brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 5, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 5, 2018 Buna..astazi si maine voi fi disponibila pana la ora 20 :)Ma puteti contacta si pe whatsapp 076 318 4810V-as ruga sa nu-mi mai cereti poze pe whatsapp,ptr ca nu dau,si din acel moment se incheie conversatia! :) Va doresc sarbatori frumoase... :) de ce nu dai? vrea si baieti sa stie ce futeaza
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Postat Aprilie 16, 2018 Buna dimineata!Voi fi disponibila incepand cu ora 11 :)
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Buna :)Astazi si maine voi fi disponibila pana la ora 19:00Vineri pana la ora 17:00Programari pe whatsapp,daca nu raspund la apeluri! 0763184810Pupi :)
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Buna :)Astazi sunt disponibila pana la ora 15:00
burkypoo Reputație: 22 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Aprilie 20, 2018 Deea, spune-mi te rog ai program mâine cumva? Am sunat dar nu răspunzi, văd că ai postat că ai lucrat până la 15 dar am sunat mai târziu. Mersi. 1
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Deea, spune-mi te rog ai program mâine cumva? Am sunat dar nu răspunzi, văd că ai postat că ai lucrat până la 15 dar am sunat mai târziu. Mersi.Da,l-am uitat deschis si am plecat de acasa..nu am lucrat!Revin de maine :)
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Buna,saptamana aceasta sunt disponibila pana la ora 19:00 :)
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Buna,saptamana aceasta sunt disponibila pana la ora 19:00 :)Deea,eu sunt disponibil azi cu aparatul de tuns din dotare sa ma tunzi foarte scurt. :blushing2Se poate ?
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Deea,eu sunt disponibil azi cu aparatul de tuns din dotare sa ma tunzi foarte scurt. :blushing2Se poate ?Nu ofer servicii de infrumusetare! :)
man@work Reputație: -2094 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 24, 2018 :blushing2 cum adica, nu pleaca omu' cu zambetul pe buze deci mai "senin" si relaxat si mai.. frumos ? 2
sayandrey01 Reputație: 13 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Te-am sunat si ti-am scris si pe whatsapp...astept sa primesc un semnal de la tine si sa ne intalnim. :D
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 o poza interesanta de la o femeie frumoasa ! :kiss3 :iagree Chiar este........foarte frumoasa. :) 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 26, 2018 Chiar este........foarte frumoasa. :) ai venit dupa pizda adevarata. Te-ai saturat de simandicoasele alea gen Ines?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 ai venit dupa pizda adevarata. Te-ai saturat de simandicoasele alea gen Ines? Pe Deea am cunoscut-o personal si este o FEMEIE adevarata. Mai controleaza-ti vocabularul omule.
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 26, 2018 Pe Deea am cunoscut-o personal si este o FEMEIE adevarata. Mai controleaza-ti vocabularul omule. Exact acelasi lucru l-am spus si eu dar cu alte cuvinte
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Exact acelasi lucru l-am spus si eu dar cu alte cuvinte Da, folosind un vocabular de birjar. Pentru mine atat Deea cat si Ines sunt 2 femei pe care le respect. Scuzee Deea pentru aducerea in discutie a altei fete pe topicul tau. 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 26, 2018 Da, folosind un vocabular de birjar.Pentru mine atat Deea cat si Ines sunt 2 femei pe care le respect.Scuzee Deea pentru aducerea in discutie a altei fete pe topicul tau. Mare diferenta intre ele, mare de tot in favoarea Deei.
alex miro Reputație: 228 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:is Oras:is Postat Aprilie 26, 2018 Exact acelasi lucru l-am spus si eu dar cu alte cuvinte nu te saturi de laba. fa-mi si mie #pripasule
albsinegru Reputație: 3 Postat Aprilie 26, 2018 Oras:aici Oras:aici Postat Aprilie 26, 2018 :blushing2 cum adica, nu pleaca omu' cu zambetul pe buze deci mai "senin" si relaxat si mai.. frumos ?Ia-o acasa in pula mea.
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2018 Postat Aprilie 30, 2018 Buna!Saptamana aceasta sunt disponibila pana la ora 19:00
man@work Reputație: -2094 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:. Oras:. Postat Aprilie 30, 2018 Ia-o acasa in pula mea. Ia-o TU !Eu, am fost la ea: Starbuck am mai beut si in Buc si in PL si in Gl (cu mult lapte si intr-un anturaj la fel de bun). Am zis sa variez (anturajul.. ca numai la prostii va sta capula cela !) Asa ca tf deia: servim un starbuck.. fara lapte ? raspuns: NU.. obisnuit cu “mute” deja “nu” era un pas inainte J.. dupa cateva sec unde vine completarea: fac eu cafeaua.Ok, cu o jumatate de ora inainte de cea stabilita.. trei intr-una: deia sofica si.. roza cred.Dupa trei vorbe, doi biscuite si o tigare.. dus (a fost poate prima data cand nu m-a “certat” ca nu am sters toata apa de pe mine.. ) si actiune: oral foarte placut, normal LOT cam repezit, dar aici domnisoara alege “pozitia” si doggy apoi dus si revergorare.Brusc mi-am adus aminte ca in drum spre dansa promisesem cuiva sa-i duc.. o paine (acolo ploua torential si nu putea sa iasa din casa). Asa ca 400 km pe sosea, 6 ore la volan.. MUUULT mai usor decat cu Deia ! :blushing2Deia 10 frumoasa mai frumoasa din ce in ceAtitudine 10Oral 10 cu tot ce trebuie si din ce in ce mai bine facutNormal 9 de data asta cam pe fuga~150 lei~o ora~o finalizareSau invers, ca nu-s din localitate si mereu le’ncurc ps - Deia are aptitudini si de cele mai multe ori atitudini de “stapana”.. faci CUM vrea ea ! atat, ca-i place ! 4 3
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 30, 2018 Ia-o TU !Eu, am fost la ea: Nici unul nu vrea s-o ia acasa, numai la pula
alex miro Reputație: 228 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:is Oras:is Postat Aprilie 30, 2018 Nici unul nu vrea s-o ia acasa, numai la pulaiar tu o iei la muie ea de asta e a aici sa ia pula pe bani tu iei muie gratis de la fete si baieti #prostovane :laugh2
stiglitz633 Reputație: 172 Postat Mai 1, 2018 Oras:galati Oras:galati Postat Mai 1, 2018 Astazi am reusit sa ajung si eu pe la domnisoara "Deea" si intradevar am avut parte de o surpriza placuta. Este o persoana placuta si comunicativa cu care chiar ai ce discuta si asta este doar unul dintre atuuri. M-a facut da ma simt in largul meu si asta e ceva mai rar in ceea ce ma priveste.Igiena este una absolut ireprosabila iar serviciile oferite sunt mult peste medie atat datorita implicarii cat si a prezentei scenice. Am optat pentru 2 finalizari, eu preferand una orala si una in caciulita, in pozitie de razboi, eu fiind cel care ii pazea spatele. Note:-aspect: 9 ( este frumusica atat la fata cat si la corp);-implicare: 10 ( este pe gustul meu);-oral: 9 ( se implica si face ceea ce trebuie facut in situatii de criza);-normal: 10;-locatie: 7,5 ( avantajul este ca apartamentul este intim si curat); Halatul: 200 de lei, dati la inceput pentru ca asa mi s-a parut fair Poate sunt eu subiectiv, dar pentru mine a fost o domnisoara la care voi reveni cu mare drag. Pentru tara si popor eu mi-am facut datoria de 1 Mai muncitoresc. :)) O zi placuta tuturor!!! 5
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Mai 1, 2018 Postat Mai 1, 2018 Buna!Sunt disponibila pana vineri,apoi o sa iau vacanta o saptamana :)Program: 11-19Ma puteti contacta si pe whatsapp,076 318 4810 Oral P sau neprotejat in functie de dorinta si igiena, si normal doar protejat.Finalizare corporala,finalizare orala,69 cunni :)150-o finalizare200-o ora,doua finalizari :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum