Sari la conținut

Deea...poze reale-0763184810


Postări Recomandate

Vizitator deea deea
Reputație: 0

Deci...Ai un număr de contact?

Mai,nu vezi bine?

Ti-am scris mai sus....sau la ce fel de contact te referi?

Mai am niste numere..69,69 rasturnat,07 noi doi :)

Link spre comentariu
Vizitator deea deea
Reputație: 0

Scrie mare cat casa poporului - 

 

Deea...poze reale-0763184810

Stai cuminte,nu te enerva!

Dezlegam acum misterul...se pare ca nu vede bine baiatu' :)

Link spre comentariu
Vizitator deea deea
Reputație: 0

Pentru baietii care si-au schimbat numarul de telefon intre timp,ii rog sa-mi dea un mic detaliu intr-un mesaj,ca sa stiu cu cine vorbesc! :)

Link spre comentariu

Salutare,

    Fiind ultima zi in Galati am cautat sa.mi dau un refresh general, minte, corp.. Masaj? Niste sport?..umm, mi.am adus aminte de nimfomane si  am ajuns la topicul Deei si prin     metoda de contact din topic am luat legatura cu ea. Am reusit sa stabilim o intalnire in aceeasi zi, spre norocul meu  :nod .

    Am ajuns la locatie la ora stabilita, unde am avut parte de o surpriza placuta si total neasteptata, Deea are un aspect fizic bestial. Am vazut ca multi au fost nemultumiti de locatie. Ciudat. Eu m.am simtit foarte confortabil pe toata durata vizitei. Este curat si are in dotare orice ai avea nevoie pentru o astfel de experienta.

    Deea? O persoana foarte placuta, cu mult bun simt. Desi a fost prima data cand ne.am vazut m.a facut sa ma simt in largul meu pe toata durata vizitei. Aspectul este pe placul meu, chip dragut, statura medie, corp bine proportionat, sanii medii perfecti la aspect si la atingere, perfect pussy, perfect ass. :wub:  Igiena a fost ireprosabila.

   Am ales sa petrec cu Deea o ora, pacat..prea putin. Actiunea a inceput cu sarutari si atingeri  pe corp din partea ei, foarte placute dupa a urmat un oral cu tehnica nemaintalnita. deep, umed cu schimbari de ritm, de vis. Am trecut la normal, in pozitia doggy unde am avut parte din nou de o experienta  :X, schimbari de ritm, ondulari, actiune urmata de prima finalizare, in balon. A urmat o discutie despre diverse, placuta, de parca ne stiam din trecut. Dupa igienizarea de ambele ambele parti, am inceput partea a 2-a, un oral sustinut, muncit din partea ei, wow, nu credeam ca este posibil.

Nu.mi place sa dau note, dar asta fiind procedura, ma supun. 

Locatia:10 eu m-am simtit ca acasa, Aspect  :cat 10, Atitudine(banuiesc ca asta e GFE) 10, Igiena 10, Oral ughh 10!, Normal perfect 10,  Nota finala:10+++ Si cu toate astea sunt convins ca urmatoarea intalnire poate fi de nota 20. Surpriza fiind prea mare pentru mine am fost putin inhibat :blush: , chiar daca poate nu s.a observat. Cadoul:150 si multumiri din partea mea :flowers2 .

Dupa aceasta intalnire am inteles de ce in Top escorte Galati se afla doar Deea. E o diferenta de la cer la pamant intrea ea si restul, :hooray  deci pentru mine va fi singura optiune.

Multumesc si pe curand Deea! Pentru identificare: scuze ca mi.am lasat hainele peste tot prin casa :slap2.

:hug1  :kiss2  :bye

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...