Sari la conținut

Cristina 0731766781

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Bună ziua dragilor. Ma numesc Cristina am 30 de ani și as dori sa fac o vizita în orașul vostru începând de luni. Este pentru prima oara când vin la voi în oraș și vreau câteva sfaturi legate de locație sa va fie cât mai ok pentru voi. Locația ar fi pe strada Horea zona centrala. Va pup și va rog sa îmi dați câteva sfaturi dacă este ok sau nu. Va mulțumesc😘😘😘

Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Cristina 0731766781
Vizitator
Acum 1 oră, intunecare a spus:

Bună, pune te rog câteva poze cu tine si un meniu. Merci!

Bună. O sa pun poze și un link unde am mai lucrat și numărul de telefon când o sa ajung 😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Acum 13 ore, Cristina1992 a spus:

Este pentru prima oara când vin la voi în oraș și vreau câteva sfaturi legate de locație sa va fie cât mai ok pentru voi. Locația ar fi pe strada Horea zona centrala. Va pup și va rog sa îmi dați câteva sfaturi dacă este ok sau nu. Va mulțumesc😘😘😘

Bună. Locația de pe Horea nu e cea mai bună ,mai ok ar fi : Ganea 42 , Careiului c18, I.C Brătianu 6 .........

Oricum, te așteptăm cu drag !!!!😘

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acum 7 ore, non-stop a spus:

Bună. Locația de pe Horea nu e cea mai bună ,mai ok ar fi : Ganea 42 , Careiului c18, I.C Brătianu 6 .........

Oricum, te așteptăm cu drag !!!!😘

Mulțumesc pentru răspuns. Din păcate fiind prima data nu am știut însă pe viitor o sa caut în acea zona care ați specificat. 😘😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 11 ore, satu mare a spus:

Buna. Ne dai detali despre serviciile tale??!! Si cat vei stai la noi in sm? 

Bună dimineața. Da o sa postez atât servicii cât și preturi și locație exacta și numărul de telefon când o sa ajung. După ora 15:00 o sa ajung și voi posta

Link spre comentariu
Vizitator
La 03.06.2023 la 11:37, Cristina1992 a spus:

Bună ziua dragilor. Ma numesc Cristina am 30 de ani și as dori sa fac o vizita în orașul vostru începând de luni. Este pentru prima oara când vin la voi în oraș și vreau câteva sfaturi legate de locație sa va fie cât mai ok pentru voi. Locația ar fi pe strada Horea zona centrala. Va pup și va rog sa îmi dați câteva sfaturi dacă este ok sau nu. Va mulțumesc😘😘😘

Bună seara dragilor. Îmi cer scuze celor care au așteptat astăzi ca să își facă o programare dar din păcate au apărut niște probleme neprevazute pe parcursul drumului și nu am putut ajunge la ora care am promis. Asa cum am spus și în celelalte răspunsuri o sa fac o scurta descriere a mea cu tot ce trebuie ca să va faceți o idee despre mine și serviciile mele. 

Ma numesc Cristina am 30 de ani 1,67 înălțime. Sunt o femeie cu forme deci nu sunt o fata slim, o sa va fie pe plac sunt sigura😛. Este pentru prima oara când vin la voi în oraș asa ca eu sper sa fiu pe placul vostru și sa revin ori de câte ori o sa îmi cereți. 

Preturi 

100 de lei finalizarea

250 de lei ora

Servicii

Oral neprotejat 

Normal doar protejat

Finlizare corporala

Nu fac anal

Săruturi corporale

Diferite poziții 69 cât și altele

Numărul de telefon este 0731766781

Programul de lucru este între orele 9:00-20:00sau 21:00 depinde de programări. 

Adresa este strada Horea nr 9 locație centrala. Sper sa fie ok 

O sa va las și un link cu topicul unde am mai lucrat sa va faceți o mica idee despre mine și sa vedeți ca sigur nu veți regreta nici măcar o clipa ca îmi călcați pragul

Va pup și va aștept cu mare drag sa ne cunoaștem și va asigur ca nu veți regreta nimic.. Sper sa fie o descriere care sa va trezească interesul sa îmi călcați pragul. App voi sta din păcate doar pana vineri inclusiv. Deci și vineri voi fi disponibila 😘😘😘

IMG-20230605-WA0009.jpg

IMG-20230605-WA0007.jpg

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dimineața dragii mei 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept cu drag sa vă gândil si pe voi 😜😜😜❤️❤️❤️. In caz ca nu raspund la apel, îmi puteți lăsa sms si va raspund in cel mai scurt timp . Vă puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋

Link spre comentariu
  • Oras:cig
Acum 7 ore, Cristina1992 a spus:

Bună dimineața dragii mei 🥰🥰🥰. Azi sunt la birou si va astept cu drag sa vă gândil si pe voi 😜😜😜❤️❤️❤️. In caz ca nu raspund la apel, îmi puteți lăsa sms si va raspund in cel mai scurt timp . Vă puuuuup 💋💋💋💋💋💋💋

De doua zile tot te sun si nimic ….. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 13 minute, cas30 a spus:

De doua zile tot te sun si nimic ….. 

Scuze. Din păcate nu pot răspunde la toți și mesaje și la telefon. Dacă nu am răspuns cu siguranță eram ocupata 🙏. Și dacă nu răspund se poate lăsa un mesaj cu durata și ora la care vrei o programare și îți voi răspunde în cel mai scurt timp când voi fi libera. Nu pot mulțumi pe toți din păcate sa le răspund. Îmi pare rau🙏😘

Link spre comentariu
Acum 56 minute, Cristina1992 a spus:

Scuze. Din păcate nu pot răspunde la toți și mesaje și la telefon. Dacă nu am răspuns cu siguranță eram ocupata 🙏. Și dacă nu răspund se poate lăsa un mesaj cu durata și ora la care vrei o programare și îți voi răspunde în cel mai scurt timp când voi fi libera. Nu pot mulțumi pe toți din păcate sa le răspund. Îmi pare rau🙏😘

Da asa e  👍👍

Link spre comentariu
Vizitator

Bună dimineațaaaa 🥰🥰🥰. Sunt la birou sa știți si vă aștept, sa va usuc de apă si de puteri... că poate sunteți uzi de la ploaie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Va puuuuup si va astept la uscător 🤣🤣🤣💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 40 minute, nerohardy a spus:

pana cand esti in satu mare?

Pana vineri inclusiv. Am postat și în primul topic când am ajuns ca să știți cât voi sta în orașul vostru😘😘😘

Link spre comentariu
Vizitator

Buna dimineata dragii mei ❤️❤️❤️. Sunt la birou si va astept cu actele la semnat 🤣🤣🤣 si să plătiți si facturile 🤣🤣🤣 .Va puuuuup 💋💋💋💋💋💋 Biroul e deschis de la ora 8:00 până la ora 20:00 . Dupa ora 20:00 nu lucrez. 🥰🥰🥰

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 11 ore, nerohardy a spus:

deloc nu ridici telefonul.

Dragul meu eu nu lucrez atunci cand am client sa scriu mesaje sau sa răspund la telefon. Cei care au fost pot sa confirme asta și dacă citești și comentariile din link-ul lăsat se vede clar ca nu sunt genul de fata care odată ce are un client sa răspundă și la telefon sau la mesaje. Îmi respect clienții pentru ca este vorba de bun simt și în timpul liber între programări nu pot răspunde la toată lumea. Scuze sper sa reusim sa ne intersectam 😘😘😘😘😘

Link spre comentariu
Vizitator
La 03.06.2023 la 11:37, Cristina1992 a spus:

Bună dimineața dragilor. Țin sa va anunț ca este ultima zi în orașul vostru. 😘😘😘

IMG-20230605-WA0008.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...