bebe jr Reputație: 36 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Ok, atunci ma poti contacta de saptamna viitoare,sper sa reusesti cumva,sa nu te pierzi Daca iti sunt baiat simpatic ,accepti si un pupic ?gata ca iti poluez topicul Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Daca iti sunt baiat simpatic ,accepti si un pupic ?gata ca iti poluez topicul Daca imi esti ,corect spus Link spre comentariu
bebe jr Reputație: 36 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Daca imi esti ,corect spusEvident .Tu hotarasti ,eu cred si asa sper !!! Link spre comentariu
codrutul Reputație: 248 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Daca imi esti ,corect spusadica eu ar trebui sa ma simt mandru Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 adica eu ar trebui sa ma simt mandru Putin asa.. Link spre comentariu
bebe jr Reputație: 36 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Asa selectiva esti ? sa inteleg ca daca nu am ochii verzi si corp de fototodel e posibil sa fiu refuzat la usa ? Link spre comentariu
codrutul Reputație: 248 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Link spre comentariu
bebe jr Reputație: 36 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 ? ce inseamna asta ? Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Asa selectiva esti ? sa inteleg ca daca nu am ochii verzi si corp de fototodel e posibil sa fiu refuzat la usa ? Selectiva sunt la FK,,si unde scrie ca trebuie sa ai ochii verzi si corp de fotomodel?.pe aici pe la mine nu scrie Link spre comentariu
codrutul Reputație: 248 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 ? ce inseamna asta ?am scris ceva in genul a ce scrie in postarea deei, dar am editat, am crezut ca e mai bine sa iti raspunda ea.... Link spre comentariu
bebe jr Reputație: 36 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Selectiva sunt la FK,,si unde scrie ca trebuie sa ai ochii verzi si corp de fotomodel?.pe aici pe la mine nu scrie Chiar crezi ca am citit atatea pagini ? cand te-am abordat m-am luat si dupa instinct :rax2 Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Chiar crezi ca am citit atatea pagini ? cand te-am abordat m-am luat si dupa instinct :rax2 Atunci urmeaza-ti instinctul,,si apropos.iti place sa stai cu limba pe afara?? Link spre comentariu
codrutul Reputație: 248 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Atunci urmeaza-ti instinctul,,si apropos.iti place sa stai cu limba pe afara?? mai da pofticiaoa esti...... cred ca mai urmeaza o vizita... daca ma mai primesti Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 mai da pofticiaoa esti...... cred ca mai urmeaza o vizita... daca ma mai primesti Normal ca sunt pofticioasa, cand vad atatea limbutze,,zi si tu Link spre comentariu
bebe jr Reputație: 36 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Atunci urmeaza-ti instinctul,,si apropos.iti place sa stai cu limba pe afara?? Ce tare m-ai luat ! Nici nu stiu ce sa raspund ! Pot spune ca sunt foarte selectiv ! si nu am experienta Link spre comentariu
codrutul Reputație: 248 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Normal ca sunt pofticioasa, cand vad atatea limbutze,,zi si tu nu mi-ai raspuns daca ma mai primesti Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 nu mi-ai raspuns daca ma mai primestiDa mai,, de ce nu? Link spre comentariu
codrutul Reputație: 248 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Ce tare m-ai luat ! Nici nu stiu ce sa raspund ! Pot spune ca sunt foarte selectiv ! si nu am experienta si eu sunt foarte selectiv .... le numar pe degetele de la o mana si imi da si cu rest..... dar cu deea ... no limits Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Ce tare m-ai luat ! Nici nu stiu ce sa raspund ! Pot spune ca sunt foarte selectiv ! si nu am experienta deci sa inteleg ca esti bebe,,iti place sa lingi doar inghetata Link spre comentariu
codrutul Reputație: 248 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 Da mai,, de ce nu?nu stiu ..... am mai patit-o...... din cauza problemei mele Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 si eu sunt foarte selectiv .... le numar pe degetele de la o mana si imi da si cu rest..... dar cu deea ... no limitsNebunule.. Link spre comentariu
bebe jr Reputație: 36 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 deci sa inteleg ca esti bebe,,iti place sa lingi doar inghetata :blushing2 m-am suparat !!! Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 nu stiu ..... am mai patit-o...... din cauza problemei mele Poate se rezolva problema ta Link spre comentariu
bebe jr Reputație: 36 Postat Ianuarie 30, 2015 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 si eu sunt foarte selectiv .... le numar pe degetele de la o mana si imi da si cu rest..... dar cu deea ... no limitsE clar,inseamna ca ai mult mai multa experienta ca mine ! Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2015 Partajează Postat Ianuarie 30, 2015 :blushing2 m-am suparat !!! Hihihi, de ce te-ai suparat??,nu trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum