Sari la conținut

Larisa - sectorul 3 Titan - 0734594198

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București

Salajan, Larisa, masaj intim - anuntul.ro -

Se  pare ca  strengara de Nicole  are si colega....

'' 35 ani, sexy, frumoasa, vino sa ne simtim bine intr-o atmosfera placuta si relaxanta. Apreciez discretia si curatenia. Poti sa ma suni sau sa vorbim in scris pe WhatsApp dupa-amiaza. Poze reale 100%,
Detalii suplimentare
Nu ofer poze in plus si nici altfel de confirmari, deci va rog nu insistati!''

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Bună ziua, am ajuns și eu la duduia asta și spre surprinderea mea nu a fost asa de rău pe cât mă așteptam, adică nu m-am simțit grăbit sau să tragă de timp cumva

Locația este prin titan undeva pe lângă Supeco sau ceva de genul acesta, nu prea am văzut mare lucru pentru că era întuneric in cameră, dar este curat și în camera de acțiune și la baie nota 9 să zic asa 

Fata nu este top model, dar poți discuta cu ea multe lucruri, pare o persoană deschisă la minte, ca aspect la față un 6 și corp un 7, exceptând sâni care sunt inexistenți 

Acțiunea este ceva clasic o+n ambele protejate, fără alte servicii, posibil dacă te place să ofere și fk+ atenție la sateliții, ce mi-a plăcut a fost faptul că nu a comentat la schimbarea p0zitiilor, singura chestie a fost că a zis ceva de genul că nu face cu mărimi prea mari și să dau mai încet, dar nu a fost ceva să insiste pe treaba asta și să mă facă să termin sau să mă grăbească 

Pret 150f și 250 ora, am ales varianta a 2-a pentru că nu-mi place graba, nu știu la finalizare cum se comporta 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
  • Telefon: 0700000000
Acum 31 minute, florinb9ss a spus:

Bună ziua, am ajuns și eu la duduia asta și spre surprinderea mea nu a fost asa de rău pe cât mă așteptam, adică nu m-am simțit grăbit sau să tragă de timp cumva

Locația este prin titan undeva pe lângă Supeco sau ceva de genul acesta, nu prea am văzut mare lucru pentru că era întuneric in cameră, dar este curat și în camera de acțiune și la baie nota 9 să zic asa 

Fata nu este top model, dar poți discuta cu ea multe lucruri, pare o persoană deschisă la minte, ca aspect la față un 6 și corp un 7, exceptând sâni care sunt inexistenți 

Acțiunea este ceva clasic o+n ambele protejate, fără alte servicii, posibil dacă te place să ofere și fk+ atenție la sateliții, ce mi-a plăcut a fost faptul că nu a comentat la schimbarea p0zitiilor, singura chestie a fost că a zis ceva de genul că nu face cu mărimi prea mari și să dau mai încet, dar nu a fost ceva să insiste pe treaba asta și să mă facă să termin sau să mă grăbească 

Pret 150f și 250 ora, am ales varianta a 2-a pentru că nu-mi place graba, nu știu la finalizare cum se comporta 

Are anunț activ? Cum de ai ajuns la ea?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...