passionnatt Reputație: 17 Postat Iunie 20, 2023 Autor Postat Iunie 20, 2023 7 hours ago, parpalete said: Da ma multe detalii..cum arată partenerul..face si el dominare?? Nu stiu sa iti raspund la intrebarea asta pt ca nu am cerut asta, dar poti sa vorbesti cu stapana Kytana pe WhatsApp si sa ceri detalii, iti poate da poza cu partenerul
fast2u Reputație: 57 Postat Iunie 21, 2023 Postat Iunie 21, 2023 Decât sa stati pe aici la gargara mai bine va faceți o programare!Tipa e prea forța!Eu nu mergeam la ea pt dominare ci doar pt niate fetish-uri pe care nu are sens sa le detaliez…Când spun FORȚA ma refer la : - aspect , caracter , îngrijită , curata!!!! Dacă vreti calitate eu o recomand(dai un ban DAR STAI IN FATA!)Daca vreti o foca platiti 250-300 de ron și aia e…Tipa e top eu am fost client fidel și niciodată nu mi a părut rău ca am dat 500 sau 1000(ca mi am dorit sa mai participe o stapana).Spor va doresc! 1 1 1
unuunu1 Reputație: 78 Postat Februarie 22, 2024 Postat Februarie 22, 2024 Stiti ceva despre ea? Mai activeaza? ca pe numar vad ca nu mai raspunde pe whatsapp
Scrumbie Reputație: 27 Postat Februarie 22, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2024 3 hours ago, unuunu1 said: Stiti ceva despre ea? Mai activeaza? ca pe numar vad ca nu mai raspunde pe whatsapp Pe publi in decembrie scria "ultima săptămână" dacă îmi amintesc corect. Poate face un copil sau se lasă.
djbobo00 Reputație: 31 Postat Februarie 23, 2024 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Februarie 23, 2024 La 22.02.2024 la 8:15, Scrumbie a spus: Pe publi in decembrie scria "ultima săptămână" dacă îmi amintesc corect. Poate face un copil sau se lasă. Scria ultima săptămână in România, cred ca este plecata, din ce am înțeles a mai fost plecata pe afara
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum