benyruben Reputație: 181 Postat Iunie 7, 2024 Postat Iunie 7, 2024 Acum 13 ore, Laurette67 a spus: Mulțumesc , pup 😊💋 Bună Laurita,cat mai stai pe la noi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2024 Postat Iunie 9, 2024 ⛔️indisponibilă⛔️ mulțumesc pentru vizite🧡
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 7099 Postat Iunie 12, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 12, 2024 Îmi părea mie interesantă fătuca asta, dar după ce am citit recenzia lui Lucascenko, am vrut neapărat să ajung la ea. După un schimb scurt și concis de mesaje pe oaȚap, am convenit să ne vedem. Locația este pe Torontalului în spate la Lidl. Foarte ușor de ajuns și locuri de parcare găsești gârlă. Nu-i ca la bordelurile de pe Rebreanu. De là capul locului trebuie să precizez că fata asta este frumoasă. Frumoasă Tare! Era îmbrăcată într-o ținută clasică...bikini și sutien de culoare neagră și cu tocuri cui în picioare. Tocurile nu-mi amintesc culoarea lor(oricum irelevant) dar avea o postură Tare frumoasă! E micuță de statură dar cu tocurile alea E iegzact ce trebuie! M-a poftit să iau un loc là masa din living unde știu că am băut ceva dar nu mai știu dacă am și fumat sau nu. Am uitat ce subiecte de discuție am avut cu ea, știu doar că a insistat să mă servesc fără rețineri cu oricare din diversele sortimente de ciocolată aflate pe masă. La baie totul este curat și aranjat, prosoape curate și gel de duș Tesori(Rosa Nera) nu orice pârci. Ajuns în cameră, micuța Laurette era dejá dezbrăcată de lenjeria intimă și întinsă pe pat, da' la cât este de micuță, am avut loc lângă fără nicio problemă 🥰 Deși este micuță, are sânii destul de măricei, Fermi și rotunzi. Sfârcurile sunt frumoase și ele, se întăresc atât de plăcut là atingeri(gingașe!!) și se simt precum mugurii proaspăt înfloriți. Are un preludiu plăpând dar intens, știe să te ațâțe și să fie delicată și senzuală. Am avut parte de un oral neprotejat exact pe placul meu. Lent și Senzual! Felația éste o artă iar la capitolul ăsta, micuța Laurette este cu certitudine o artistă! Nu face Nimic pe grabá, coboară încet cu săruturi apăsate pe gât și piept urmând să-și focuseze atenția asupra celui mai prețios organ masculin. Nu neglijează fuduliile, acordă suficientă atenție. Are buzele cărnoase, pe care le evidențiază cu un ruj lucios. Se vede(senzația Nici nu mai zic...) Tare frumos când le folosește în scopuri dedicate plăcerii. M-a adus până în punctul în care simțeam că nu mai rezist mult și am cerut un prezervativ să facem dragoste... Dar mi-a spus că cel mai probabil nu o să fie confortabil pt ea, pe motiv că este micuță și nu crede că m-ar putea satisface iar pt ea senzația n-ar fi una pe care mi-aș dori o eu. Putem încerca dacă n-o cred... Modul în care a pus problema și felul în care mi-a zis, Nici n-am putut să am vreun resentiment, din contră am prins și mai mult drag de ea. Am continuat cu oral, în același stil, lent și Senzual! A avut o poziție care mi-a plăcut Maxim. Statea întinsă pe burtă între picioarele mele și se juca cu scârbavnicul meu mădular și-n același timp mă privea așa frumos cu ochișorii ei sclipitori. Imaginea vizuală era una spectaculoasă, în poziția asta cu ea pe burtă, fundul ei rotund se întrezărea precum o inimioară ❤️ 🥰 N-am mai rezistat Foarte mult și am avut o finalizare Tare plăcută, chiar și fără cim. Am mai stat împreună după cel de-al doilea duș al meu de-am fumat o țigară. Băi, E Tare frumoasă fetița asta! Are ochișorii atât de frumoși și de sclipitori ca două făclii aprinse. Părul lung cu ușoare bucle, machiată atât de discret dar provocator în același timp... mi-au plăcut inclusiv bijuteriile ei, cerceii în mod deosebit. Emană feminitate într-un mod deosebit de natural fetița asta!! Am vorbit cu ea baliverne...dar faptul că a participat activ la conversație cu al ei grai dulce (ușurel) moldovenesc, m-a făcut să-i răspund Sincer là Toate întrebările ei. De regulă inventez minciuni spontane, Dar în cazul ei.... Nu știu de ce, am avut un moment de sinceritate deplină. N-am pățit niciodată așa ceva 🥲 bine că nu m-a întrebat unde am cardul și care-i pin'ul...că-n momentele alea, cel mai probabil i-aș fi răspuns la fel de sincer ca și la celelalte întrebări 🥲 Mi-a plăcut Tare mult de fata asta 🥰 o prezență atât de feminină cum n-am întâlnit la alte fete.... și-n cazul ei, mi-a părut că vine într-un mod lipsit total de efort. Am avut o oarecare jenă să o revizitez, gândindu-mă că un derbedeu ca mine n-are ce căuta la o fată atât de gingașă... și când în sfârșit mi-am luat inima în dinți, dejá era prea târziu... Rămân cu o amintire frumoasă 🥰 Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! 10 1 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2024 Postat Iunie 12, 2024 2 hours ago, Cozonac77 said: Îmi părea mie interesantă fătuca asta, dar după ce am citit recenzia lui Lucascenko, am vrut neapărat să ajung la ea. După un schimb scurt și concis de mesaje pe oaȚap, am convenit să ne vedem. Locația este pe Torontalului în spate la Lidl. Foarte ușor de ajuns și locuri de parcare găsești gârlă. Nu-i ca la bordelurile de pe Rebreanu. De là capul locului trebuie să precizez că fata asta este frumoasă. Frumoasă Tare! Era îmbrăcată într-o ținută clasică...bikini și sutien de culoare neagră și cu tocuri cui în picioare. Tocurile nu-mi amintesc culoarea lor(oricum irelevant) dar avea o postură Tare frumoasă! E micuță de statură dar cu tocurile alea E iegzact ce trebuie! M-a poftit să iau un loc là masa din living unde știu că am băut ceva dar nu mai știu dacă am și fumat sau nu. Am uitat ce subiecte de discuție am avut cu ea, știu doar că a insistat să mă servesc fără rețineri cu oricare din diversele sortimente de ciocolată aflate pe masă. La baie totul este curat și aranjat, prosoape curate și gel de duș Tesori(Rosa Nera) nu orice pârci. Ajuns în cameră, micuța Laurette era dejá dezbrăcată de lenjeria intimă și întinsă pe pat, da' la cât este de micuță, am avut loc lângă fără nicio problemă 🥰 Deși este micuță, are sânii destul de măricei, Fermi și rotunzi. Sfârcurile sunt frumoase și ele, se întăresc atât de plăcut là atingeri(gingașe!!) și se simt precum mugurii proaspăt înfloriți. Are un preludiu plăpând dar intens, știe să te ațâțe și să fie delicată și senzuală. Am avut parte de un oral neprotejat exact pe placul meu. Lent și Senzual! Felația éste o artă iar la capitolul ăsta, micuța Laurette este cu certitudine o artistă! Nu face Nimic pe grabá, coboară încet cu săruturi apăsate pe gât și piept urmând să-și focuseze atenția asupra celui mai prețios organ masculin. Nu neglijează fuduliile, acordă suficientă atenție. Are buzele cărnoase, pe care le evidențiază cu un ruj lucios. Se vede(senzația Nici nu mai zic...) Tare frumos când le folosește în scopuri dedicate plăcerii. M-a adus până în punctul în care simțeam că nu mai rezist mult și am cerut un prezervativ să facem dragoste... Dar mi-a spus că cel mai probabil nu o să fie confortabil pt ea, pe motiv că este micuță și nu crede că m-ar putea satisface iar pt ea senzația n-ar fi una pe care mi-aș dori o eu. Putem încerca dacă n-o cred... Modul în care a pus problema și felul în care mi-a zis, Nici n-am putut să am vreun resentiment, din contră am prins și mai mult drag de ea. Am continuat cu oral, în același stil, lent și Senzual! A avut o poziție care mi-a plăcut Maxim. Statea întinsă pe burtă între picioarele mele și se juca cu scârbavnicul meu mădular și-n același timp mă privea așa frumos cu ochișorii ei sclipitori. Imaginea vizuală era una spectaculoasă, în poziția asta cu ea pe burtă, fundul ei rotund se întrezărea precum o inimioară ❤️ 🥰 N-am mai rezistat Foarte mult și am avut o finalizare Tare plăcută, chiar și fără cim. Am mai stat împreună după cel de-al doilea duș al meu de-am fumat o țigară. Băi, E Tare frumoasă fetița asta! Are ochișorii atât de frumoși și de sclipitori ca două făclii aprinse. Părul lung cu ușoare bucle, machiată atât de discret dar provocator în același timp... mi-au plăcut inclusiv bijuteriile ei, cerceii în mod deosebit. Emană feminitate într-un mod deosebit de natural fetița asta!! Am vorbit cu ea baliverne...dar faptul că a participat activ la conversație cu al ei grai dulce (ușurel) moldovenesc, m-a făcut să-i răspund Sincer là Toate întrebările ei. De regulă inventez minciuni spontane, Dar în cazul ei.... Nu știu de ce, am avut un moment de sinceritate deplină. N-am pățit niciodată așa ceva 🥲 bine că nu m-a întrebat unde am cardul și care-i pin'ul...că-n momentele alea, cel mai probabil i-aș fi răspuns la fel de sincer ca și la celelalte întrebări 🥲 Mi-a plăcut Tare mult de fata asta 🥰 o prezență atât de feminină cum n-am întâlnit la alte fete.... și-n cazul ei, mi-a părut că vine într-un mod lipsit total de efort. Am avut o oarecare jenă să o revizitez, gândindu-mă că un derbedeu ca mine n-are ce căuta la o fată atât de gingașă... și când în sfârșit mi-am luat inima în dinți, dejá era prea târziu... Rămân cu o amintire frumoasă 🥰 Baftă și numai bine (aproape) tuturor!! Mulțumesc pentru recenzie🤗💋 P.S. - sunt tot indisponibilă
x the impaler Reputație: 10345 Postat Iunie 16, 2024 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Iunie 16, 2024 On 6/12/2024 at 8:54 PM, Cozonac77 said: cel mai probabil nu o să fie confortabil pt ea Bai rinocerb carpatin, Iar te lauzi cum umbli tu cu ranga sa deschizi portofelu la fete mici? 🙄 Cand scrii recenzii din astea duioase eu te simt ca ai facut-o de oaie... Ai vrut sa parchezi Antonovul in portbagaju Smartului? Umbla si tu la hangare cu stalpi inalti... gen Sssaite 😂 Cred ca toti, dupa finalizarea ta orala, au avut impresii ca au impresionat-o.... 🤣 Ca zicea OOOO, OOO... Nu mai putea pronunta decat litera "o" de tipar 😹, ea de fapt încercând sa-si readucă maxilarul la forma inițială... O fi ajuns acasa la mamica ei 🤔 si cand a întrebat-o "Laura, ti-e foame mama?" Ea: "OOO OO" , Mama: "Vrei oua?" ea: "COOOzOOOnac"... Masa: "Aha, cozonac cu oua..." Cred ca tot cozonac manca doua saptamani 🤣 Norocul meu ca am cunoscut-o cu mult inaintea ta cand era o timidutza foarte simpatica cu par natural (fara nici o bucla) si buze fine. Nici buze carnoase nu tin minte... 🤔 O fi facut vreo alergie, nu cred sa se fi botoxat...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2024 Postat Iunie 16, 2024 Acum 37 minute, x the impaler a spus: Bai rinocerb carpatin, Iar te lauzi cum umbli tu cu ranga sa deschizi portofelu la fete mici? 🙄 Cand scrii recenzii din astea duioase eu te simt ca ai facut-o de oaie... Ai vrut sa parchezi Antonovul in portbagaju Smartului? Umbla si tu la hangare cu stalpi inalti... gen Sssaite 😂 Cred ca toti, dupa finalizarea ta orala, au avut impresii ca au impresionat-o.... 