Sari la conținut

Ador limbutele 0754834941

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Ador limbutele 0754834941
  • Oras:Slatina
Postat

Salutare, 

Am fost acum 2 sau 3 luni, se califica lejer la titlul de : "cea mai mare nemernica in viata" sau "naparca anului"

Motiv: Era intr-o sambata dimineata si cum nu erau anunturi pe publi, zic sa incerc la nemernica asta. Am stabilit la tel unde sa vin, am ajuns. O garsoniera in S3.

La tel mi-a spus ca face ON, la fata locului n-a intrebat nimic a pus direct fesul, si-a dat chilotii jos a ramas cu sutienul si a inceput sa ma pipaie asa cu degetele si mai punea gura asa 2-3secunde, dupa 2-3 min zice: aaah, tu te aprinzi mai greu asa-i? Zic: mnah, da. Mai face asa inca 2 min  se opreste si zice: azi nu e ziua ta norocoasa, lasa vii altadata. Si incepe sa se imbrace. Ma imbrac si eu si-i zic: pai si banii (150 finalizarea) raman toti la tine? Zice: daaa, pai deranjul meu. Eu: pai n-au fost nici 10 min .....ea: nooooo, uitata-te la ceas sa vezi. Si am pleacat. De fel sunt calm, dar ei i-as fi dat un mare 👊in gura aia cu care nu presteaza nimic.

Pozele sunt ale ei: femeia snur..... continuarea o stiti

Asta a fost cea mai mare teapa de cand merg la fete 

concluzie: DE EVITAT

• Mersi 1
  • Haha 2
Postat

Multumesc colegu, eram croit sa merg la ea dar ii zic pas cu siguranta 

Postat
Acum 1 oră, Besthot a spus:

Salutare, 

Am fost acum 2 sau 3 luni, se califica lejer la titlul de : "cea mai mare nemernica in viata" sau "naparca anului"

Motiv: Era intr-o sambata dimineata si cum nu erau anunturi pe publi, zic sa incerc la nemernica asta. Am stabilit la tel unde sa vin, am ajuns. O garsoniera in S3.

La tel mi-a spus ca face ON, la fata locului n-a intrebat nimic a pus direct fesul, si-a dat chilotii jos a ramas cu sutienul si a inceput sa ma pipaie asa cu degetele si mai punea gura asa 2-3secunde, dupa 2-3 min zice: aaah, tu te aprinzi mai greu asa-i? Zic: mnah, da. Mai face asa inca 2 min  se opreste si zice: azi nu e ziua ta norocoasa, lasa vii altadata. Si incepe sa se imbrace. Ma imbrac si eu si-i zic: pai si banii (150 finalizarea) raman toti la tine? Zice: daaa, pai deranjul meu. Eu: pai n-au fost nici 10 min .....ea: nooooo, uitata-te la ceas sa vezi. Si am pleacat. De fel sunt calm, dar ei i-as fi dat un mare 👊in gura aia cu care nu presteaza nimic.

Pozele sunt ale ei: femeia snur..... continuarea o stiti

Asta a fost cea mai mare teapa de cand merg la fete 

concluzie: DE EVITAT

Îl susțin și eu pe colegu . La fel am pățit și eu chiar de 2 ori . Am pers prima data la ea fără sa știu ce și cum am vorbit la telefon mi-a zis toate detaliile și până să ajung la ea am întrebat când durează o finalizare și mi-a zis ca 30 de min . Am ajuns la ea unde sta la s3 am urcat sus am intrat în camera si-a dat chiloții jos cum a zis și colegu și a rămas cu sutienu . A făcut oral 2 3 4 min nu mai știu sigur după care am trecut la normal și după 5 min maxim ma întreabă dacă mai am mult . I-am spus ca nu pentru ca nu îmi place să mă întreb cineva tot timpu mai ai mult și etc știți și voi cum e . Am plecat și a doua zi i-am dat mesaj și i-am zis ca nu am fost mulțumit și mi-a zis sa revin a doua oara ca se revaseaza . Bineînțeles am mers și a doua oara cu gându ca spus ca o sa se revanșeze la fel am pățit am urcat sus am stat maxim 10 min și după asta mi-a spus sa ma grăbesc ca mi sa dus timpu . Deci nu se merita femeia e pe graba vrea doar sa îți ia bani și nu respecta tot ce spune . Asa ca trebuie sa ii spunem pass nu are ce cauta aici la noi 

Postat

Ceva asemanator am patit si eu 

Am contactat urata asta zice tarifele 150 cu 300 

Am primit o mare laba nu am apucat bine sa intru si au inceput telefoanele 

Primul telefon zice asteapta 5 min sa ies din dus 

Dupa a inceput sa ma grabeasca 

Nu are rost sa povestesc mai mult ca nu prea am ce 

Clar de evitat aceasta epava 

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Eu am contactat-o pe wapp am văzut ce caracter jegos are și am evitat-o

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Cea mai jegoasă femeie posibilă,vorbesc cu ea o întreb de servicii și începe și mă înjură de familie și de rasă,evitați cât puteți acest jeg

Postat

Aceasta mortaciune nu merita sub nici o forma banii, după cum spunea și colegul... pe lângă faptul ca e dezastru pe aspectul fizic, după 1 min de oral(mult spus oral) aceeași vorba(tu te activezi mai greu) moment în care începe si se ajuta numai de mana, ii spun hai normal, răspunde (sti, sunt pe ciclu) deși din telefon spunea ceva de 69, vrajeala ieftina, apoi i am zis ca nu contează, moment în care ea a spus ca nici prezervative nu mai are ... e jeg de femeie, nu merita nici sa sunati macar

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...