Sari la conținut

Raysa 0733198982

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Acum 1 oră, Raysa2000 a spus:

Buna seara dragilor maine e ultima.zi in iasi ...o sa ma reintorc cu drag aici 

Mulțumesc @Raysa2000 a treia vizită încheiată cu succes! Spor în tot ce ți-ai propus! Abia aștept revenitea ta... 

P.S. pe viitor nu-ți mai lua colegă... toți ne dorim intimitate și discreție!

Link spre comentariu
  • Telefon: 0733198982
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 14 ore, bularga.iasi a spus:

Mulțumesc @Raysa2000 a treia vizită încheiată cu succes! Spor în tot ce ți-ai propus! Abia aștept revenitea ta... 

P.S. pe viitor nu-ți mai lua colegă... toți ne dorim intimitate și discreție!

Sunt constienta ca toti avem nevoie de intimitate dar sau intamplat lucruri ciudate pe iasi 

.......si cand ai pe cineva cu tn o colega nu mai are nimeni curaj sa faca lucrurile pe dos ...cum ar fi sa faca scandal sau sa incerce sa iti ia banii bataie etc et...dar ai perfecta dreptate e mai bn singura te pup zi frumoasa sa ai

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Servicii si preturi❤️‍🔥                                           150 finalizarea 300 ora 1/2 finalizari   ❤️‍🔥    oral protejat sau neprotejat in functie de igiena ....       deep       lins pe sateliti     💋         sexul normal doar protejat 😋                   diferite pozitii pozitia 69    sex intre sani                             finalizare orala sau faciala 50 lei extra        masaj 50 lei extra masaj prostatic 50 extra fk 50 lei extra in functie de compatibilitate   sexul anal 150 extra doar marimi mici si doar protejat 🤑🤑❤️‍🔥                                        Dupa ora 22 00 preturile vor fi 200 finalizarea 400 ora 💋💋💋💋❤️‍🔥❤️‍🔥😋

IMG-20230513-WA0141.jpeg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna seara dragilor imi cer scuze daca nu raspund la toata lumea...eu incerc dar sunteti foarte multi si eu una singura mai reveniti cu apel sau mesaj cand va pot deranja eu seara frumoasa 

Link spre comentariu

Salutare! Am vizitat titulara topicului. Pozele reale. Locația river towers! Ajuns în locație m-a așteptat într-un furou, am intrat in camera de acțiune unde a început cu un oral neprotejat destul de adânc, puțină atenție si la sateliți. Apoi a venit ea deasupra unde s-a mișcat binișor si finalizând in misionar. NOTELE :

O/N - 8 un oral bine executat. Depunctez din cauza ca se opreste automat si pune prezervativul. 

N/P - 9 se simte destul de bine. Gemetele sunt si ele ce trebuie! 

Locație - 10 pentru mine

GFE - nu dau note dar a fost destul de deschisa la vorbe. 

Tariful 150 nr. De revenit asa pentru o descărcare! 

Ziua bună la toată lumea! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, Mihai.V212 a spus:

Salutare! Am vizitat titulara topicului. Pozele reale. Locația river towers! Ajuns în locație m-a așteptat într-un furou, am intrat in camera de acțiune unde a început cu un oral neprotejat destul de adânc, puțină atenție si la sateliți. Apoi a venit ea deasupra unde s-a mișcat binișor si finalizând in misionar. NOTELE :

O/N - 8 un oral bine executat. Depunctez din cauza ca se opreste automat si pune prezervativul. 

N/P - 9 se simte destul de bine. Gemetele sunt si ele ce trebuie! 

Locație - 10 pentru mine

GFE - nu dau note dar a fost destul de deschisa la vorbe. 

Tariful 150 nr. De revenit asa pentru o descărcare! 

Ziua bună la toată lumea! 

Multumesc pentru recenzie poti reveni oricand 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua dragilor cei ce ma cunosc si isi  respecta programarile va pupacesc si va mai astept ....ceilalti care nu respectati programarile nu ma faceti sami pierd timpul degeaba cu voi ....eu sunt detinatoarea topicului pozelor video etc etc va ofer respect si punctualitate asa astept si din partea voastra .va multumesc pentru intelegere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...