte sec si am renuntat la ideea de a lua cele 5 sedinte. De ceva vreme am inceput sa caut recenzii/ detalii despre stapana Kytana si imi place ce am citit, mai voiam doar 2- 3 recenzii scurte pe aici sa fie totul perfect, dar oricum cred ca voi face o vizita cat de curand.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 9 ore, passionnatt a spus:

1000 de lei dar poti sa-i scrii direct pe WhatsApp ca raspunde repede si e communicativa. Daca te raportezi la alte stapane, nu mi se pare un pret mare! Kytana chiar e profesionista din ce am vazut pe net, are studio calumea, a lucrat impreuba cu alte stapane romance cu experienta ex: Stapana Andreea , plus ca mai are si aici pe forum un topic cu recenzii bune din 2020. De exemplu am fost la 4 sedinte de dominare la stapana Melysa ( are topic aici pe forum) si cerea 500 lei pt sedinta de dominare. Mi a spus ca are partener pt cuckold,  dar trebuie sa vin la 5 sedinte de dominare si apoi e disponibil cuckold, ca sa se convinga ca sunt de incredere si nu dau teapa sa fac programmer si sa nu ma prezint. Daca faci un calculu simplu: 5 sedinte × 500 lei= 2500 lei plus 1000 lei sedinta cuckold = 3500 lei, ceea ce e extrem de mult. Imi propusesem sa merg la cele 5 sedinte si apoi la cuckold dar deja dupa a 2a sedinta mi se parea ca se cam repeta actiunea de dominare, nu avea mare imaginatie si plus de asta era foarte restrictiva Melisa. Nu te lasa sa dai limbi ( cu toate ca aveam igiena perfecta, ma duceam la ea epilat din cap oana in picioare, fara probleme cu dantura , dus cand plecam de acasa si dus in locatia ei dar degeaba), atingeri mai putine,  etc, totul era de la distanta. Mi s a parut totul foarte sec si am renuntat la ideea de a lua cele 5 sedinte. De ceva vreme am inceput sa caut recenzii/ detalii despre stapana Kytana si imi place ce am citit, mai voiam doar 2- 3 recenzii scurte pe aici sa fie totul perfect, dar oricum cred ca voi face o vizita cat de curand.

Tin putin sa te contrazic referitor la Melissa.. cand am fost ultima data,chiar ma pus sa i dau limbi atat in fund cat si in pasarica 

Postat
25 minutes ago, rambokill said:

Tin putin sa te contrazic referitor la Melissa.. cand am fost ultima data,chiar ma pus sa i dau limbi atat in fund cat si in pasarica 

Stiu, dar banuiesc ca a fost ceva de scurta durata,  probabil 2-3 minute, ceea ce nu mi se pare ca poate fi luat in considerare! Spun din propria experinta 

Postat
On 5/26/2023 at 4:47 PM, passionnatt said:

Eu am vazut-o pe Kytana in ceva filmulete pe net, si mi s-a parut penibila vocea si modul de exprimare (gipsy?). 

Dar da, multa lume vorbeste bine de ea, cred ca e destul de profi, tine si de gusturi

• Oras:hunedoara
Postat

Eu am fost la kytana si e super profi, atitudine super ok, costumatii misto si este atenta la detalii. De corp sa nu zic... Bomba iar igiena este de nota 10,am dar limbi in cur, pizda peste tot nici un miros!!! Eu unu o recomand mai ales ca tot investeste in jucarii si costumatii. 

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
La 09.06.2023 la 23:09, unaltu a spus:

Eu am vazut-o pe Kytana in ceva filmulete pe net, si mi s-a parut penibila vocea si modul de exprimare (gipsy?). 

Dar da, multa lume vorbeste bine de ea, cred ca e destul de profi, tine si de gusturi

Eu nu am reușit sa o vizitez,am vorbit cu ea la telefon mai demult,legat de voce o are așa din cauza fumatului,probabil ca-i fumătoare.

Daca-i cumva de etnie,nu ma interesează,ma pis pe ea de etnie.

Parerea mea,ca un corp ca al ei se mentine cu restricții de la multe bunătăți și mers la sala.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
On 6/9/2023 at 11:09 PM, unaltu said:

Are un corp super misto, imi da impresia ca e si profi. Dar vocea de fumatoare de la 3 ani si modul de exprimare m-au facut si pe mine sa evit in a o vizita. E deosebire marei ntre umilire verbala si limbaj de mahala. Atat se poate, csf, ncsf.

Postat

Zilele trecute mi-am facut curaj si am vizitat-o pe stapana Kytana. Pe scurt, pot spune ca experienta a fost buna, raportat la faptul ca pt mine a fost prima sedinta cuckold si totodata a fost si prima data cand am intalnit-o pe stapana Kytana. Totul a inceput printr o discutie relaxata despre ce as dori in cadrul sedintei, idei pe care stapana mi a spus din start ca le va adapta la ce ii place ei. Stapana arata exact ca in poze, se vede ca face sala, imi place in special cum se vede spatele ei si faptu ca este inalta, de exemplu eu am 1,78 si aproximez ca ea are cam 1,73, pe tocuri foarte mici find mai inalta decat mine. Partenerul este ok, nu a assistat la discutia dintre mine si stapana legat de ce mi as dori, insa s-au inteles foarte bine in timpul actului. Legat de discutiile din topic, la telefon si mie mi s a parut vocea foarte groasa, insa fata in fata este mai ok, atitudinea este super profi. Nu am avut parte de umilire verbal deci nu pot sa comentez despre limbaj. Stapana mi s-a adresat foarte direct, fara cuvinte vulgate, insa foarte autoritara, poate am perceput-o foarte autoritara si pt ca eu eram foarte emotionat, iar ea a profitat de situatie si mi-a impins limitele. Au schombat cateva pozitii in timpul partidei, peisajul frumos, singurul minus ar fi durata redusa a partidei, dar in ansamblu a fost o experienta reusita. Daca sedinta avea un pret de 700- 800 lei, cred ca as fi revizitat-o curand pe stapana pt inca o sedinta cuckold, insa la 1000 de lei sedinta este foarte scump si nu imi permit prea curand. Locatia este foarte spatioasa,  mai multe camera amenajate ok, plus ca are si multe jucarii. In opinia mea este o stapana de top in Romania. Am ceva experienta la stapane,  insa Kytana este cea mai profi la care am fost.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

1000 de lei,scump.

Eu cand am vorbit cu ceva timp in urma la telefon cu ea cerea 500 de lei,iar pe timpul acela nu specifica nimic de cuckold care oricum nu ma intereseaza.

Postat
11 hours ago, falconetty said:

1000 de lei,scump.

Eu cand am vorbit cu ceva timp in urma la telefon cu ea cerea 500 de lei,iar pe timpul acela nu specifica nimic de cuckold care oricum nu ma intereseaza.

Pai 500 lei e dominarea simpla!

Postat
Acum 15 ore, passionnatt a spus:

Pai 500 lei e dominarea simpla!

Dominare soft,ai vrut sa spui;am înțeles.

Ceva gen,adu-mi papuci ca nu știu pe unde i-am lăsat,vezi ca am niște vase murdare in chiuveta la bucătărie,”i-ți poruncesc sa te ocupi de ele imediat,bagă-mi si o mașina de rufe la spălat  ca eu nu am avut timp,iar între timp poti sa dai prin camere si un pic cu aspiratorul.

Pt. ceva “mai mult” daca dorești,mai decarteaza.

Postat
Acum 2 ore, falconetty a spus:

Ceva gen,adu-mi papuci ca nu știu pe unde i-am lăsat,vezi ca am niște vase murdare in chiuveta la bucătărie,”i-ți poruncesc sa te ocupi de ele imediat,bagă-mi si o mașina de rufe la spălat  ca eu nu am avut timp,iar între timp poti sa dai prin camere si un pic cu aspiratorul.

Pt. ceva “mai mult” daca dorești,mai decarteaza.

500 de lei este sedinta de dominare 1h cu ce fetishuri ai tu. Penetrare, uro, ce doresti

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, djbobo00 a spus:

500 de lei este sedinta de dominare 1h cu ce fetishuri ai tu. Penetrare, uro, ce doresti

Deja când spui penetrare și uro nu mai este vorba de dominare soft;este hard.

Deci,prețul creste;nu mai este 500 de lei.

Penetrare,uro,scato și medical cine oferă așa ceva,intra deja la dominare hard,eu așa știu.

Postat
Acum 28 minute, falconetty a spus:

Deja când spui penetrare și uro nu mai este vorba de dominare soft;este hard.

Deci,prețul creste;nu mai este 500 de lei.

Penetrare,uro,scato și medical cine oferă așa ceva,intra deja la dominare hard,eu așa știu.

Eu am fost acum 2 ani si am platit 400 pentru cele mentionate, plus alte mici fantezii. Cel mai bine Sun-o si te convingi. Spor

Postat
Acum 2 ore, djbobo00 a spus:

Eu am fost acum 2 ani si am platit 400 pentru cele mentionate, plus alte mici fantezii. Cel mai bine Sun-o si te convingi. Spor

Posibil,probabil ai sunat-o de "Black Friday";asta ca gluma.

Eu am sunat-o cu un an pana in pandemie,si legat de preturi;dominarea soft era 500 de lei.

Dar am sa o sun.

Legat sedintele de dominare eu unul am cam fost deceptionat,indiferent de suma platita,fiecare stapana are tiparul ei de a domina,chiar daca tu-i spui ce ti-ar place;ce-i drept n-am fost la multe stapane;pot doar sa spun ca singura care s-a apropiat de dominarea ce mi-as fi dorit a fost Mona.

Toate cele bune.

Postat
On 6/18/2023 at 1:08 PM, falconetty said:

Ai inteles pe dracu, 500 e dominarea, 1000 e cu partener/cuckold.

Oricum, tot prea scump

Postat
10 hours ago, unaltu said:

Ai inteles pe dracu, 500 e dominarea, 1000 e cu partener/cuckold.

Oricum, tot prea scump

Pt dominare e ok pretul, raportat la alte stapane, dar la cuckold putea sa lase mai putin, e cam mult 1000 lei

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
La 17.06.2023 la 3:28, passionnatt a spus:

Zilele trecute mi-am facut curaj si am vizitat-o pe stapana Kytana. Pe scurt, pot spune ca experienta a fost buna, raportat la faptul ca pt mine a fost prima sedinta cuckold si totodata a fost si prima data cand am intalnit-o pe stapana Kytana. Totul a inceput printr o discutie relaxata despre ce as dori in cadrul sedintei, idei pe care stapana mi a spus din start ca le va adapta la ce ii place ei. Stapana arata exact ca in poze, se vede ca face sala, imi place in special cum se vede spatele ei si faptu ca este inalta, de exemplu eu am 1,78 si aproximez ca ea are cam 1,73, pe tocuri foarte mici find mai inalta decat mine. Partenerul este ok, nu a assistat la discutia dintre mine si stapana legat de ce mi as dori, insa s-au inteles foarte bine in timpul actului. Legat de discutiile din topic, la telefon si mie mi s a parut vocea foarte groasa, insa fata in fata este mai ok, atitudinea este super profi. Nu am avut parte de umilire verbal deci nu pot sa comentez despre limbaj. Stapana mi s-a adresat foarte direct, fara cuvinte vulgate, insa foarte autoritara, poate am perceput-o foarte autoritara si pt ca eu eram foarte emotionat, iar ea a profitat de situatie si mi-a impins limitele. Au schombat cateva pozitii in timpul partidei, peisajul frumos, singurul minus ar fi durata redusa a partidei, dar in ansamblu a fost o experienta reusita. Daca sedinta avea un pret de 700- 800 lei, cred ca as fi revizitat-o curand pe stapana pt inca o sedinta cuckold, insa la 1000 de lei sedinta este foarte scump si nu imi permit prea curand. Locatia este foarte spatioasa,  mai multe camera amenajate ok, plus ca are si multe jucarii. In opinia mea este o stapana de top in Romania. Am ceva experienta la stapane,  insa Kytana este cea mai profi la care am fost.

Da ma multe detalii..cum arată partenerul..face si el dominare??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...