.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 15 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 15 Acum 51 minute, andreidin123 a spus: Un corp minunat! 😍 o lista cu toate serviciile si preturile poti oferi? ❤️ Zi frumoasă îți doresc, mulțumesc 💋 În semnătura mei găsești toate detaliile😊 ‼️ 👇🏼👇🏼👇🏼‼️
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 16 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 16 🙋🏼♀️ Seară frumoasă❤️ Am rugămintea să mă anuntați dacă vreodată exprimarea mea nu este pe placul vostru. Precizez ca nu vreau sa deranjez sau să par “ arogantă”, doar ca uneori ( ocupată fiind sau in așteptarea unui client) răspunsurile pot suna puțin seci . Suntem oameni si consider că putem comunica, nu mă mai jigniți si nu mai trageți concluzii dacă nu ne cunoaștem 😊. ‼️‼️‼️Hai să fim mai prietenoși ‼️‼️ 1
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 17 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 17 Neataaaa❤️ 📝 Astăzi începând cu ora 14:00 am prima programare liberă până la 21:30💋💋💋 2
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 18 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 18 Disponibilă până la ora 00:00✅ 3
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 19 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 19 Buna dimineața ❤️ Disponibilă până la ora 00:00💖 👇🏼📝👇🏼
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 20 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 20 ‼️❤️‼️Disponibilă până la ora 00:00‼️❤️‼️ 💋vă pup 💋 3
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 21 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 21 Disponibilă până la ora 00:00❤️ 2
angeleyess Reputație: 118 Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 11 hours ago, .Katy. said: Disponibilă până la ora 00:00❤️
angeleyess Reputație: 118 Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 3 minutes ago, angeleyess said: Am vizitat domnisoara zilele trecute. Programare făcută pe w app, cu confirmare. Locatia pe Doamna Stanca, în câmp. Bloc nou, la parter, apartament spațios, curat. Domnisoara foarte frumoasă, corp frumos, îngrijită, amabilă. Am stat în bucătărie la un pahar de apă, fără graba, discuții diverse, supărată pe cei care fac programări fără sa le respecte. Fiind pregătit de acasă, am întrat în dormitor, pat mare, semiintuneric, asa ii place. A început cu un masaj, preludiu cu mângâieri, săruturi pe corp,bărbat de on lent, destul de adânc și umed. Am trecut la np, câteva poziții gemete, a spus ca am ochi frumoși și ma ia acasa ( doar o glumă). Totul fără grabă, am finalizat oral cu cob. Am mers la baie, curat, prosoape cate vrei, geluri de dus la fel. Banii la sfârșit fără sa-i ceară, pentru o finalizare, cam 45 de minute cu povesti cu tot. La sfârșit i-am oferit doar nota 8 pentru faptul ca are potențial dar nu-l folosește, probabil ca asa s-a obișnuit în străinătate. Este foarte frumoasa la fata, corp frumos, silicoane, vorbește frumos, servicii de calitate dar lipsa fk și gfe mai scăzut m-au determinat sa-i acord aceasta nota. Despre acest lucru spunea ca o afectează întrucât au fost cazuri în care unii băieți s-au îndrăgostit, mesaje, obsesii, etc. NOTE: aspect fata 10, corp 9, curățenie 10, interacțiune 10, on 9, gfe 8, np 8. Ca și părere personala, cu ușurință poate ajunge Top dacă vrea. 4 2
angeleyess Reputație: 118 Postat Februarie 21 Postat Februarie 21 29 minutes ago, angeleyess said: Angelmro, a fost o neglijenta din partea mea, la momentul când am început sa tastez. Scuze! Aștept un +.
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 21 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 21 1 oră în urmă, angeleyess a spus: Am vizitat domnisoara zilele trecute. Programare făcută pe w app, cu confirmare. Locatia pe Doamna Stanca, în câmp. Bloc nou, la parter, apartament spațios, curat. Domnisoara foarte frumoasă, corp frumos, îngrijită, amabilă. Am stat în bucătărie la un pahar de apă, fără graba, discuții diverse, supărată pe cei care fac programări fără sa le respecte. Fiind pregătit de acasă, am întrat în dormitor, pat mare, semiintuneric, asa ii place. A început cu un masaj, preludiu cu mângâieri, săruturi pe corp,bărbat de on lent, destul de adânc și umed. Am trecut la np, câteva poziții gemete, a spus ca am ochi frumoși și ma ia acasa ( doar o glumă). Totul fără grabă, am finalizat oral cu cob. Am mers la baie, curat, prosoape cate vrei, geluri de dus la fel. Banii la sfârșit fără sa-i ceară, pentru o finalizare, cam 45 de minute cu povesti cu tot. La sfârșit i-am oferit doar nota 8 pentru faptul ca are potențial dar nu-l folosește, probabil ca asa s-a obișnuit în străinătate. Este foarte frumoasa la fata, corp frumos, silicoane, vorbește frumos, servicii de calitate dar lipsa fk și gfe mai scăzut m-au determinat sa-i acord aceasta nota. Despre acest lucru spunea ca o afectează întrucât au fost cazuri în care unii băieți s-au îndrăgostit, mesaje, obsesii, etc. NOTE: aspect fata 10, corp 9, curățenie 10, interacțiune 10, on 9, gfe 8, np 8. Ca și părere personala, cu ușurință poate ajunge Top dacă vrea. Îți mulțumesc pentru recenzie 😘 seară frumoasă😘
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 22 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 22 Bună dimineața 💖 Disponibilă până la ora 00:00…. ❤️ ‼️Mă găsiți disponibilă încă o săptămâna ( până pe data de 29 -inclusiv- ) 🤗
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 22 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 22 Am rugămintea să-mi lăsați mesaj normal sau pe whapp în cazul în care nu răspund la telefon✅📝💋 5
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 23 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 23 Disponibilă până la ora 00:00❤️ 3
alinboza Reputație: 25 Postat Februarie 23 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 23 Salutare Am trecut si eu astazi pe la domnisoara am avut ceva dubi la inceput. Am stabilit ora am ajuns la adresa respectiva imi descide usa o fata frumoasa si sexy nu mă așteptam sa raman asa surprins ma invitat înăuntru ma invitat la un suc si ne-am cunoscut mai bine si ma invitat in dormitor . A inceput cu un masaj trecut la oral ( a fost cel mai bun oral de pana acuma) facut cum imi place incet adanc si umed atenta la oo dupa un timp am trecut la NP unde a decurs foarte bine schimbat 2 poziti Fata este foarte SEXY si FRUMOASA de treaba deschisa la tot Halatul a fost 300 De revenit cu siguranta 2 2
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 23 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 23 Acum 46 minute, alinboza a spus: Salutare Am trecut si eu astazi pe la domnisoara am avut ceva dubi la inceput. Am stabilit ora am ajuns la adresa respectiva imi descide usa o fata frumoasa si sexy nu mă așteptam sa raman asa surprins ma invitat înăuntru ma invitat la un suc si ne-am cunoscut mai bine si ma invitat in dormitor . A inceput cu un masaj trecut la oral ( a fost cel mai bun oral de pana acuma) facut cum imi place incet adanc si umed atenta la oo dupa un timp am trecut la NP unde a decurs foarte bine schimbat 2 poziti Fata este foarte SEXY si FRUMOASA de treaba deschisa la tot Halatul a fost 300 De revenit cu siguranta Îți mulțumesc pe tru cuvintele frumoase 💖 să ne revedem cu bine💋💋
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 24 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 24 Buna❤️ Dispinibilă până la ora 00:00💙 Mă voi afla în Sibiu până JOI ‼️‼️ Pupici❤️
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 25 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 25 Bună, sunt disponibilă până la ora 00:00❤️ Ultimele 5 zile în oraș ❤️ 2
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 26 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 26 Bună, sunt disponibilă până la ora 00:00❤️ Ultimele 4 zile în oraș ❤️ Dacă nu vă pot răspuns la apeluri, aștept mesaj pe whapp🥰 sau mesaj text❤️ 5
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 27 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 27 Bună❤️ Disponibilă până la ora 00:00❤️ Ultimele 3 zile în orașul vostru✅ 2
cristo vl Reputație: 68 Postat Februarie 27 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 27 Revizitat pe Katy in seara asta pentru a 4 sau a 5 oara , nu mai retin exact . Nu am cuvinte sa relatez ntanlirile cu ea . Totul superb ca de fiecare data , fata frumoasa foc , nu exagerez dar este superba , corpul la fel. Inaltuta sexy , este ce trebuie . Actiunea ...... ca de fiecare data cand am vizitat-o perfecta . Nu vreau sa intru in amanunte dar pentru mine este ca și cand asi merge la o iubita . Este extraordinara din punct de vedere GFE , fara FK dar nu ma deranjeaza . Draga mea îți doresc spor și te pupacescde nu te vezi . Esti o dragua . 2 1
.Katy. Reputație: 592 Postat Februarie 27 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 27 Acum 48 minute, cristo vl a spus: Revizitat pe Katy in seara asta pentru a 4 sau a 5 oara , nu mai retin exact . Nu am cuvinte sa relatez ntanlirile cu ea . Totul superb ca de fiecare data , fata frumoasa foc , nu exagerez dar este superba , corpul la fel. Inaltuta sexy , este ce trebuie . Actiunea ...... ca de fiecare data cand am vizitat-o perfecta . Nu vreau sa intru in amanunte dar pentru mine este ca și cand asi merge la o iubita . Este extraordinara din punct de vedere GFE , fara FK dar nu ma deranjeaza . Draga mea îți doresc spor și te pupacescde nu te vezi . Esti o dragua . Tuuuuu, om bun ❤️❤️ cu acel parfum minunat🤭🤭 😁🤗🤗🤗🤗 te pup si eu ( pe obraz 🫣), să ne revedem cu bine 😘😘 Mulțumesc pentru vizite si pentru timpul petrecut împreună ❤️ Nani bun💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum