Sari la conținut

Emma 0752345704

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 2 ore, Gcosbuc a spus:

Cred ca ar fi utila o actualizare a preturilor/serviciilor/locatiei. Multumim. 

Inclusiv poze noi și concludente

Ar fi important 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai multe detalii dau in privat! (Serviciile, pretul si poze)❤️

Vizitator
Postat

Buna! Sunt disponibila, pentru mai multe detalii imi puteti scrie pe WhatsApp❤️❤️

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 17 ore, Emma99 a spus:

Buna! Sunt disponibila, pentru mai multe detalii imi puteti scrie pe WhatsApp❤️❤️

Hello!

Daca ai si raspunde pe wapp.....ar fi o treaba. Sincer nu va inteleg pe astea care postati anunturi dar nu raspundeti.....😚

Vizitator
Postat
Acum 3 ore, johnqwer a spus:

Hello!

Daca ai si raspunde pe wapp.....ar fi o treaba. Sincer nu va inteleg pe astea care postati anunturi dar nu raspundeti.....😚

Depinde la ce ora imi scrii, daca imi scrii foarte tarziu, probabil de asta nu ti am raspuns!

Postat
La 25.11.2023 la 12:08, Emma99 a spus:

Hello!

Crezi ca e complicar daca postezi disponibilotstea aici? 😊 ti am scris de mai multe ori in diferite momente sle zilei si.....nimic. nu imi dau seama daca lucrezi sau nu🤗

Vizitator
Postat

Bună💗🎀 sunt disponibila🫣 pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe WhatsApp💗💗

Vizitator
Postat

Bunăă💗💗 astăzi sunt disponibilă până la ora 21:00, pentru mai multe detalii mă puteți contacta pe WhatsApp💗💗🎀

Vizitator
Postat

Bunăă💗💗 astăzi sunt disponibilă până la ora 21:00, pentru mai multe detalii mă puteți contacta pe WhatsApp🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Vizitator
Postat

Bunaa❤️❤️ pentru programari si detalii ma puteti contacta pe WhatsApp❤️❤️❤️ astazi sunt disponibila pana la ora 21:00!❤️🫶🏻🫶🏻

Vizitator
Postat

Bunăă❤️ pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe WhatsApp❤️❤️ astazi sunt disponibila pana la ora 21:00❤️❤️

Vizitator
Postat

Bunăă❤️ pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe WhatsApp💗💗 astazi sunt disponibila pana la ora 22:00💗💗

Vizitator
Postat

Buna💗💗 astazi sunt disponibila pana la ora 22:00💗💗 pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe WhatsApp💗💗💗

Postat
La 10.12.2023 la 13:00, Stefanelu a spus:

Un mic update la servicii se poate? ♥️

Baga 100 de lei la sutien sa te bage in seama :))

Vizitator
Postat

Buna💗💗 astazi sunt disponibila pana la ora 22:00💗💗 pentru mai multe detalii ma puteti contacta peWhatsApp💗💗💗

Vizitator
Postat

Bunăă❤️ pentru mai multe detalii ma puteti contacta pe WhatsApp❤️❤️ astazi sunt disponibila pana la ora 21:00❤️❤️

Vizitator
Postat

(+40 752 345 704)

Postat

Nu inteleg care e secretul cu serviciile. Am primit detaliile de la ea si nu e nimic deosebit, dimpotriva chiar banale:

Pretul si serviciile incluse: oral  natural sau  protejat (depinde de igiena ta), 69, toate pozitiile, masaj, strip tease,atingeri, sarutari!🤫💖
Preț: 30 min 500
          1h 700
Extra: finalizare corporala-70

Adresa: sector 3

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat
Acum 8 ore, WarnerGroove a spus:

Nu inteleg care e secretul cu serviciile. Am primit detaliile de la ea si nu e nimic deosebit, dimpotriva chiar banale:

Pretul si serviciile incluse: oral  natural sau  protejat (depinde de igiena ta), 69, toate pozitiile, masaj, strip tease,atingeri, sarutari!🤫💖
Preț: 30 min 500
          1h 700
Extra: finalizare corporala-70

Adresa: sector 3

Au luat o puțin Brăila fetele astea,m am uitat,deasemenea și la Sofia,a făcut aidoma 700 rhon ora,Doamne ferește.🙄🙄🙄😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Does anybody know if she is still actively working? 🙂

• Like 1

Postat
On 4/2/2024 at 9:24 PM, teret said:

Does anybody know if she is still actively working? 🙂

Nu stiu daca mai lureaza, dar crede-ma ca n-ai pierdut nimic....am fost in iarna si chiar daca isi da silinta nu e nimic deosebit, nimic de relatat...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...