juukin19 Reputație: 8 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 65 de pagini...drama, fericire, etc. Acu... pozele pe unde sunt? Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 65 de pagini...drama, fericire, etc. Acu... pozele pe unde sunt? pai..pe prima pagina sunt cateva,si cam pe penultimile pagini,dar mna..mai facem si offtopic,ca nimeni nu-i perfect! Link spre comentariu
juukin19 Reputație: 8 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Clar, am de rasfoit in seara asta )... Pacat ca nu lucrezi si-n weekend ... Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Clar, am de rasfoit in seara asta )... Pacat ca nu lucrezi si-n weekend ...imi pare rau ptr tine,alta metoda nu exista,decat sa rasfoiesti Link spre comentariu
juukin19 Reputație: 8 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Daca tot se merge si off topic. As Dori o parere. Este ceva in neregula cu un barbat care se tunde pe corp?... Piept, picioare...etc..? Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Daca tot se merge si off topic. As Dori o parere. Este ceva in neregula cu un barbat care se tunde pe corp?... Piept, picioare...etc..? nu vad nimic anormal Link spre comentariu
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 13, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Daca tot se merge si off topic. As Dori o parere. Este ceva in neregula cu un barbat care se tunde pe corp?... Piept, picioare...etc..?Da. Daca doar se tunde. Macar sa se rada! Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Da. Daca doar se tunde. Macar sa se rada! macar sa se tunda,e de ajuns! Link spre comentariu
juukin19 Reputație: 8 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Mi se atrage atentia cum ca "barbatii nu trebuie sa se tunde... Si la treaba cu rasul...nu cred ca este OK pentru maini, picioare... Nu? :| Adica, presupun ca tunsul este indeajuns pentru a dovedi igiena... (Nu ma incanta epilatul ) ) Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Mi se atrage atentia cum ca "barbatii nu trebuie sa se tunde... Si la treaba cu rasul...nu cred ca este OK pentru maini, picioare... Nu? :| Adica, presupun ca tunsul este indeajuns pentru a dovedi igiena... (Nu ma incanta epilatul ) )pai..depinde cat esti de pufos ,daca ii prea mult,adica gen urs ))),clar trebe tuns! Link spre comentariu
juukin19 Reputație: 8 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 pai..depinde cat esti de pufos ,daca ii prea mult,adica gen urs ))),clar trebe tuns!Da, saru'mana ) forte diplomata.Dar nu toti inteleg Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Da, saru'mana ) forte diplomata.Dar nu toti inteleg n-ai tu treaba cu cei care nu inteleg,tu fa cum te simti bine! Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Da. Daca doar se tunde. Macar sa se rada! kktu se rade )))))))))))) Cat despre junkanelu asta mic. Prietene, mergi la Deea fara probleme, garantez eu ca arata bine si o sa te simti ok. Nu te astepta la sex salbatic sau prostii... e ceva mai soft... cu ceva artificii... daca mai tin eu bine minte... Pentru mine tarifele sunt prea mari si nu imi mai permit sa merg la ea . Cat despre partea cealalta cu tunsul... nu stiu ce sa zic... eu am un coleg... care are foarte mult par... Ideea e ca daca il tunzi cum zici tu ... sau ras, o sa creasca din ce in ce mai mult si mai des. Daca esti normal, si vrei doar sa te "epilezi" gen fotbalistii astia de pe la noi... nu cred ca se merita. Ca exemplu sa vezi ca nu sunt normali... era unu "Mutu"... un drogat.. care purta fes vara... moda preluata si de cativa "ratoni" din oras... probabil pe acolo isi tineau basinile vara... cand ascultau manele cu geamu lasat la masina Noi sa fim sanatosi. Vroiam sa mai dau un exemplu, dar o sa ma certe Deea ca ii f*tem topicu... 1 4 Link spre comentariu
juukin19 Reputație: 8 Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Multumesc. Link spre comentariu
bluebackday Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2016 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 buna Deea te rog sa-mi psui cum pot lua legatura cu tine Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 buna Deea te rog sa-mi psui cum pot lua legatura cu tine Mmmm... la telefon ai incercat ? :350x :350x :350x :350x E scris numarul de cotact mare cat roata carului.... Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Nu trebuie sa ma justific in fata nimanui!Poate ar fi trebuit sa scriu : "schimbari la cadou" nu in servicii! In afara de CIM si Anal,fac orice..nu am fost vreo fitoasa si nici n-am sa fiu, sa zic,nu ma atinge colo,colo..si pe dincolo.Si tu,daca muncesti mai mult,iti doresti sa fii platit cum se cuvine. O duminica frumoasa! 20161111_141653(2).jpg Asa,ca sa nu mai fiti suparati! Uite o pozitie complementara Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Daaa da.Best position for orgasms.ihaaaa http://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1203.gif Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Neața,dragilor!Pana vineri mai sunt disponibila,apoi vine Moș Crăciun.http://yoursmiles.org/tsmile/nysanta/t7754.gif Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Neața,dragilor!Pana vineri mai sunt disponibila,apoi vine Moș Crăciun.http://yoursmiles.org/tsmile/nysanta/t7754.gif Asa devreme vine Mosu la tine ???!!! Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Asa devreme vine Mosu la tine ???!!! vine o data pe luna (pb lunare)Desi nu mi-ar parea rau daca ar veni si Mosu de pe acum http://yoursmiles.org/tsmile/nysanta/t7730.gif Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 VINe..daca tu esti "renul" din imagine (al mieu ie la reparatie.. )http://yoursmiles.org/tsmile/nysanta/t7766.gif 1 Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Nu sunt eu renul,eu sunt caprița! http://yoursmiles.org/msmile/girls/m0418.gif Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 caprita.. pe post de "ren" 1 Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 caprita.. pe post de "ren" .nu ma mai incurca si tu..ca iar am uitat http://yoursmiles.org/msmile/girls/m0487.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum