palosulgros Reputație: 5961 Postat 16 ore în urmă Telefon: viaducthr Oras:Cluj Telefon: viaducthr Oras:Cluj Partajează Postat 16 ore în urmă Am ajuns și eu la ea marți. Am avut noroc că mi-a răspuns la telefon. A fost foarte amabilă, asta m-a prins cred că în final... În 20 de minute eram la ea. Adresă ușor de găsit, m-a primit punctual. Locație adecvată pentru asemenea activități, am fost poftit cu apă, ulterior cu prosop curat. M-a primit îmbrăcată sexy, așa cum am solicitat la telefon, mi-a dat pupici pe buze, vorbea frumos, m-a invitat să ne socializam puțin. După asta m-am dus la duș, dar cum stăteam pe picioare și o mângâiam la fund era extrem de excitant să simt jucăria numită mai sus surpriză în fund. După ce m-am întors se vedeau sânii ei imenși, mi-a zos cum să mă așez și s-a apucat de oral. Îi plac mult outele, mi-a zis să îi spun dacă e ceva inconfortabil, dar nu era cazul, o lua și pe sculă ușor după care adânc, mi-a zis să mă ridic și am mai pompat-o se vedea că îi place. M-a invitat la normal, am întrebat dacă dorește să fie linsa puțin, a zis da, încercam să îi fac pe plac ceea ce mi-a confirmat prin gemete și cuvinte frumoase, dar iar la sugestia ei, am trecut la normal, la poziții avea inițiativă, am început cu misionar după ce am schimbat la poziția capră. Acolo era foarte excitant jucăria, cu care am și început să mă joc, s-o scot, însă nu puteam să mă abțin de tentație și ușor am băgat și în spate... Înainte zicea că mai bine nu, dar nu s-a opus, însă tot o întrebam dacă o doare și dacă pot mai adânc, se mai mișca și ea, dar când a spus stop, m-am oprit, m-am excitat la maxim oricum, mi-a sugerat să mă termin cum zice ea, m-am conformat, s-a pus jos, iar un oral adânc cu schimburi de ritm și după ce mi-a zis să mă termin peste tot, mi-am dat drumul, ajungea în gură, pe față, după care se uita sus glorios cu rezultatul alb împrejurul gurii, zâmbind. După ce am făcut duș, puteam să folosesc și apă de gură, m-am îmbrăcat și după o discuție ușoară am și plecat. O recomand fiind foarte amabilă și cu inițiativă. 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum