armatorul Reputație: 33 Postat Martie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2014 Esti satul de poze si anunturi false? Iti doresti ceva inedit si trairi unice, atunci te invit la mine sa ne satisfacem dorintele reciproc, sex total fara limite sau prejudecati, discretie si igiena. 1
papuasul Reputație: -472 Postat Martie 11, 2014 Postat Martie 11, 2014 Este colega cu Antonia - 0720172486, acelasi stil de anunt, aceleasi servicii si acelasi decor in poze.Am sunat-o pe Antonia saptamana trecuta insa mi s-a parut un cuib suspect. Discutie de genul: "o sa te siti bine", "pui prea multe intrebari", "mai multe discutam la fata locului".Nu mai retin zona, nu am pastrat-o ca optiune. 2 6
motanelul79 Reputație: 462 Postat Noiembrie 25, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 25, 2014 Pai daca ai pus draguto anuntul ,, Esti satul de poze si anunturi false? ,, de ce nu te putem vedea la fata sa stim si noi la cine mergem suntem satui de cuiburi de viespi.. fii deschisa pui mei ti-ai ales jobu-ul asta asta ee mergi pana la capat
j007 Reputație: 4 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 21, 2015 Interesant... nimic altceva despre domnisoara?!!!!
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 21, 2015 Interesant... nimic altceva despre domnisoara?!!!!Fugi la ea...te asteapta, apoi scrie recenzie! Asteptam...
veverita_bc Reputație: 482 Postat August 16, 2018 Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Oras:Buc, cta, bv, tm, ord, cj, sb Postat August 16, 2018 mai exista fata pe piata? 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum