Sari la conținut

Frumusica 0746467331

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

70 lei oral,

70 lei normal,

90 lei combinat,

200 lei ora

GFE oferi? ora dureaza  60 minute?

• Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde
Postat

Salutare dragii mosului, o sa va prezint azi o scurta recenzie despre domnisoara Lili in cauza. 

Sunat si programat ca la carte in jurul pranzului (acum circa 2-3 zile). Locatia s-a schimbat vis-a-vi de titulescu si este usor accesibila. 

Verificare prealabila si purces in locatie. Domnisoara m-a asteptat in chilotei si topless, mai are o colega, care nu a deranjat in timpul actiunii. 

Am decartat din proprie initiativa pentru un nr combinat, am folosit baia cateva minute apoi am revenit in camera. 

Oral protejat foarte bine executat, cu mana atenta la zonele adiacente, un deep si o suctiune foarte buna, trecut apoi la 69, foarte curata, igiena de nota 10. Foloseste prezervative de calitate si nu si fac simtita prezenta in timpul actiunii

Note : 

Locatie de nota 10, cu mult imbunatatita fata de fosta locatie, camera este foarte placuta, iar patul excelent.

Domnisoara primeste nota 10, aspect placut, prietenoasa, zambareata

Oral 9 (ca daca as da 10 mi-ar sari lumea in cap, desi e printre foarte putinele care au reusit sa-l duca la bun sfarsit mai ales protejat)

Achitat 80 de lei.

Concluzia, de revenit cu drag, mai ales ca trebuie sa incerc si normal. 

• Like 4
  • Minus 7
  • Oras:craiova
Postat

Salutare dragii mosului, o sa va prezint azi o scurta recenzie despre domnisoara Lili in cauza. 

Sunat si programat ca la carte in jurul pranzului (acum circa 2-3 zile). Locatia s-a schimbat vis-a-vi de titulescu si este usor accesibila. 

Verificare prealabila si purces in locatie. Domnisoara m-a asteptat in chilotei si topless, mai are o colega, care nu a deranjat in timpul actiunii. 

Am decartat din proprie initiativa pentru un nr combinat, am folosit baia cateva minute apoi am revenit in camera. 

Oral protejat foarte bine executat, cu mana atenta la zonele adiacente, un deep si o suctiune foarte buna, trecut apoi la 69, foarte curata, igiena de nota 10. Foloseste prezervative de calitate si nu si fac simtita prezenta in timpul actiunii

Note : 

Locatie de nota 10, cu mult imbunatatita fata de fosta locatie, camera este foarte placuta, iar patul excelent.

Domnisoara primeste nota 10, aspect placut, prietenoasa, zambareata

Oral 9 (ca daca as da 10 mi-ar sari lumea in cap, desi e printre foarte putinele care au reusit sa-l duca la bun sfarsit mai ales protejat)

Achitat 80 de lei.

Concluzia, de revenit cu drag, mai ales ca trebuie sa incerc si normal.

Ms. Te aștept cu drag.
Postat

Colega ta are topic deschis? daca nu poti sa pui cateva poze cu ea?

Colega mea are topic deschis,Daniela
  • Telefon: 0752039245
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

combinat inseamna si sex oral si sex vaginal.

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

buna dimineata dragii noștri ,eu si Liana va uram o saptamana reușită,plină de iubire si amor!!

70 lei oral

70 lei vaginal

90 lei mixt

200 lei ora

adresa este in cartierul Brazda lui Novac,restaurant Baba Novac ,stația de taxi Baba Novac(complexul vechi)

folosim doar Dove,Nivea si La Roche Posay !

mulțumim .

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

buna dimineata ,dragii noștri!va dorim un Paste plin de Lumina si împliniri sufletești !

• Like 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

buna, preludiu faci? si dus impreuna :D

nu se poate dus impreuna!

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...