🤣 Ca zicea OOOO, OOO... Nu mai putea pronunta decat litera "o" de tipar 😹, ea de fapt încercând sa-si readucă maxilarul la forma inițială... O fi ajuns acasa la mamica ei 🤔 si cand a întrebat-o "Laura, ti-e foame mama?" Ea: "OOO OO" , Mama: "Vrei oua?" ea: "COOOzOOOnac"... Masa: "Aha, cozonac cu oua..." Cred ca tot cozonac manca doua saptamani 🤣 Norocul meu ca am cunoscut-o cu mult inaintea ta cand era o timidutza foarte simpatica cu par natural (fara nici o bucla) si buze fine. Nici buze carnoase nu tin minte... 🤔 O fi facut vreo alergie, nu cred sa se fi botoxat... Citind această polemică demnă de Filipicele lui Cicero pot doar să mă bucur că am pula mică 😁
ursulake2 Reputație: 370 Postat Iunie 16, 2024 Postat Iunie 16, 2024 On 6/12/2024 at 8:54 PM, Cozonac77 said: Dar mi-a spus că cel mai probabil nu o să fie confortabil pt ea, pe motiv că este micuță și nu crede că m-ar putea satisface Frumoasă recenzie, Cozo, dar practic ți-a zis că nu se poate fute. Nu? 😞
Membru Premium Cozonac77 Reputație: 7099 Postat Iunie 16, 2024 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Membru Premium Postat Iunie 16, 2024 Acum 7 ore, x the impaler a spus: Bai rinocerb carpatin, Iar te lauzi cum umbli tu cu ranga sa deschizi portofelu la fete mici? 🙄 Cand scrii recenzii din astea duioase eu te simt ca ai facut-o de oaie... Ai vrut sa parchezi Antonovul in portbagaju Smartului? Umbla si tu la hangare cu stalpi inalti... gen Sssaite 😂 Cred ca toti, dupa finalizarea ta orala, au avut impresii ca au impresionat-o.... 🤣 Ca zicea OOOO, OOO... Nu mai putea pronunta decat litera "o" de tipar 😹, ea de fapt încercând sa-si readucă maxilarul la forma inițială... O fi ajuns acasa la mamica ei 🤔 si cand a întrebat-o "Laura, ti-e foame mama?" Ea: "OOO OO" , Mama: "Vrei oua?" ea: "COOOzOOOnac"... Masa: "Aha, cozonac cu oua..." Cred ca tot cozonac manca doua saptamani 🤣 Norocul meu ca am cunoscut-o cu mult inaintea ta cand era o timidutza foarte simpatica cu par natural (fara nici o bucla) si buze fine. Nici buze carnoase nu tin minte... 🤔 O fi facut vreo alergie, nu cred sa se fi botoxat... Bă bulache 😂 Ai înțeles ce ai vrut tú să înțelegi.... dar nu-i bai 😉 Ai lăsat un ditamai comentariu' pompos în speranța că iese Ceva hazliu.... Da' să Nu crezi că la rândul meu nu te-am simPțit complexat în urma celor citite. Chiar și cu precizarea că ai cunoscut fata înainte (de parcă ar conta...) 😌 Și vorbește frumos despre Sssssâsâite!!! Acum 3 ore, ursulake2 a spus: Frumoasă recenzie, Cozo, dar practic ți-a zis că nu se poate fute. Nu? 😞 Practic da. Dar a contat modul în care mi-a zis și cum a pus problema. Decât să rămân cu un gust amar după o partidă nereușită, mai bine rămân cu o impresie plăcută despre o fată Dulce 🥰 I prefer blondes! (Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)
x the impaler Reputație: 10345 Postat Iunie 16, 2024 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Iunie 16, 2024 29 minutes ago, Cozonac77 said: nu te-am simPțit complexat N-am de ce... Eu stiu sa o folosesc si cand sa o arat sa nu raman nefutut 🤣🤣🤣
Membru Premium farafiltre Reputație: 5425 Postat Iunie 16, 2024 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iunie 16, 2024 Ce injectii! Tot mai convins ca i o decizie buna sa nu leg mai multe prietenii decat am deja😁😆 1 dag dal gas!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2024 Postat Iunie 18, 2024 Hello hello 🥰de joi voi fi din nou disponibilă în oraș. pentru programări - doar whatsapp🩵💜
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2024 Postat Iunie 21, 2024 Bună dimineața!☕️ Locuri libere astăzi 🥵🥰
alexandru976 Reputație: 459 Postat Iunie 22, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 22, 2024 On 6/12/2024 at 8:54 PM, Cozonac77 said: E Tare frumoasă fetița asta! Are ochișorii atât de frumoși și de sclipitori ca două făclii aprinse. Părul lung cu ușoare bucle, machiată atât de discret dar provocator în același timp... cred că ți-ai ratat cariera domnu @Cozonac77, scriitor trebuia să te faci 😃
pittysmen Reputație: 895 Postat Iunie 22, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 22, 2024 Ceau! Aceiasi locație ca si data trecuta...?Cat mai stai pe la noi...?Thnx..😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2024 Postat Iunie 23, 2024 Vă aștept la o “înghețată” pentru a ne răcori puțin 🥵😘
Ivaylo Reputație: 6 Postat Iunie 23, 2024 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 23, 2024 Wow, hot 😍
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2024 Postat Iunie 23, 2024 On 6/22/2024 at 6:18 PM, pittysmen said: Ceau! Aceiasi locație ca si data trecuta...?Cat mai stai pe la noi...?Thnx..😘 Tot pe langa, Calea Aradului. Încă nu m am decis😁💋
bulibasha Reputație: 183 Postat Iunie 23, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 23, 2024 Salutare la toată lumea. A-s vrea să las și eu câteva cuvinte după vizita la “franțuzoaica”asta mică. Nu am reușit decât o întâlnire scurtă pt.ca atât s-a putut și pe care nu am cum să o regret. După mai multe încercări am reușit să ne sincronizam întâlnirea,locație frumoasă parcare,tot ce trebuie,am găsit destul de ușor cu toate ca nu mai fusesem în zona aia,am urcat sus am făcut cunoștință cu d-doară superbă și cu motanul casei 😍 Ce vreau să punctez este ca cele 30 min au trecut intr-o clipă,după cum cineva a zis: “Atinge o sobă fierbinte 5 secunde și ți se v-a părea o veșnicie,stai 5 ore cu o fată frumoasă și ți se va părea o clipă” … Bine nu a zis exact așa,😃dar ideea e aceeași pentntru a putea descrie întâlnirea cu frumoasa Laurette.😍😍 O pup și pe această cale și sper să ne mai vedem,pentru ca mai avem de “discutat” 😘😘😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2024 Postat Iunie 23, 2024 1 hour ago, bulibasha said: Salutare la toată lumea. A-s vrea să las și eu câteva cuvinte după vizita la “franțuzoaica”asta mică. Nu am reușit decât o întâlnire scurtă pt.ca atât s-a putut și pe care nu am cum să o regret. După mai multe încercări am reușit să ne sincronizam întâlnirea,locație frumoasă parcare,tot ce trebuie,am găsit destul de ușor cu toate ca nu mai fusesem în zona aia,am urcat sus am făcut cunoștință cu d-doară superbă și cu motanul casei 😍 Ce vreau să punctez este ca cele 30 min au trecut intr-o clipă,după cum cineva a zis: “Atinge o sobă fierbinte 5 secunde și ți se v-a părea o veșnicie,stai 5 ore cu o fată frumoasă și ți se va părea o clipă” … Bine nu a zis exact așa,😃dar ideea e aceeași pentntru a putea descrie întâlnirea cu frumoasa Laurette.😍😍 O pup și pe această cale și sper să ne mai vedem,pentru ca mai avem de “discutat” 😘😘😘 Mulțumesc frumos! Te mai astept 😊😘
celViteaz Reputație: 337 Postat Iunie 25, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 25, 2024 Hei, mai ești în frumosul oraș?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 25, 2024 Postat Iunie 25, 2024 13 hours ago, celViteaz said: Hei, mai ești în frumosul oraș? Hei, încă sunt
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2024 Postat Iunie 28, 2024 Bună,dragilor! Azi am 1/2 locuri disponibile la “🍦înghețată“😌😍
hondadoruman Reputație: 12 Postat Iulie 2, 2024 Postat Iulie 2, 2024 Buna dimineata ! mai esti la Tmisoara ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum