Sari la conținut

Karina 0743950312

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Acum 3 ore, sunrisemd a spus:

Eu cred că e chiar ea și se lauda pe sine 🤣

Gusturile nu se discuta!! Nu ești obligat sa mergi la ea. Eu sunt mulțumit și asta e tot ce contează.  Tu ești liber sa vb ea își  face bani 😉

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:PrinRO
  • Oras:PrinRO

Dupa ce am vazut topicul asta am zis sa fac si eu o incercare la fata asta fiind putin curios de ceva nou. Am sunat-o intr-o seara pe la ora 18.00 si am stabilit sa ne vedem la 18.30. Mi-a dat adresa, blocu turn de pe milea si am plecat spre ea. Pozele pot sa va zic ca is reale, dar e machiata in ele, desi a fost si cand am mers eu la ea, chiar a deschis usa si era in lenjerie spre surprinderea mea. La locatie era o garsoniera mica, baia curata, avea prosop curat (desi erau doar 2 in total) , gel de dus, apa de gura.

Ea a fost curata, nu mirosea sau sa aiba scurgeri. Am inceput cu un oral care a durat vreo 2-3 minute cand i-am zis sa facem si normal. A avut ceva tentative de deep, fara atentie la zone adiacente, s-a udat natural fata. La normal am schimbat 2 pozitii, lady on top si doggy, finalizare in balon. Se misca bine, mai ales la doggy a dat si ea contre. Toata treaba a durat cam 15 minute. Ce mi-a placut a fost ca chiar daca am platit 150 (30 min) a zis ca daca vreau mai putem icnerca ca mai e timp, insa eram pe graba.

Ca note, subiectiv fiind as zice:

ON 7

NP 8

GFE 8.5

Locatie 7

Am platit 150, pt ora nu mai stiu cat e. Eu o sa incerc sa mai revin odata cand am mai mult timp sa vad ce si cum. 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...