Sari la conținut

Deea...poze reale-0763184810

Postări Recomandate

Vizitator deea deea
Reputație: 0

Asa selectiva esti ? sa inteleg ca daca nu am ochii verzi si corp de fototodel e posibil sa fiu refuzat la usa ? :blushing2

Selectiva sunt la FK,,si unde scrie ca trebuie sa ai ochii verzi si corp de fotomodel?.pe aici pe la mine nu scrie :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Selectiva sunt la FK,,si unde scrie ca trebuie sa ai ochii verzi si corp de fotomodel?.pe aici pe la mine nu scrie :slap2

Chiar crezi ca am citit atatea pagini ? cand te-am abordat m-am luat si dupa instinct :rax2  :rax2 :rax2  :rax2  

Link spre comentariu
Vizitator deea deea

Chiar crezi ca am citit atatea pagini ? cand te-am abordat m-am luat si dupa instinct :rax2  :rax2 :rax2  :rax2  

Atunci urmeaza-ti instinctul,,si apropos.iti place sa stai cu limba pe afara?? :yummy

Link spre comentariu
Vizitator deea deea

mai da pofticiaoa esti...... cred ca mai urmeaza o vizita... daca ma mai primesti :hug1  :69  :69  :69  :69

Normal ca sunt pofticioasa, cand vad atatea limbutze,,zi si tu :rax2

Link spre comentariu
  • Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure

Ce tare m-ai luat ! Nici nu stiu ce sa raspund ! Pot spune ca sunt foarte selectiv ! :icecream  :icecream si nu am experienta :rax2  :rax2

si eu sunt foarte selectiv .... le numar pe degetele de la o mana si imi da si cu rest..... dar  cu deea ... no limits

Link spre comentariu
Vizitator deea deea

Ce tare m-ai luat ! Nici nu stiu ce sa raspund ! Pot spune ca sunt foarte selectiv ! :icecream  :icecream si nu am experienta :rax2  :rax2

:laugh2 deci sa inteleg ca esti bebe,,iti place sa lingi doar inghetata :slap2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...