Bianca_Bia09 Reputație: 5 Postat August 29, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat August 29, 2023 Disponibilă ultimele două zile ❤️
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3908 Postat August 29, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat August 29, 2023 Acum 2 ore, Bianca_Bia09 a spus: Disponibilă ultimele două zile ❤️ Am revizitat-o astăzi dimineața pe Bianca. Nu doresc să repet tot ce am scris pe pagina anterioară, vreau să adaug doar atât. În viață când am norocul să mă potrivesc cu o femeie în pat, voi face tot posibilul să o caut cât mai des. De aceea am revenit la Bianca. Am petrecut o oră superbă împreună, la final m-a stors din toate punctele de vedere. Nu mă înțelegeți greșit, nu prin finalizare orală, cred că nici nu are în meniu, ci așa la normal protejat până la ultima picătură. Ceea ce apreciez din partea ei, după finalizare nu m-a părăsit, a stat întinsă lângă mine, încheind GFE așa cum se cuvine. Oralul a fost neprotejat, lung, cu multă salivă și lent, fin, cu atenție la tot ce este acolo. Sărută bestial, mă excită la nebunie și este una dintre puținele fete care mă pot termina de două ori. Mulțumesc pentru afecțiunea primită și atenția cu care m-ai ”iubit”. Din nou o recomand celor care oferă și doresc să primească o partidă de sex plină de atenție și afecțiune. 2 1
Bianca_Bia09 Reputație: 5 Postat Septembrie 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Septembrie 22, 2023 Bună dragilor🤗, de mâine o sa fiu disponibilă la voi în oraș. Locația o sa fie Prima Nufărul, va pup și va aștept cu drag 💗💗💗 Programările se fac pe Whatsapp 💋 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3908 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Septembrie 23, 2023 Acum 12 ore, Bianca_Bia09 a spus: Bună dragilor🤗, de mâine o sa fiu disponibilă la voi în oraș. Locația o sa fie Prima Nufărul, va pup și va aștept cu drag 💗💗💗 Programările se fac pe Whatsapp 💋 Bună și bine ai revenit! Te pup! 😘🐼 1
topston Reputație: 43 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 23, 2023 Ceva poze ?
Bianca_Bia09 Reputație: 5 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Septembrie 23, 2023 Bună dimineața dragilor 🤗 Disponibilă de la ora 13:00 până la 18:30 🥰 2
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3908 Postat Septembrie 23, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Septembrie 23, 2023 Acum 13 ore, Bianca_Bia09 a spus: Bună dimineața dragilor 🤗 Disponibilă de la ora 13:00 până la 18:30 🥰 Salutare! Atunci când vine Bianca la Oradea, întotdeauna simt cum adrenalina îmi inundă corpul și devin ușor agitat, așteptând întâlnirea cu ea. De unde atâta agitație? Din amintirile comune, săruturile fierbinți și satisfacția, care de fiecare dată este garantată, chiar de două ori. În urma primei noastre întâlniri, care a avut loc de două ori în aceeași zi, m-am decis să mă programez de fiecare dată două ore, plus fk, ca să mă pot desfășura. M-am programat pe WhatsApp, prin mesaj, iar la ora stabilită m-am prezentat la ea. Locația este în Prima Nufărul, apartament mare, curat, aranjat cu pricepere. Bianca este o fată tânără, cu tenul fin, ochi verzi superbi, corpul așa cum se vede în poze fără kilograme în plus, mereu zâmbitoare, atentă și foarte politicoasă, păr blond, ondulat. La fel ca și colegul și eu sper să mai pună niște poze, chiar este o femeie frumoasă, dar o să vedeți (sper). Având la dispoziție timp suficient, am stat de vorbă un pic, am povestit, am glumit, între timp m-a servit cu un pahar cu apă. După igienizare am început prima parte, fin, cu atingeri ușoare, săruturi, mângâieri, un preludiu lung, cu multă salivă, oral reciproc. Nu știu cum face, dar provoacă o erecție puternică, durabilă. Ne sincronizăm ușor, nu este necesar să îi tot spun cum și ce să facă, parcă vine de la sine, ne simțim, ne armonizăm repede. După ce mi-a pus cu mare atenție prezervativul, ne-am jucat minute bune, până a reușit să mă termine. Amândoi eram transpirați, râdeam nu știu de ce, dar dintr-odată ne-a apucat râsul. Cred că ne-am simțit amândoi eliberați și relaxați. Am trecut din nou pe la baie, între timp ea a ieșit pe balcon la o țigară, am urmat-o, m-am așezat lângă ea la masă, am mai povestit un pic apoi hai din nou în cameră. Oameni buni nu au trecut trei minute din nou eram tare ca piatra, a început cu un oral ca la carte, simțeam o dorință puternică să fiu din nou în ea. A refuzat, a vrut să mai continue cu oralul, iar eu m-am lăsat convins. A fost de vis, din nou mi-a pus halatul și ne-am iubit până la ultima picătură. Ne-am încadrat în timp, a fost o întâlnire superbă cu o domniță profi în domeniu. După baie, echipare, însă nu mi-a dat voie să plec, m-a invitat din nou la masă, m-a servit din nou cu un pahar cu apă, am mai vorbit, am aflat că nu va sta mult, dar revine cât de curând. Cu capitolul note, nu stau prea bine, mi se reproșează deseori că nu evaluez suficient munca prestată. În cazul Biancăi este foarte simplu, 10 pe linie, la oral 10 cu*, pentru sex 10 cu*, aspect pentru mine 10, igiena 10, comportament 10, apartament 10. Îmi place de ea, pe lângă că se f..e foarte bine, este un om cald, este atentă la client și directă. De revenit DA, voi reveni, de recomandat o recomand celor care caută plăcerea adevărată, combinată cu o feminitate nativă. Cam atât despre întâlnirea de astăzi, acele părți pe care nu le-am amintit probabil nu le pot exprima în cuvinte. Bianca ești și tu feblețea mea la care nu doar mă întorc, dar mă și gândesc cu drag. Te pup și aștept să revii! 1
Bianca_Bia09 Reputație: 5 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Septembrie 24, 2023 Bună dragilor 🤗 Ultima zi disponibilă la voi in oraș 💋 Vă pup și vă aștept cu drag 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3908 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Septembrie 24, 2023 Acum 17 minute, Bianca_Bia09 a spus: Bună dragilor 🤗 Ultima zi disponibilă la voi in oraș 💋 Vă pup și vă aștept cu drag ❤️ Eşti superbă! 😘😘😘
Membru Premium Criticul Reputație: 5010 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 24, 2023 0792551513 pentru indexare corecta Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum