Sari la conținut

Raluca 0764032436

Postări Recomandate

• Oras:In the heart of the most special girl
Postat

Poți încerca un roleplay cu mama vitrega care s-a blocat în cuptor 🤣

În altă ordine de idei, sunt poze furate de aici:  https://www.kinky.nl/advertenties/3954226-katy

Cred ca șansele ca tipa asta care lucreaza în Olanda, să fi venit la noi în Sibiu, sunt destul de mici.

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:Sibiu
Postat
Acum 2 ore, -jonny- a spus:

Poți încerca un roleplay cu mama vitrega care s-a blocat în cuptor 🤣

În altă ordine de idei, sunt poze furate de aici:  https://www.kinky.nl/advertenties/3954226-katy

Cred ca șansele ca tipa asta care lucreaza în Olanda, să fi venit la noi în Sibiu, sunt destul de mici.

N ai de unde să știi e unde a băgat o GPS ul.🤣🙈

• Haha 1
Postat

Pt cei interesați. I-am cerut confirmare pe WhatsApp. Sunt doua indience. Una mai grasa alta mai slabă. Nu categoric. Cel puțin pt mine. Cred că au mai fost pe publi la un moment dat. Tot așa în tandem. Cam riscant sa te duci la ele. Nu prezintă siguranță dpv al sănătății.

Postat

Ba ce-i drept, dacă te uiți la mai multe poze la aia din link, are niște geamanduri...de as zice sigur ca prezintă riscul de a se bloca în cuptor :))) 

Acum 9 minute, TitusSt3el a spus:

Pt cei interesați. I-am cerut confirmare pe WhatsApp. Sunt doua indience. Una mai grasa alta mai slabă. Nu categoric. Cel puțin pt mine. Cred că au mai fost pe publi la un moment dat. Tot așa în tandem. Cam riscant sa te duci la ele. Nu prezintă siguranță dpv al sănătății.

Prin indience la ce te referi? De etnie? Sau emigranți de-ăștia asiatici de vin la lucru în România? 

Postat
Acum 12 minute, -jonny- a spus:

Ba ce-i drept, dacă te uiți la mai multe poze la aia din link, are niște geamanduri...de as zice sigur ca prezintă riscul de a se bloca în cuptor :))) 

Prin indience la ce te referi? De etnie? Sau emigranți de-ăștia asiatici de vin la lucru în România? 

Am vrut să fiu finuț. Ciori penale, frate. Țigănci. De alea ca venite de pe strada. Daca faci totul protejat cred că e ok. Probabil le ai pe amândouă la 300 de lei/ora.

Postat
Acum 4 minute, TitusSt3el a spus:

Am vrut să fiu finuț. Ciori penale, frate. Țigănci. De alea ca venite de pe strada. Daca faci totul protejat cred că e ok. Probabil le ai pe amândouă la 300 de lei/ora.

Exista posibilitatea sa fie și lucrătoare de peste hotare, la cât s-a umplut orașul de străini asiatici. Si cand am vazut ca ca ai zis indience 🤣🤣🤣🤣 am zis totuși sa intreb. Merci din nou. :)

Postat
Acum 19 minute, -jonny- a spus:

Exista posibilitatea sa fie și lucrătoare de peste hotare, la cât s-a umplut orașul de străini asiatici. Si cand am vazut ca ca ai zis indience 🤣🤣🤣🤣 am zis totuși sa intreb. Merci din nou. :)

Nu cred ca o sa avem parte de prestanta asiatica, ar fi interesant da nu cred

• Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Postat

Rromii (tiganii) tot din India se trag :ras

• Like 1
  • Oras:Mamaia
Postat

Am fost eu la ora 16 la ea ( sunt ciori 2 în locatie,au și un cățel închis la culoare,nu am întrat l-am văzut la usa).Neavând multă treabă la job azi,scriu pe whatsapp fetei,care în anunț se intitula vip.Imi răspunde și stabilim întâlnirea.Ajuns la locatie o sun sa-mi spună scara,interfon.Cind i-am auzit glasul,am înțeles ca ceva nu este în regula dar am zis sa merg mai departe.Blocul este în piață Ovidiu,etaj 2 interfon 5( nu pierdeți timpul degeaba,in locatie sunt 2 ciori).Urc și îmi deschide o rapandula de vre-o 20 de ani,cind am vazut-o,m-a luat capul.Nu am întrat dar i-am reproșat cu glas tare,ca am venit degeaba și ca i-am și spus ca nu rămân dacă pozele nu sunt ale ei.Cioara imi zice ca nu cu ea am intilnire și ca vine colega.Striga din usa și vine colega tot o cioara,cam de vre-o 40 + ani,cam 1.75m,în pizza goala asa a venit la ușa.I-am reproșat și ei ca nu este cea din poze și evident am plecat.Pina am ajuns la mașină,am primit 2 mesaje vocale de la ea,cu tot felul de înjurături și vorbe de cel mai jos nivel uman.Sper sa aibă citi mai putini vizitatori

• Minus 1
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, sava.nicol a spus:

Am fost eu la ora 16 la ea ( sunt ciori 2 în locatie,au și un cățel închis la culoare,nu am întrat l-am văzut la usa).Neavând multă treabă la job azi,scriu pe whatsapp fetei,care în anunț se intitula vip.Imi răspunde și stabilim întâlnirea.Ajuns la locatie o sun sa-mi spună scara,interfon.Cind i-am auzit glasul,am înțeles ca ceva nu este în regula dar am zis sa merg mai departe.Blocul este în piață Ovidiu,etaj 2 interfon 5( nu pierdeți timpul degeaba,in locatie sunt 2 ciori).Urc și îmi deschide o rapandula de vre-o 20 de ani,cind am vazut-o,m-a luat capul.Nu am întrat dar i-am reproșat cu glas tare,ca am venit degeaba și ca i-am și spus ca nu rămân dacă pozele nu sunt ale ei.Cioara imi zice ca nu cu ea am intilnire și ca vine colega.Striga din usa și vine colega tot o cioara,cam de vre-o 40 + ani,cam 1.75m,în pizza goala asa a venit la ușa.I-am reproșat și ei ca nu este cea din poze și evident am plecat.Pina am ajuns la mașină,am primit 2 mesaje vocale de la ea,cu tot felul de înjurături și vorbe de cel mai jos nivel uman.Sper sa aibă citi mai putini vizitatori

Cred că ai încurcat orașul colegu', aici ești pe Sibiu nu Constanta !🧐

Postat

Da am scris aici,nu puteam deschide un alt topic pe Constanța.Cine scrie  pe google nr ei,da trimitere direct la acest topic și asa lumea se informeaza

Postat
Acum 16 ore, sava.nicol a spus:

Îmi pare rău pt tine că ți-ai cheltuit aiurea banii pt transport și ai pierdut din timpul tau, dar încearcă sa ai încredere în membrii acestui site. Caută detalii. Și daca vezi că nu există topic cu fetele de pe publi, deschide unul și întreabă aici. Și întotdeauna cere confirmare  de la ele. Foto sau video. Că de aia ne ajutam între noi cu informații. Sa nu mai luam țepe de la petarde cum sunt alea doua la care ai fost. De aia am și deschis topicul asta. Și am tras un semnal de alarmă. Când le-am văzut pe WhatsApp am zis pas imediat. Mai multa grija data viitoare.

• Like 1
Postat

Mulțumesc frumos  👏 sunt mai nou pe acest site,nu am știut cum sa caut informații despre fete,dar de acum,încet,încep sa pricep cum stau lucrurile.Am cerut poze de la ea,dar am primit poze false.I-am și spus la telefon,ca nu stau dacă nu este ea.Tocmai de aceea am scris aici,ca să știe lumea.Un coleg mi-a dat cu minus,atit a putut.Multumesc

• Like 1
Postat
1 oră în urmă, sava.nicol a spus:

Mulțumesc frumos  👏 sunt mai nou pe acest site,nu am știut cum sa caut informații despre fete,dar de acum,încet,încep sa pricep cum stau lucrurile.Am cerut poze de la ea,dar am primit poze false.I-am și spus la telefon,ca nu stau dacă nu este ea.Tocmai de aceea am scris aici,ca să știe lumea.Un coleg mi-a dat cu minus,atit a putut.Multumesc

Cand cauti dupa nr de telefon de la un anunt de pe publi...cel mai sigur e sa dai search pe google. Daca exista ceva legat de nr ala de telefon pe forum, o sa primesti rezultat de la google. Functia search a forumului cam da rateuri, si uneori nu arata rezultate chiar daca exista. Cel mai bine dai search la google si o sa iti dea el rezultatul de la google. Spor sa ai!

Postat

Mulțumesc.Problema este ca maimutele ( alea falase) schimba mereu locul și nr de telefon 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.