Alexandru195 Reputație: 4 Postat Mai 29, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 29, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/stapana-myra-mistress-sesiuni-dominare-private/3did36ihieg27g4fed5ii1242d33d325.html M-ar interesa daca a fost careva si cum a fost... ?
excelg Reputație: 4 Postat Iunie 4, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 4, 2023 Salut. Am fost eu si mi-a placut. Nu am experienta ca sa pot compara cu alte domine dar eu m-am simtit foarte bine. Important este sa stii ce vrei si sa ii spui pentru a pleca multumit.
Alexandru195 Reputație: 4 Postat Iunie 4, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 4, 2023 9 hours ago, excelg said: Salut. Am fost eu si mi-a placut. Nu am experienta ca sa pot compara cu alte domine dar eu m-am simtit foarte bine. Important este sa stii ce vrei si sa ii spui pentru a pleca multumit. Poți detalia puțin te rog, locuiește singura o zona aproximativ , cum a decurs ședința cum este ea ca și stapana și câți bani ai dat, spune mi te rog . Nu vreau sa ma duc și sa plec dezamăgit ..detaliază puțin te rog
excelg Reputație: 4 Postat Iunie 5, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 5, 2023 Locatie undeva in bucium. Zona retrasa. Are multe jucarii si le foloseste in functie de ce iti doresti. Eu am platit 300 pentru o sedinta de 1 ora dar nu a stat deloc cu ochii pe ceas. Mi-a placut ca se implica si mereu te intreaba daca e ok pt tine. Daca ai idei este deschisa la propunerile tale. Cel mai bine o poti aborda pe whatzapp si iti raspunde la intrebari eventual primesti si poze cu locatia si accesoriile pe care le are. Te astept cu review dupa ce mergi
Alexandru195 Reputație: 4 Postat Iunie 6, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Postat Iunie 6, 2023 merg sapt viitoare, limbute accepta e ok ? curata etc.. ? On 6/5/2023 at 3:03 PM, excelg said: Locatie undeva in bucium. Zona retrasa. Are multe jucarii si le foloseste in functie de ce iti doresti. Eu am platit 300 pentru o sedinta de 1 ora dar nu a stat deloc cu ochii pe ceas. Mi-a placut ca se implica si mereu te intreaba daca e ok pt tine. Daca ai idei este deschisa la propunerile tale. Cel mai bine o poti aborda pe whatzapp si iti raspunde la intrebari eventual primesti si poze cu locatia si accesoriile pe care le are. Te astept cu review dupa ce mergi
excelg Reputație: 4 Postat Iunie 6, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iunie 6, 2023 Accepta daca vrea ea. Iti va solicita ea asta. La mine a vrut.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum