Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iunie 20, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 20, 2023 Salutare dragul meu supus dorești pe cineva care să îți înțeleagă fanteziile ascunse din cele mai întunecate colțuri ale minți tale ?😈 Atunci ai nimerit unde trebuie ,ador să te bag in terapia mea unică pentru eliberarea stresului și pentru a te ajuta să te cunoști mai bine , pentru a-ți întrece limitele pe care vrei să le depășești ,pentru a fi viata mai intensă și distractiva, daca și tu simți că viața e prea monotonă pentru tine sau pur si simplu ai nevoie de ceva diferit si nou... Ei bine .. azi ai noroc , m-ai găsit, stăpână ta supremă care te va duce pe culmile plăceri si te va ghida in acest proces, unde creierul tău va produce dopamină din durerea provocată de biciul meu,îmi place să intru în mintea, să mă joc cu ea ,mă excita să intru adânc în fundul tău , vei simți placere si extaz atunci când jucăriile mele de diferite mărimi te vor penetra. Acestea au fost doar câteva din gândurile mele spontane de moment... pentru o ședință cât mai reușită e importantă comunicarea și să îmi spui ce iți dorești. Dețin mai multe jucării, pentru legare , penetrare , pentru a te biciui , wax fac cu ceara speciala bdsm, care se încinge la maxim 50° încât să ofere o experiență cat mai plăcută. Face-Sitting bondage whipping ball-busting SLAPPING humiliation DRESS FETISH PONY PLAY Pegging -FEMINIZARE -URO -WAX -SPIT Contactul intim este absolut exclus! 📍 Preț ședință▶️ 30 de minute➡️350 lei 📍 Preț ședință▶️ 60 de minute➡️600 lei 📍▶️➡️ Locația se află în Pantelimon ,sector 2. Contact pe whatsapp: 0792822721 3 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iunie 25, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 25, 2023 Bună ! 😈Azi sunt disponibilă alături de colega mea până la 01:00 pentru ședințe BDSM Link spre comentariu
Cautatorul13 Reputație: 227 Postat Iunie 25, 2023 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 25, 2023 Cine e colega ta? Link spre comentariu
andreii1 Reputație: 71 Postat Iunie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2023 Limbi in pizda, in cur, la subrat? Sunt permise? Link spre comentariu
Scrumbie Reputație: 27 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 29, 2023 A fost careva la Amira ? Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iunie 30, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 30, 2023 La 26.06.2023 la 0:38, andreii1 a spus: Limbi in pizda, in cur, la subrat? Sunt permise ? Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 1, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 La 25.06.2023 la 20:09, Cautatorul13 a spus: Cine e colega ta? Colega mea are 22 de ani , este brunetă , îi place mult sa fie linsa în păsărica si fund de un supus ghidat de mine chiar si din prima ședință. Pentru mai multe poze cu noi , mesaj pe whatsapp 💋 Azi suntem disponibile pana la ora 01:00 1 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 2, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 2, 2023 La 01.07.2023 la 12:02, Anamaria11 a spus: 💋 Azi sunt disponibilă alături de colega mea pentru ședințe BDSM până la ora 00:00😈dacă si tu ai chef de distracție cu durere alături de două dominatoare lasa-mi un mesaj pe whatsapp Link spre comentariu
r.mircea31 Reputație: 3 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2, 2023 Salut. Eram interesat de o experienta gen Mistress si am riscat un pic, Amira neavand nicio recenzie. Toate detaliile s au stabilit pe whasapp, inclusiv o comunicare video de 30 secunde pentru a nu avea surprize neplacute. Am optat pentru o sedinta de o ora care sa o includa si pe colega ei. Fetele sunt foarte frumoase iar Amira este ceva special, avand acea privire de dominatrix, atunci cand e cazul. Disponibilitatea lor catre fetish uri este exact ca in descriere, eu insa am dorit ceva mai soft, fiind la prima experienta de genul. Inainte de sedinta am discutat un pic si am stabilit un safe word de care nu a fost nevoie pe parcurs. Ce am facut ramane intre noi dar era pe lista de fetishuri. Locatie. Apartament micut, suficient pentru ce e nevoie. Zona pantelimon. Bloc normal, nimic suspect. Am facut dus la plecare, am primit prosop, nimic de comentat. Au o gramada de instrumente de dominare pe care nu ezita sa le foloseasca. Comunicare. Whatsapp. Tariful pentru o sedinta de o ora 1200 lei pentru ca am vrut si cu colega ei. Altfel ar fi fost 600. Piperat din punctul meu de vedere dar fiecare are dreptul sa ceara si sa plateasca cat considera necesar. Am ramas cu o experienta placuta, recomand pentru cei ce si doresc asa ceva si isi si permit. Tin sa mentionez ca m am simtit in siguranta din punctul de vedere al discretiei. 1 1 1 Link spre comentariu
Scrumbie Reputație: 27 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2, 2023 On 6/29/2023 at 1:22 PM, Scrumbie said: A fost careva la Amira ? Pana la urma am fost, fiindca trebuia sa se "sacrifice" cineva (Inainte sa vad recenzia colegului de mai sus ). Am mers pentru o sesiune mai soft sa vad ce si cum, si nu am fost dezamagit deloc, Amira este superba, tanara si slim. Apartament curat si baie curata, niciun miros dubios. Actiunea a fost si ea de calitate, a respectat ce ne-am zis inainte si se vede ca are experienta. O sa revin cat mai curand pentru o sesiune mai hard 😁 1 1 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 12, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 12, 2023 Bună ! Azi sunt disponibilă pentru ședințe BDSM până la ora 21:00 alături de colega mea, dupa ora 21:00 până la ora 01:00 voi fi doar eu, pentru programari îmi poți lasa un mesaj pe whatsapp. 1 Link spre comentariu
gabs123bgs Reputație: 0 Postat Iulie 12, 2023 Partajează Postat Iulie 12, 2023 La 02.07.2023 la 13:46, r.mircea31 a spus: Salut. Eram interesat de o experienta gen Mistress si am riscat un pic, Amira neavand nicio recenzie. Toate detaliile s au stabilit pe whasapp, inclusiv o comunicare video de 30 secunde pentru a nu avea surprize neplacute. Am optat pentru o sedinta de o ora care sa o includa si pe colega ei. Fetele sunt foarte frumoase iar Amira este ceva special, avand acea privire de dominatrix, atunci cand e cazul. Disponibilitatea lor catre fetish uri este exact ca in descriere, eu insa am dorit ceva mai soft, fiind la prima experienta de genul. Inainte de sedinta am discutat un pic si am stabilit un safe word de care nu a fost nevoie pe parcurs. Ce am facut ramane intre noi dar era pe lista de fetishuri. Locatie. Apartament micut, suficient pentru ce e nevoie. Zona pantelimon. Bloc normal, nimic suspect. Am facut dus la plecare, am primit prosop, nimic de comentat. Au o gramada de instrumente de dominare pe care nu ezita sa le foloseasca. Comunicare. Whatsapp. Tariful pentru o sedinta de o ora 1200 lei pentru ca am vrut si cu colega ei. Altfel ar fi fost 600. Piperat din punctul meu de vedere dar fiecare are dreptul sa ceara si sa plateasca cat considera necesar. Am ramas cu o experienta placuta, recomand pentru cei ce si doresc asa ceva si isi si permit. Tin sa mentionez ca m am simtit in siguranta din punctul de vedere al discretiei. Cum arata colega ? Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 12, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 12, 2023 Acum 43 minute, gabs123bgs a spus: Cum arata colega ? Lasă-mi un mesaj pe whatsapp si îți pot trimite poze acolo💋 Link spre comentariu
raul preia Reputație: 22 Postat Iulie 15, 2023 Partajează Postat Iulie 15, 2023 La 12.07.2023 la 20:38, Anamaria11 a spus: Lasă-mi un mesaj pe whatsapp si îți pot trimite poze acolo💋 Buna ziua 🙏👸 Disponibila? Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 16, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 16, 2023 Acum 20 ore, raul preia a spus: Buna ziua 🙏👸 Disponibilă ? Bună ! Am fost plecată si nu am putut răspunde la mesaje ,nu sun și nu scriu înapoi din motivele de confidențialitate , pentru reprogramare va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp. Azi sunt disponibilă pentru ședințe BDSM în sectorul 3 de la ora 14:00 pana la ora 01:00.💋 5 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 19, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 19, 2023 La 15.07.2023 la 15:43, raul preia a spus: 🙏👸 Bună! Azi sunt disponibilă de la ora 10:00 pentru ședințe BDSM serviciile pe care le pot oferi sunt Face-Sitting bondage whipping ball-busting Slapping humiliation Dress Fetish Pony Play Pegging -Feminizare -URO -WAX -SPIT -Foot fetish -foot worship -trampling jumping Contactul intim este exclus! 1 Link spre comentariu
rko87 Reputație: 33 Postat Iulie 21, 2023 Partajează Postat Iulie 21, 2023 On 7/2/2023 at 2:46 PM, r.mircea31 said: Salut. Eram interesat de o experienta gen Mistress si am riscat un pic, Amira neavand nicio recenzie. Toate detaliile s au stabilit pe whasapp, inclusiv o comunicare video de 30 secunde pentru a nu avea surprize neplacute. Am optat pentru o sedinta de o ora care sa o includa si pe colega ei. Fetele sunt foarte frumoase iar Amira este ceva special, avand acea privire de dominatrix, atunci cand e cazul. Disponibilitatea lor catre fetish uri este exact ca in descriere, eu insa am dorit ceva mai soft, fiind la prima experienta de genul. Inainte de sedinta am discutat un pic si am stabilit un safe word de care nu a fost nevoie pe parcurs. Ce am facut ramane intre noi dar era pe lista de fetishuri. Locatie. Apartament micut, suficient pentru ce e nevoie. Zona pantelimon. Bloc normal, nimic suspect. Am facut dus la plecare, am primit prosop, nimic de comentat. Au o gramada de instrumente de dominare pe care nu ezita sa le foloseasca. Comunicare. Whatsapp. Tariful pentru o sedinta de o ora 1200 lei pentru ca am vrut si cu colega ei. Altfel ar fi fost 600. Piperat din punctul meu de vedere dar fiecare are dreptul sa ceara si sa plateasca cat considera necesar. Am ramas cu o experienta placuta, recomand pentru cei ce si doresc asa ceva si isi si permit. Tin sa mentionez ca m am simtit in siguranta din punctul de vedere al discretiei. Ceva imi spune ca, este auto recenzie omu si-a facut cont doar pentru acest post atat mai sunt alti colegi care fost? 600 - 1200 dominare in romania .....preturi de Germania Olanda si acolo au studio ceva profi Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 23, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 23, 2023 Azi sunt disponibilă pana la ora 02:00 , ședințe dureroase pentru cei rezistenti 😈 💋 1 Link spre comentariu
parpalete Reputație: 58 Postat Iulie 23, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 23, 2023 Acum 9 ore, Anamaria11 a spus: Azi sunt disponibilă pana la ora 02:00 , ședințe dureroase pentru cei rezistenti 😈 💋 Ce înseamnă dureroase, ca sună frumos???🤔🤔 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 24, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 24, 2023 Acum 9 ore, parpalete a spus: Ce înseamnă dureroase, ca sună frumos???🤔🤔 Pentru tine aș face o ședință de trampling cu tocurile mele ascuțite ,calcandu-te fara mila, ma hrănește durerea supusului meu , îmi place să vad urme rosii formate din placere cu durerea ❤️ 1 Link spre comentariu
parpalete Reputație: 58 Postat Iulie 24, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 24, 2023 Acum 2 ore, Anamaria11 a spus: Pentru tine aș face o ședință de trampling cu tocurile mele ascuțite ,calcandu-te fara mila, ma hrănește durerea supusului meu , îmi place să vad urme rosii formate din placere cu durerea ❤️ Hmmmm, cu tocurile este un vis nerealizabil pt mine fiind însurat...însă un concurs de jumping de rezistenta cu picioarele goale cred că ar fi binevenit să vedem cât poți fii de dură!❤️ 1 Link spre comentariu
Feetlover32 Reputație: 53 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Maramureș Oras:Maramureș Partajează Postat Iulie 24, 2023 6 hours ago, Anamaria11 said: Pentru tine aș face o ședință de trampling cu tocurile mele ascuțite ,calcandu-te fara mila, ma hrănește durerea supusului meu , îmi place să vad urme rosii formate din placere cu durerea ❤️ Wow 😍 și pentru mine ce ai face? 😁🥰 Link spre comentariu
fishubr Reputație: 337 Postat Iulie 24, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 24, 2023 Servicii tease & denial (control orgasm) , post orgasm oferi m ar interesa sa fac o vizira prin capitala Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iulie 24, 2023 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 24, 2023 La 24.07.2023 la 16:27, Feetlover32 a spus: Wow 😍 și pentru mine ce ai face? 😁🥰 Mi-ar placea să te pun să îmi săruți picioarele incettt...fiecare degetel în parte trebuie iubit și adorat , vreau să vad pasiunea in ochii tai când îmi venerezi picioarele și de nu vei asculta întocmai instrucțiunile mele , te voi pune pe jos ,pe spate cu fața în sus și va începe o pedeapsă.... când piciorul meu îți va atinge buzele , iti voi deschide usor guriță si piciorul meu micuț va aluneca în gatul tău până te vei îneca , tu vei vrea să scapi dar eu te voi îneca si mai tare...începe să îți placa să fi înecat , faptul că îmi cedezi controlul tău mie, te excita, te umple de extaz😈 Eu scot piciorul din gura ta si încep să te tachinez..vrei sa ști cum? Continuarea este surpriză pentru când ne vom cunoaște 😜🙂 3 1 1 Link spre comentariu
rbogdan Reputație: 15 Postat Iulie 25, 2023 Oras:mizil Oras:mizil Partajează Postat Iulie 25, 2023 Oauu, superbă descriere a acțiunii, în care mă identific total! Completat cu trampling cu cizme cu toc, este scenariul perfect!🥰 Intenționez să vă vizitez curând. Și asistenta este dornică să ofere trampling? 👢 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum