henzo pascalau Reputație: -443 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Iulie 5, 2017 Mai activeaza ?
minime.1 Reputație: 375 Postat Iulie 5, 2017 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 5, 2017 Mai activeaza ? N-are paianjeni...saptamana viitoare se pune paianjenii http://yoursmiles.org/msmile/fun/m0116.gif Deci.... E out o saptamana
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2017 Postat Iulie 5, 2017 Mai activeaza ?Saptamana aceasta nu sunt disponibila!
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 7, 2017 Saptamana aceasta nu sunt disponibila! Esti plecata in concediu ?
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2017 Postat Iulie 7, 2017 Din cate stiu..nu-s prin Bucuresti..
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 7, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 7, 2017 Da ....frumos raspuns si atitudine 8 12
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 7, 2017 Postat Iulie 7, 2017 Din cate stiu..nu-s prin Bucuresti.. radem, glumim
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 8, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iulie 8, 2017 Da ....frumos raspuns si atitudine Te dai la Deea...Nu era suficient că Brett o tot ”curtează”...dar nimica nu iese...pardon nu ”intră” 1 2
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 De maine voi fi disponibila incepand cu ora 11:00
gigianonimu Reputație: 4 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 Vb frumos nesimtitule .fiecare face ce vrea .
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 Te dai la Deea...Nu era suficient că Brett o tot ”curtează”...dar nimica nu iese...pardon nu ”intră” Deea nu face anal... ori tu stii mai multe?
man@work Reputație: -2094 Postat Iulie 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 9, 2017 Vb frumos nesimtitule .fiecare face ce vrea . mai mult decat tine prin postare "citata" nu pot fi.. 1
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 V-ati plictisit,si bagati batul prin gard?
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 Deea nu face anal... ori tu stii mai multe?Nu fac frate..ca de faceam, stiati si voi..
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 Deci..disponibila voi fi de maine incepand cu ora 11:00.Poate nu mai postati aberatii dupa mine..ca sa se piarda esentialul!!!
man@work Reputație: -2094 Postat Iulie 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 9, 2017 Poate nu mai postati aberatii dupa mine..ca sa se piarda esentialul!!!briet stie tot ! cand faci nal cand si unde esti de ce si DACA 1
brett Reputație: 1750 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 Nu fac frate..ca de faceam, stiati si voi.. el a insinuat cu giful asta
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 9, 2017 Te dai la Deea...Nu era suficient că Brett o tot ”curtează”...dar nimica nu iese...pardon nu ”intră” Nu ma mai dau la nimeni ....ca nu-l are pe vino-ncoace si este cam ursuza in ultima perioada Deci..disponibila voi fi de maine incepand cu ora 11:00.Poate nu mai postati aberatii dupa mine..ca sa se piarda esentialul!!! Care esential ? Ai mai spus o data ceea ce am subliniat Unii citesc o singura data si bine ...decat aceleasi repetitii putin cam deranjante
man@work Reputație: -2094 Postat Iulie 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 9, 2017 el a insinuat cu giful asta Nu ma mai dau la nimeni ....ca nu-l are pe vino-ncoace si este cam ursuza in ultima perioada Care esential ? Ai mai spus o data ceea ce am subliniat Unii citesc o singura data si bine ...decat aceleasi repetitii putin cam deranjante 1
Vizitator deea deea Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2017 Postat Iulie 9, 2017 Nu ma mai dau la nimeni ....ca nu-l are pe vino-ncoace si este cam ursuza in ultima perioada Care esential ? Ai mai spus o data ceea ce am subliniat Unii citesc o singura data si bine ...decat aceleasi repetitii putin cam deranjante Deranjante or fi ptr tine..dar de ce ..nu stiu!Ce scriu aici ..scriu ptr cei ce m-au vizitat,sau ptr cei ce vor urma..Tu daca doresti ceva sa-mi spui..o poti face pe PM..Ursuza de ce am devenit?Motivul?Pe PM..te rog..ca nu vreau ca topicul asta sa devina ca cel al alessandrei ..
man@work Reputație: -2094 Postat Iulie 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 9, 2017 Deranjante or fi ptr tine..dar de ce ..nu stiu!Ce scriu aici ..scriu ptr cei ce m-au vizitat,sau ptr cei ce vor urma..Tu daca doresti ceva sa-mi spui..o poti face pe PM..Ursuza de ce am devenit?Motivul?Pe PM..te rog..ca nu vreau ca topicul asta sa devina ca cel al alessandrei .. 1
man@work Reputație: -2094 Postat Iulie 9, 2017 Oras:. Oras:. Postat Iulie 9, 2017 mikinetzaaaa ! cam multa masturbare "ntelectuala" face si tu o riecensie..mai fute si tu cevamai biea o BeRe ci pretinimai stai acasamai..multe ! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Iulie 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iulie 9, 2017 Deranjante or fi ptr tine..dar de ce ..nu stiu!Ce scriu aici ..scriu ptr cei ce m-au vizitat,sau ptr cei ce vor urma..Tu daca doresti ceva sa-mi spui..o poti face pe PM..Ursuza de ce am devenit?Motivul?Pe PM..te rog..ca nu vreau ca topicul asta sa devina ca cel al alessandrei ..Ti-am adresat o intrebare la care ai fost destul de "binevoitoare" sa raspunzi (de aici faza cu ursuza)Si observ ca intoleranta aceasta o ai fata de anumite persoane pe topic , nu si fata de aceia care isi respecta abonamentele , de aici cealata fata cu "il ai pe vino-ncoace" PS: Nu include alte personaje in discutia noastra , daca nu stii despre ce este vorba . Sau iti place sa-ti vari coada si in alte directii , pozand uneori in dezinteresata. Eu zic ca asa este mai corect . 8 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum