Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 La multi ani de Moş Nicolae!!!
rudi78 Reputație: 79 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Galati Telefon: [email protected] Oras:Galati Postat Decembrie 6, 2015 La multi ani de Moş Nicolae!!! La Multi Ani si tie, să- ti aducă Moșul tot ce- ti dorești ! 2
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 La Multi Ani si tie, să- ti aducă Moșul tot ce- ti dorești ! multumesc
gigianonimu Reputație: 4 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 LA MULTI ANI.IA ZIMI DEEA TE MAI SUN ..EU CRED CA MA CUNOSTI DE NU RASP .CA DE CUNOSTINTELE SI RUDELE SE ECSCLUD DE LA ACESTE AVENTURIUHU 1
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 LA MULTI ANI.IA ZIMI DEEA TE MAI SUN ..EU CRED CA MA CUNOSTI DE NU RASP .CA DE CUNOSTINTELE SI RUDELE SE ECSCLUD DE LA ACESTE AVENTURIUHU valeu,nu mai scrie,te rog frumoooooos !!!
gigianonimu Reputație: 4 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 La cate puli spreiate ai supt eu cred ca esti drogata. 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 @gigianonimu pe langa ca esti extraordinar de enervat cu insistentele tale acum ai luat-o si pe aratura si ai devenit mitocan. 11
gigianonimu Reputație: 4 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Imi cer mii de scuze .promit ca nu mai te supar.pa 2
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 La cate puli spreiate ai supt eu cred ca esti drogata. vezi de ce nu te primesc?,caracterul tau nu-mi place,valea.
rudi78 Reputație: 79 Postat Decembrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Galati Telefon: [email protected] Oras:Galati Postat Decembrie 6, 2015 La cate puli spreiate ai supt eu cred ca esti drogata. Unii chiar nu inteleg cuvântul Nu.Ce pretentii mai pot fi pt cei 7 ani de acasa?!
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Cei 7 ani de acasa se vad din postarile lui,mai ales penultima.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Unii chiar nu inteleg cuvântul Nu.Ce pretentii mai pot fi pt cei 7 ani de acasa?!Care 7 de ani de acasa ? In ultima vreme, mai ales in orasul asta prafuit si darapanat, sunt 7 ani LIPSA ! E din ce in ce mai greu cu bunul simt pe la noi ! 2
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Mah,da ce frumos ii verdele asta : )))
titisteel Reputație: 101 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 7, 2015 Mah,da ce frumos ii verdele asta : )))frumos,te duce cu gandul la primavara
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Care 7 de ani de acasa ? In ultima vreme, mai ales in orasul asta prafuit si darapanat, sunt 7 ani LIPSA ! E din ce in ce mai greu cu bunul simt pe la noi ! Un oras de tarani si mitocani nu ? (provinciali, ca sa citez niste "capete luminate") In alta ordine de idei care e faza cu inverzirea unora ? Ati platit ? Aveti ceva beneficii de genu "trei la zece mii" ? Sau care e faza ?! 3
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Un oras de tarani si mitocani nu ? (provinciali, ca sa citez niste "capete luminate") In alta ordine de idei care e faza cu inverzirea unora ? Ati platit ? Aveti ceva beneficii de genu "trei la zece mii" ? Sau care e faza ?! Cadou de Mos Craciun mai,de la pisicu..Vezi daca umbli la gagici,nu mai stii nika
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Un oras de tarani si mitocani nu ? (provinciali, ca sa citez niste "capete luminate") In alta ordine de idei care e faza cu inverzirea unora ? Ati platit ? Aveti ceva beneficii de genu "trei la zece mii" ? Sau care e faza ?!Nu, nu este vorba strict de (unii) (dintre) cei ce locuiesc aici, din pcate da, cat ma feresc de generalizari de data asta mi-a scapat. Dar totusi, sa fim seriosi, comparati si voi, daca vreti, Galatiul din perioada anilor 1850-1989 cu Galatiul din perioada 1989 - 2015 (16 de acum). Eu zic ca pur si simplu nu prea mai ai ce sa compari...
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Dar macar aveti fete frumoase. 9
bubu77 Reputație: 142 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 7, 2015 Moș pisicu'mare șugubăț mai este!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 L-am facut ardelean si astfel a devenit darnic.
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 L-am facut ardelean si astfel a devenit darnic. lasati baiatul in pace
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Dar macar aveti fete frumoase. E adevarat ! Da si voi aveti !
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Futui versiunea mobila. Am dat minus. Scuze Deea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Futui versiunea mobila. Am dat minus. Scuze Deea. Rectificat din nou !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum