Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 De maine nu voi mai accepta finalizare orala!FK nu o sa mai accept....Doar mici pupici..fara schimb de saliva! M-as bucura ca multi dintre voi sa cereti sa va (vi se )fac(a) si oralul protejat...dar din pacate nu sunt prea multi doritori! N-as vrea sa fiu rautacios , dar ai aflat de curand ca se transmit BTS si prin oral nep ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Hei,copile...vezi ca ma confunzi cu papusile tale! sunt mai mare ca tine si nu am papusi Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 N-as vrea sa fiu rautacios , dar ai aflat de curand ca se transmit BTS si prin oral nep ? Da,am aflat... Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 N-as vrea sa fiu rautacios , dar ai aflat de curand ca se transmit BTS si prin oral nep ? Da,am aflat... Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Pai sa vin sa mai discutam una alta ... ? Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Pai sa vin sa mai discutam una alta ... ? vino )Poate te invat si eu cate ceva! Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Pai sa vin sa mai discutam una alta ... ? din cate vad..ti-e cald cu limba in gura )) Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Imi e frig si la urechi Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 De maine nu voi mai accepta finalizare orala!FK nu o sa mai accept....Doar mici pupici..fara schimb de saliva! M-as bucura ca multi dintre voi sa cereti sa va (vi se )fac(a) si oralul protejat...dar din pacate nu sunt prea multi doritori! motivul e confidential? Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Imi e frig si la urechi sa te acopar cu genunchii? )) Link spre comentariu
eusitunoidoi69 Reputație: 49 Postat Mai 1, 2017 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Mai 1, 2017 Buna Deea muncesti astazi? Link spre comentariu
Vizitator gingo Reputație: 0 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 sa te acopar cu genunchii? )) stiam eu ca te pricepi 1 4 Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Disponibila pana vineri...orele 11-19,apoi vine moşu http://yoursmiles.org/msmile/fun/m01101.gif Link spre comentariu
b19791979 Reputație: 1 Postat Mai 3, 2017 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Mai 3, 2017 Bună Încerc să te contactez Trimit SMS cu nr .....676Mersi 1 Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Iaca de ce nu primesc eu copii de 25 de ani...Ma suna un tip de 2 ani aproximativ..era la ignore ce-i drept..am vb de cateva ori cu el la telefon...si zic hai sa-l programez..ca poate vrea si el...ajungebla mine,intra..ma intreaba daca poate sa fumeze o tigara,ii zic ca nu se fumeaza in camera...si ca el ce face,ca tare i-a fuma..ia decizia sa iasa pe scara sa fumeze una la geam,si ca vine in 2 minute,a iesit.si crek s-a transformat in fum..ca nu l-am mai vazut...a disparut..ca prin minune )))Laşule!!!! Puteai sa-mi spui in fata daca nu am fost pe gustul tau....dar avand in vedere ca ma tot suni de 2 ani..nu cred ca asta era problema...In fine..de asta prefer barbatii cu capul pe umeri,care stiu ce vor inainte sa puna mana pe telefon! As pune numarul ca sa stie si fetele astea ce neintarcati sau pesti exista pe aici...dar il las.. Link spre comentariu
man@work Reputație: -2101 Postat Mai 3, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 3, 2017 poate s-a emotionat si a uitat ce trebuia sa faca sau.. 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Iaca de ce nu primesc eu copii de 25 de ani...Ma suna un tip de 2 ani aproximativ..era la ignore ce-i drept..am vb de cateva ori cu el la telefon...si zic hai sa-l programez..ca poate vrea si el...ajungebla mine,intra..ma intreaba daca poate sa fumeze o tigara,ii zic ca nu se fumeaza in camera...si ca el ce face,ca tare i-a fuma..ia decizia sa iasa pe scara sa fumeze una la geam,si ca vine in 2 minute,a iesit.si crek s-a transformat in fum..ca nu l-am mai vazut...a disparut..ca prin minune )))Laşule!!!!Puteai sa-mi spui in fata daca nu am fost pe gustul tau....dar avand in vedere ca ma tot suni de 2 ani..nu cred ca asta era problema...In fine..de asta prefer barbatii cu capul pe umeri,care stiu ce vor inainte sa puna mana pe telefon! As pune numarul ca sa stie si fetele astea ce neintarcati sau pesti exista pe aici...dar il las.. cel mai probabil nu avea bani... s-a multumit cu faptul ca te-a vazut 1 Link spre comentariu
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 cel mai probabil nu avea bani... s-a multumit cu faptul ca te-a vazutcred ca a citit pe fata mea ca aveam de gand sa-l violez...am vrut sa-l pedepsex oleaca! )) Link spre comentariu
gigianonimu Reputație: 4 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Buna deea .mie cand imi mai raspunzi .tot te sun dat degeba . 1 Link spre comentariu
dicaprio Reputație: 91 Postat Mai 3, 2017 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 3, 2017 cred ca a citit pe fata mea ca aveam de gand sa-l violez...am vrut sa-l pedepsex oleaca! ))L ai dominat prin atitudine, iar limitarea minții lui l a transformat in fum. Te a văzut putin, a ajuns acasă si a rupt o pe laba. 1 Link spre comentariu
dicaprio Reputație: 91 Postat Mai 3, 2017 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 3, 2017 cred ca a citit pe fata mea ca aveam de gand sa-l violez...am vrut sa-l pedepsex oleaca! ))L ai dominat prin atitudine, iar limitarea minții lui l a transformat in fum. Te a văzut putin, a ajuns acasă si a rupt o pe laba. 1 Link spre comentariu
gigianonimu Reputație: 4 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Buna deea .mie cand imi mai raspuzi .tot te sun dar degeaba . 1 Link spre comentariu
gigianonimu Reputație: 4 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 Buna deea .mie cand imi mai raspuzi .tot te sun dar degeaba . 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 3, 2017 Partajează Postat Mai 3, 2017 ?Nu! Mai bine sa fuga 1 Link spre comentariu
dicaprio Reputație: 91 Postat Mai 3, 2017 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Mai 3, 2017 Mdaaa. Deci săptămana viitoare esti inactivă frumoasa domnișoara? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum