Sari la conținut

Denisa (vopsita?) 0758632807

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Denisa (vopsita?) 0758632807
  • Oras:Iasi
Postat
Acum 2 ore, AlIlnRaisse a spus:

Sunt persoane diferite,la blonda am fost de multe ori și chiar se merita! Cu condiția să stabilești cat te costa și cât timp,face un masaj foarte foarte bun! Când o fuți finalizează și doamna,te stropește tot🤭

• Like 1
  • Oras:Nowhere, OK
Postat
Acum 15 ore, codrincodrin a spus:

Sunt persoane diferite,la blonda am fost de multe ori și chiar se merita! Cu condiția să stabilești cat te costa și cât timp,face un masaj foarte foarte bun! Când o fuți finalizează și doamna,te stropește tot🤭

Are prea multe anunțuri mai ceva decât aia cu 648.000.

Ținând cont că e cald și implicit e nevoie de lichid. Acum să nu te fi trezit cu altceva in loc de squirt, cum am spus prea multă publicitate nu înseamnă ca oferă neaparat squirt ci uro.

Categoric de evitat.

Postat
1 oră în urmă, AlIlnRaisse a spus:

Are prea multe anunțuri mai ceva decât aia cu 648.000.

Ținând cont că e cald și implicit e nevoie de lichid. Acum să nu te fi trezit cu altceva in loc de squirt, cum am spus prea multă publicitate nu înseamnă ca oferă neaparat squirt ci uro.

Categoric de evitat.

In primul rand numărul de telefon este total diferit,in al doilea rând am o experiență în ale fututului! Daca tu nu știi să faci diferența între squirt și uro,e problema ta. Eu merg la doamna de 3 ani,la început făcea doar masaj de relaxare și chiar face un masaj de calitate!

• Like 1

Postat
Acum 59 minute, codrincodrin a spus:

In primul rand numărul de telefon este total diferit,in al doilea rând am o experiență în ale fututului! Daca tu nu știi să faci diferența între squirt și uro,e problema ta. Eu merg la doamna de 3 ani,la început făcea doar masaj de relaxare și chiar face un masaj de calitate!

Live your ,,life”. Dar folosește-ți creierul din când în când. Rățoiește-te cât vrei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...