Sari la conținut

Irina nou blonda Mamaia 0723993413

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Irina nou blonda Mamaia 0723993413
  • Oras:Constanta
Postat

Am reusit sa vorbesc cu ea , 200 lei finalizarea , 400 ora , locatia in mamaia pe langa club Nuba , pe mine nu ma conving momentan pozele din anunt , dar cred ca am sa ii fac o vizita si sa revin cu o recenzie.

• Oras:Mamaia
Postat
Acum 2 ore, tester94 a spus:

Am reusit sa vorbesc cu ea , 200 lei finalizarea , 400 ora , locatia in mamaia pe langa club Nuba , pe mine nu ma conving momentan pozele din anunt , dar cred ca am sa ii fac o vizita si sa revin cu o recenzie.

Postat
Acum 4 minute, sava.nicol a spus:
Acum 2 ore, tester94 a spus:

Extinde  

✌️👏👏👏👏

• Haha 1
Postat

Locatia in zona Nuba, etajul 4 .

Sunt doua fete intr-un apartament cu 3 camere,curat.

Fata este o tipa frumusica la fata si la corp.Carne tare pe ea, cur bombat cu sani medi dar fermi.

200 fin 400 ora

Se imolica 

Mie mi-a placut.

Recomand vizita.

• Like 1
  • Confuz 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, acelasii a spus:

Locatia in zona Nuba, etajul 4 .

Sunt doua fete intr-un apartament cu 3 camere,curat.

Fata este o tipa frumusica la fata si la corp.Carne tare pe ea, cur bombat cu sani medi dar fermi.

200 fin 400 ora

Se imolica 

Mie mi-a placut.

Recomand vizita.

Macar se apropie de fata din poze? 

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
Acum 7 minute, Visatorul85 a spus:

Acum depinde cate de mult vrei tu sa se apropie 😆😆😆😃😃

• Haha 1
Postat
Acum 8 minute, SoloSikoa a spus:

Acum depinde cate de mult vrei tu sa se apropie 😆😆😆😃😃

Asa la vreo doi pasi distanta 😄

• Haha 1
Postat
Acum 18 ore, Visatorul85 a spus:

Da chiar arate bine.

Sunt curios sa iti vad comentariul dupa ce o vizitezi.

• Oras:cta
Postat

Este cea din poze sau "arata bine"?  oral nep , fk , anal , CIM , COB , ceva din lista asta face ? Ca de raspuns la telefon nu raspunde...

Postat
Acum 20 ore, s3f a spus:

Este cea din poze sau "arata bine"?  oral nep , fk , anal , CIM , COB , ceva din lista asta face ? Ca de raspuns la telefon nu raspunde...

Este o tipa cam 90% ca cea din poze.

Cand iti v-a raspunde vei primi informati suplimentare.

Eu i-am spus de la inceput oral protejat.

Fk nu cred ca face .

Mai incearca un telefon poate ai mai mult noroc.

• Minus 1
Postat

Sunat astazi si programat la donsoara din toping, respectat de ambele parti. La ce servicii are cred si eu ca e libera toata ziua, cu ajutorul unor “admiratori” dp forum sa mai ciupeasca si ele un client, doi. Locatia e summerland 558 vis a vis de nyota, gagica nici o treaba cu pozele, pisicoasa la voce, te ademeneste dar e pusa pe ciupeala de sezon. ceva tatuaje pe spate si noada curului, silicoane medii si putina burtica stil mascota Michelin, Tarife 200/400 , face ON fara probleme pana ajungi la locatie, dupa ce ai achitat si treci in pat, ea vrea 69 si limbute iar oralul e doar protejat ! Prezervative marimea s alea la 50bani de la lidl sau unde naiba se mai gasesc, o suge putin cat sa o scoale apoi 2-3 pozitii si te cam pofteste afara, nimic special, nimic de notat, nici de finalizat.  

aspect 7 , oral 6-7 , curatenie 9-10 nu era jeg, totul protejat . De revenit pt mine ? Clar nu, daca este de recomandat sau nu e alegerea voastra s3filor ! 

• Like 3
  • Mersi 3
Vizitator FlorinMax
Reputație: 0
Postat

Salut,eu am chemato la hotel si chiar este o fata super frumoasa si cu un corp foarte frumos,cur mare silicoane ferme carne tare,este o companie placuta,vorbăreață,glumeața llaince vorbi cu ea,ca si servicii eu ii dau nota 9 pentru tot, o recomand cu toata încrederea,am sa o mai chem 👍👍

Postat
Acum 1 oră, FlorinMax a spus:

Salut,eu am chemato la hotel si chiar este o fata super frumoasa si cu un corp foarte frumos,cur mare silicoane ferme carne tare,este o companie placuta,vorbăreață,glumeața llaince vorbi cu ea,ca si servicii eu ii dau nota 9 pentru tot, o recomand cu toata încrederea,am sa o mai chem 👍👍

Așa  zici tu mă Irinuco?Sau carasul?

• Trist 1
Postat
Acum 6 ore, FlorinMax a spus:

La ce ai mai chemat-o la hotel dacă tot ați venit împreună de la București? 

• Haha 6
Postat
Acum 23 ore, FlorinMax a spus:

Eu iti recomand sa o tii doar pentru tine, pare ca va intelegeti de minune si e pacat! 

• Haha 1
Postat
On 7/12/2023 at 2:24 PM, FlorinMax said:

La ce hotel? Barzotti?

• Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
  • Oras:Oradea Arad Timisoara Bucuresti Constanta Pitesti Ploiesti
Postat
La 21.06.2023 la 11:13, acelasii a spus:

Este o tipa cam 90% ca cea din poze.

Cand iti v-a raspunde vei primi informati suplimentare.

Eu i-am spus de la inceput oral protejat.

Fk nu cred ca face .

Mai incearca un telefon poate ai mai mult noroc.

nu seamana cu fata  din anunt decat la culoarea parului

Colegule, am urcat 5 etaje pe jos din cauza la 90% al tau.

Nu are nicio gara cu ce e in anunt.

Asta e grasa.Aia era talie de viespe.

Minte cu nerusinare.Am intrebat expres daca e aia din poze.

Da da! sigur,  eu sunt ……zicea!

Am pierdut timpul aiurea.
Noroc ca acolo sunt curve multe si te reprofilezi repede

• Like 3
  • Haha 1

Postat

Colegu ala de a recomandat-o era probabil la primul futai in viata, de acolo si entuziasmul ! Eu m-am si chinuit sa ajung la gloaba asta pe bani multi si minte putina ! Mai bine bagam o shaorma mare la cin cin si ieseam mai castigat 

• Haha 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...