Sari la conținut

Raysa 0733198982

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Ziua buna, doamne, domnisoare si stimati domni!

Fusei acum cateva zile la protagonista acestui topic. Scopul vizitei, sa ma bucur de un oral adanc si foarte bine executat, ce mi-a captat atentia la precedenta vizita recenzata.

Asteptarile si doleantele mi-au fost indeplinite, si de aceasta data, la capacitate completa. Nu stiu daca e vorba doar de experienta doamnei, un talent sau o combinatie intre cele doua, dar rezultatul este indubitabil si al naibii de placut.

La aceasta se adauga capacitatea acestei femei de a transmite placerea cu care executa acel oral. Ce poate sa fie mai fain decat un oral bestial?

Raspuns: ca tipei care te "executa" sa ii si placa la nebunie sa iti inhaleze pula si sa iti creeaze placerea pe care ai platit-o.

Am solicitat-o pe aceasta veritabila MILF si la un normal pe la spate, unde efortul meu a dus la un orgasm al naibii de sonor receptionat de dama. In toane cat se poate de bune dupa acest succes, madama m-a incurajat sa imi fac damblaua mai departe pentru a egala scorul la orgasme, fapt ce nu s-a lasat mult asteptat.

Note:

Locatie: 9. River Towers, cam tot ce trebuie pt scopul si durata vizitei, inclusiv posibilitatea unei igienizari.

Aspect: 8. MILF cu forme, fara sa fie full BBW, mai degraba spre chubby.

Oral: 10, clar si indubitabil. Daca pe asta iti e pusa capsa, are cine sa ti-o detoneze.

Normal: 9. Nu pt ca e ceva in neregula, ci doar pt ca nu pot da aceeasi nota ca la oral, e din alta galaxie.

GFE: Nu sunt de acord cu acest criteriu, dar in acest caz fac rabat si dau 9. Daca are cu cine, aceasta doamna apreciaza un dialog de calitate si in afara sarcinilor de serviciu.

Halat: 150 RON pt ON/NP, DTD 30 min pt ca am avut si o conversatie placuta si in tihna pe langa sexul reusit.

Recomandare? Avand in vedere ca am revenit la ea si impresiile mele au ramas favorabile, dublez recomandarea de data trecuta.

Pana data viitoare, stima!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0733198982
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 21 minute, paharnicul a spus:

Ziua buna, doamne, domnisoare si stimati domni!

Fusei acum cateva zile la protagonista acestui topic. Scopul vizitei, sa ma bucur de un oral adanc si foarte bine executat, ce mi-a captat atentia la precedenta vizita recenzata.

Asteptarile si doleantele mi-au fost indeplinite, si de aceasta data, la capacitate completa. Nu stiu daca e vorba doar de experienta doamnei, un talent sau o combinatie intre cele doua, dar rezultatul este indubitabil si al naibii de placut.

La aceasta se adauga capacitatea acestei femei de a transmite placerea cu care executa acel oral. Ce poate sa fie mai fain decat un oral bestial?

Raspuns: ca tipei care te "executa" sa ii si placa la nebunie sa iti inhaleze pula si sa iti creeaze placerea pe care ai platit-o.

Am solicitat-o pe aceasta veritabila MILF si la un normal pe la spate, unde efortul meu a dus la un orgasm al naibii de sonor receptionat de dama. In toane cat se poate de bune dupa acest succes, madama m-a incurajat sa imi fac damblaua mai departe pentru a egala scorul la orgasme, fapt ce nu s-a lasat mult asteptat.

Note:

Locatie: 9. River Towers, cam tot ce trebuie pt scopul si durata vizitei, inclusiv posibilitatea unei igienizari.

Aspect: 8. MILF cu forme, fara sa fie full BBW, mai degraba spre chubby.

Oral: 10, clar si indubitabil. Daca pe asta iti e pusa capsa, are cine sa ti-o detoneze.

Normal: 9. Nu pt ca e ceva in neregula, ci doar pt ca nu pot da aceeasi nota ca la oral, e din alta galaxie.

GFE: Nu sunt de acord cu acest criteriu, dar in acest caz fac rabat si dau 9. Daca are cu cine, aceasta doamna apreciaza un dialog de calitate si in afara sarcinilor de serviciu.

Halat: 150 RON pt ON/NP, DTD 30 min pt ca am avut si o conversatie placuta si in tihna pe langa sexul reusit.

Recomandare? Avand in vedere ca am revenit la ea si impresiile mele au ramas favorabile, dublez recomandarea de data trecuta.

Pana data viitoare, stima!

Multumesc pentru recenzie esti un scump te mai astept

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ca preturi si servicii 

O finalizare 150 lei 

O ora 1/2 finalizari 300 lei 

Normal protejat 

Oral protejat sau neprotejat in functie de igiena 

Anal protejat 150 lei extra(exclus marimi mari) 

Finalizare orala sau faciala 50 lei extra 

Diferite pozitii

Pozitia 69

Fk 50 lei extra in functie de igiena si compatibilitate 

Dupa ora 19 00pretul va fii 

200 o finalizare 

400 ora cu 1/2 finalizari

Snapchat-500039414.jpg

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

💜O MICĂ ACTUALIZARE 💜

NU PRIMESC

🚫Persoane in stare de ebrietate Sau a stupefiantelor 

🚫Cu accesorii /bile /canamicina sau alte adaosuri 

🚫Orice nu găsiți in lista înseamnă ca nu ofer 🚫

✔️CADOUL A-ȘI DORI SA FIE LĂSAT DISCRET LA ÎNCEPUTUL ÎNTÂLNIRI

Igiena și bunul simt ma caracterizează așa ca am pretenția ca cine îmi calcă pragul sa fie la fel ♥️

❤️PROGRAMĂRI STRICT PE WHATSAPP ❤️

A-și avea rugămintea să vă gândiți înainte dacă doriți o finalizare sau o oră

cine programează o oră și stă o finalizare nu va mai primi banii înapoi

eu automat făcându-vă programare și blocându-mi timpul pentru persoane care chiar își doresc să petreacă timp alături de mine❤️

Acestea fiind spuse vă aștept cu programări pe whapp dragilor❤️‍🔥

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...