Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 BunaDisponibila incepand cu ora 11Whatsapp 0763184810 :)
zuzusz Reputație: 0 Postat August 13, 2019 Oras:galati Oras:galati Postat August 13, 2019 BunaDisponibila incepand cu ora 11Whatsapp 0763184810 :)buna deea ti am scris pe watap sper sa mi raspunzi daca se poate
tartarici Reputație: 24 Postat August 20, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat August 20, 2019 Deea esti săptămâna asta am.incercat ieri sa dau de tine dar nu am reușit în nici un fel ....nici pe whatsapp nici la telefon....😘😘
gingoreloaded Reputație: 131 Postat August 20, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat August 20, 2019 E plecata...
tartarici Reputație: 24 Postat August 21, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat August 21, 2019 E plecata... Stii cat e plecată??cand se intoarce la "muncă "
gingoreloaded Reputație: 131 Postat August 21, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat August 21, 2019 ... cu capu' :)))
tartarici Reputație: 24 Postat August 21, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat August 21, 2019 ðŸ§ðŸ§ðŸ§ðŸ¤™ðŸ¤™ðŸ¤ªðŸ¤ªðŸ¤ª 1
wagabondu2290 Reputație: 169 Postat August 23, 2019 Telefon: 0843473808 Oras:Galați Telefon: 0843473808 Oras:Galați Postat August 23, 2019 Se pare că ne chinuim degeaba sa dam de ea...i am dat mesaj de o lună pe whats app Nu sa sinchisit să răspundă,cu toate acestea mi a lăsat mesaj pe forum sa ii scriu că raspunde!!!!O fi pe circuit închis?!!
man@work Reputație: -2097 Postat August 23, 2019 Oras:. Oras:. Postat August 23, 2019 Cred ca nu stiu dar cam ai "dreptate".. Deci de cativa ani maxim unu nu mi-a raspuns mici mie Pffuuu.. a trecut deja un an ? abia dimineata am vazut-o A zis bine cela cu relativitatea timpului ce a zis Revenim: e ca o punga de pufarine (ale mici dulci gustoase) de termini punga , te saturi dar imediat mai vrei una !Deci in trecere prin galati dinspre braila spre tecuci cum s-ar zice, starbuck in capatul celalalt, mcdonalds bleah, dar eu vreu cafea.. dimineata ! La ibricFierbinteDulceSun la deia si raspunde (culmea numai stia numarul) Cafeaua numai stiu cum a fostDar Prezenta mai mult decat placutaatitudine.. stie cum sa te faca sa vrei ale-lalte.. diferite mereu altele decat data trecuta 9 plus pt.. variatie: numai stiu daca acum sau acum o saptamana dar oral profi, exact cum trebuie sa fie facut, normal cu un demo reusit de twerk ! apoi.. ii cam place sa rada la limbute, noroc ca o am mica ca altfel intram in orgasm pana si locatia e mereu alta: cred ca in trei locatii am intalnit-o, toate curate ordonate aerisite in galati fereasca-ma doamnezu sa ma fack boschetar,drogat,afumat,si sa puț....normal si tepar care zice ca vine dar nu mai ajunge , simultan, ca daca e pe rand, ma descurc cu cate una :laugh2 o ora, plus minus cateva secunde, cel mai placut lapte la cafea dar si invers am scris asta pt ca vad atata “vaicareala” de zici ca nu mai are pere la magazinul de mere este scris in semnatura un “orar” de lucru si apoi in ultimele postari ale ei conditiile de acceptare a unei intalniri ok 6 3
sonic1 Reputație: 513 Postat August 24, 2019 Postat August 24, 2019 Eu am reusit sa o cunosc in sfarsit vineri. Dupa multe incercari de a o gasi disponibila. Programarea si detaliile au fost stabilite pe whatsapp. Eu as da doar un calificativ pentru serviciile prestate: Extrem de multumit! Singurul minus pentru mine ar fi lipsa AC. 3
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat August 25, 2019 Postat August 25, 2019 Eu am reusit sa o cunosc in sfarsit vineri. Dupa multe incercari de a o gasi disponibila. Programarea si detaliile au fost stabilite pe whatsapp. Eu as da doar un calificativ pentru serviciile prestate: Extrem de multumit! Singurul minus pentru mine ar fi lipsa AC.Data viitoare te astept cu evantaiul! ;)
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2019 Postat Septembrie 3, 2019 Buna..disponibila pana la 18 :)0763184810 whatsapp :) Precizez ca selectez oamenii ce doresc a-mi trece pragul.i pup you :)
bulldozer Reputație: 6 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 3, 2019 Buna Deea ma pimesti si pe mine te rog frumos!
marius6986 Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2019 Oras:galati Oras:galati Postat Septembrie 3, 2019 buna! o programare ptr maine se poate?
gunns4hire Reputație: 2 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 (Pentru toti chibitii care spun ca nu le-a placut atitudinea ei, respecta ca sa fii respectat) Anul Domnului 2019 Ma decid sa-mi petrec o ora din viata cu Deea, manat de nevoia de descarcare, dar si de toate review-urile pozitive + pozele ei care , sa fiu sincer, o dezavantajeaza un pic, in sensul ca arata mult mai bine in realitate decat in poze. O contactez pe whatsapp, imi raspunde promt, stabileste prin cateva intrebari daca sunt demn sa-i trec pragul si-astept ora programata. Ajung la destinatie, discutam detaliile intalnirii noastre, meniul este cel prezentat in post-urile ei. Primesc prosop curat, dus scurt, isi face si ea unul si se apuca de treaba. Experienta a fost una placuta, pentru mine, n-o sa detaliez actiunea prin prisma faptului ca nu-s un expert si nu vreau sa duc pe nimeni in eroare, plus ca fiecare experienta este unica. Tot ce s-a scris despre ea, pozitiv, este adevarat. Eu sa mai revin cu siguranta, voi faceti ce vreti. 2
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Septembrie 4, 2019 Extraordinar. Ti-ai facut cont sa postezi direct aici. Daca as fi mai vechi si as stii cu ce se mananca, as spune ca esti la inceput si esti un pic euforic. Noroc ca si eu is la inceput si pun botu' repede. Bravo felicitari!
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Septembrie 4, 2019 Ce o fi mai frumos de atat? Sa iti faci cont ca sa iti faci recenzie singura si sa iti dai si 'laic' la sfarsit :))
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Ce o fi mai frumos de atat? Sa iti faci cont ca sa iti faci recenzie singura si sa iti dai si 'laic' la sfarsit :))E jale cu tine..cu cine vorbesti?Nu vezi ca baiatul are cont din 2018?Nu te mai supara ca nu te mai primesc...dar om ca tine cu doua fete...rar intalnesti!!Nu mai incerca sa ma denigrezi..si aici...ca is satula de tine.
marian1333 Reputație: 1 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 4, 2019 Ma primesti si pe mine?
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Septembrie 4, 2019 E jale cu tine..cu cine vorbesti?Nu vezi ca baiatul are cont din 2018?Nu te mai supara ca nu te mai primesc...dar om ca tine cu doua fete...rar intalnesti!!Nu mai incerca sa ma denigrezi..si aici...ca is satula de tine.Dar cum de ti-ai rapit timp sa imi raspunzi? Acum intre noi fie vorba... imi explici mie cum e cu multi-account?Ce mai fac prietenii mei de dincolo... le e dor de mine?
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2019 Postat Septembrie 4, 2019 Dar cum de ti-ai rapit timp sa imi raspunzi? Acum intre noi fie vorba... imi explici mie cum e cu multi-account?Ce mai fac prietenii mei de dincolo... le e dor de mine?Pai tie iti explic ..dar n.are rost.Pisicut poate sa vada ca sunt doua conturi care n au nicio legatura unul cu altul..si tu stii asta,dar iti place sa trollezi putin!;)
alexanderklimk Reputație: 2479 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Unde-i bine! Oras:Unde-i bine! Postat Septembrie 5, 2019 Dar cum de ti-ai rapit timp sa imi raspunzi?Acum intre noi fie vorba... imi explici mie cum e cu multi-account?Ce mai fac prietenii mei de dincolo... le e dor de mine?Ai greșit fata, băiatul meu! Ca să parafrazez clasici în veatză...Dacă tu afirmi că Deea și-a făcut singură recenzie... aci m-ai pierdut. Să-mi dai like-urile inapoi! 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Septembrie 5, 2019 Singurul minus pentru mine ar fi lipsa AC.Data viitoare te astept cu evantaiul! ;)Pentru confortul clienților tăi, ar fi potrivit un AC.Cred că îți permiți o asemena investiție :wink2 1
gingoreloaded Reputație: 131 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:in apa si pe uscat... Oras:in apa si pe uscat... Postat Septembrie 6, 2019 Pai tie iti explic ..dar n.are rost.Pisicut poate sa vada ca sunt doua conturi care n au nicio legatura unul cu altul..si tu stii asta,dar iti place sa trollezi putin! ;) Imi place sa te agit un pic pentru ca te iubesc :) Ai greșit fata, băiatul meu! Ca să parafrazez clasici în veatză...Dacă tu afirmi că Deea și-a făcut singură recenzie... aci m-ai pierdut. Să-mi dai like-urile inapoi! Daca as putea ti-as da toate likeurile inapoi... oricum m-au scarbit cand m-au minusat pana la -500... atunci mi-am dat seama cu adevarat ca punctele astea de reputatie is fix un kkt.. @ pisicuts daca poti pls, da-i toate punctele de reputatie... si de pe asta si alea cu minus de pe Gingo :D 1
ulise1 Reputație: 71 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 10, 2019 Deea, o programare saptamana asta se poate,pe la 12.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum