Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Mai 31, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Mai 31, 2023 Salajan, Larisa, masaj intim - anuntul.ro - Se pare ca strengara de Nicole are si colega.... '' 35 ani, sexy, frumoasa, vino sa ne simtim bine intr-o atmosfera placuta si relaxanta. Apreciez discretia si curatenia. Poti sa ma suni sau sa vorbim in scris pe WhatsApp dupa-amiaza. Poze reale 100%, Detalii suplimentare Nu ofer poze in plus si nici altfel de confirmari, deci va rog nu insistati!'' Link spre comentariu
geveneo Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Am fost se comporta că una de 50 lei și cere 150 Link spre comentariu
geveneo Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Există o blonda in A t care e pe 50 și oferă mai mult decât această fătucă .. Link spre comentariu
Draym Reputație: 198 Postat Iunie 22, 2023 Oras:România Oras:România Partajează Postat Iunie 22, 2023 Acum 12 ore, geveneo a spus: Există o blonda in A t care e pe 50 și oferă mai mult decât această fătucă .. Care blonda? Link spre comentariu
geveneo Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2023 Partajează Postat Iunie 22, 2023 Anca Există o blonda in A t care e pe 50 și oferă mai mult decât această fătucă .. Anca , telefonul incepe cu 0774 Link spre comentariu
florinb9ss Reputație: 43 Postat Aprilie 10 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 10 Bună ziua, am ajuns și eu la duduia asta și spre surprinderea mea nu a fost asa de rău pe cât mă așteptam, adică nu m-am simțit grăbit sau să tragă de timp cumva Locația este prin titan undeva pe lângă Supeco sau ceva de genul acesta, nu prea am văzut mare lucru pentru că era întuneric in cameră, dar este curat și în camera de acțiune și la baie nota 9 să zic asa Fata nu este top model, dar poți discuta cu ea multe lucruri, pare o persoană deschisă la minte, ca aspect la față un 6 și corp un 7, exceptând sâni care sunt inexistenți Acțiunea este ceva clasic o+n ambele protejate, fără alte servicii, posibil dacă te place să ofere și fk+ atenție la sateliții, ce mi-a plăcut a fost faptul că nu a comentat la schimbarea p0zitiilor, singura chestie a fost că a zis ceva de genul că nu face cu mărimi prea mari și să dau mai încet, dar nu a fost ceva să insiste pe treaba asta și să mă facă să termin sau să mă grăbească Pret 150f și 250 ora, am ales varianta a 2-a pentru că nu-mi place graba, nu știu la finalizare cum se comporta 1 Link spre comentariu
sabinmeeee Reputație: 437 Postat Aprilie 10 Telefon: 0700000000 Oras:București Telefon: 0700000000 Oras:București Partajează Postat Aprilie 10 Acum 31 minute, florinb9ss a spus: Bună ziua, am ajuns și eu la duduia asta și spre surprinderea mea nu a fost asa de rău pe cât mă așteptam, adică nu m-am simțit grăbit sau să tragă de timp cumva Locația este prin titan undeva pe lângă Supeco sau ceva de genul acesta, nu prea am văzut mare lucru pentru că era întuneric in cameră, dar este curat și în camera de acțiune și la baie nota 9 să zic asa Fata nu este top model, dar poți discuta cu ea multe lucruri, pare o persoană deschisă la minte, ca aspect la față un 6 și corp un 7, exceptând sâni care sunt inexistenți Acțiunea este ceva clasic o+n ambele protejate, fără alte servicii, posibil dacă te place să ofere și fk+ atenție la sateliții, ce mi-a plăcut a fost faptul că nu a comentat la schimbarea p0zitiilor, singura chestie a fost că a zis ceva de genul că nu face cu mărimi prea mari și să dau mai încet, dar nu a fost ceva să insiste pe treaba asta și să mă facă să termin sau să mă grăbească Pret 150f și 250 ora, am ales varianta a 2-a pentru că nu-mi place graba, nu știu la finalizare cum se comporta Are anunț activ? Cum de ai ajuns la ea? Link spre comentariu
florinb9ss Reputație: 43 Postat Aprilie 10 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 10 Acum 1 oră, sabinmeeee a spus: Are anunț activ? Cum de ai ajuns la ea? Da, ai numărul în titlu și vezi anuntul.ro că acolo postează Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum