Anamaria11 Reputație: 37 Postat Martie 6 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 6 Salutare dragul meu supus dorești pe cineva care să îți înțeleagă fanteziile ascunse din cele mai întunecate colțuri ale minți tale ?😈 Atunci ai nimerit unde trebuie ,ador să te bag in terapia mea unică pentru eliberarea stresului și pentru a te ajuta să te cunoști mai bine , pentru a-ți întrece limitele pe care vrei să le depășești ,pentru a fi viata mai intensă și distractiva, daca și tu simți că viața e prea monotonă pentru tine sau pur si simplu ai nevoie de ceva diferit si nou... Ei bine .. azi ai noroc , m-ai găsit, stăpână ta supremă care te va duce pe culmile plăceri si te va ghida în acest proces, unde creierul tău va produce dopamină din durerea provocată de biciul meu,îmi place să intru în mintea ta, să mă joc cu ea ,mă excita să intru adânc în fundul tău , vei simți placere si extaz atunci când jucăriile mele de diferite mărimi te vor penetra. Acestea au fost doar câteva din gândurile mele spontane de moment... pentru o ședință cât mai reușită e importantă comunicarea și să îmi spui ce iți dorești. Mai jos voi enumera niște joculețe pe care le practic de mai bine de 3 ani si le iubesc 😈❤️alege unul sau mai multe din ele si hai să ne jucam Face-Sitting bondage whipping ball-busting Slapping humiliation Dress Fetish Pony Play Pegging -Feminizare -Uro -Wax -Spit -ass workship -biciuire -foot fetish -Ass worship -Mumificare -Jocuri cu cuburi de gheață -trampling jumping -anilingus -cunilingus Contactul intim este absolut exclus! 📍 Preț ședință▶️ 30 de minute➡️350 lei 📍 Preț ședință▶️ 60 de minute➡️600 lei 📍Locația va fi în sector 2/3 Contact pe whatsapp: 0792822721 Link spre comentariu
daulimbi Reputație: 115 Postat Martie 7 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Partajează Postat Martie 7 Ai uitat să pui poze concludente Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Martie 9 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 9 Azi sunt disponibilă pentru ședințe BDSM de la 15:30 până târziu 😈 hai sa ne distram 😈 1 2 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Martie 9 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 9 Disponibilă azi 😈❤️😇 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Martie 10 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 10 La 02.07.2023 la 17:28, Scrumbie a spus: Pana la urma am fost, fiindca trebuia sa se "sacrifice" cineva (Inainte sa vad recenzia colegului de mai sus ). Am mers pentru o sesiune mai soft sa vad ce si cum, si nu am fost dezamagit deloc, Amira este superba, tanara si slim. Apartament curat si baie curata, niciun miros dubios. Actiunea a fost si ea de calitate, a respectat ce ne-am zis inainte si se vede ca are experienta. O sa revin cat mai curand pentru o sesiune mai hard 😁 ❤️😈 Link spre comentariu
P4ulo Reputație: 0 Postat Martie 11 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Martie 11 Tanara asta are talent 😎 Un mic succubus. Mi-am dat seama ca nu am gresit sa merg la ea cand m-a luat de mana sa ma traga in camera de 'tortura'. Foarte smechera. Ii vezi placerea pe fata cand trece la treaba. Arata f bine, e ingrijita si are o atitudine echilibrata. Pe mine m-a virusat. 1 1 Link spre comentariu
lottt Reputație: 352 Postat Martie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 12 Iar vă faceți conturi pentru recenzii false? 1 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Martie 12 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 12 Salutare dragul meu supus dorești pe cineva care să îți înțeleagă fanteziile ascunse din cele mai întunecate colțuri ale minți tale ?😈 Atunci ai nimerit unde trebuie ,ador să te bag in terapia mea unică pentru eliberarea stresului și pentru a te ajuta să te cunoști mai bine , pentru a-ți întrece limitele pe care vrei să le depășești ,pentru a fi viata mai intensă și distractiva, daca și tu simți că viața e prea monotonă pentru tine sau pur si simplu ai nevoie de ceva diferit si nou... Ei bine .. azi ai noroc , m-ai găsit, stăpână ta supremă care te va duce pe culmile plăceri si te va ghida în acest proces, unde creierul tău va produce dopamină din durerea provocată de biciul meu,îmi place să intru în mintea ta, să mă joc cu ea ,mă excita să intru adânc în fundul tău , vei simți placere si extaz atunci când jucăriile mele de diferite mărimi te vor penetra. Acestea au fost doar câteva din gândurile mele spontane de moment... pentru o ședință cât mai reușită e importantă comunicarea și să îmi spui ce iți dorești. Mai jos voi enumera niște joculețe pe care le practic de mai bine de 3 ani si le iubesc 😈❤️alege unul sau mai multe din ele si hai să ne jucam Face-Sitting bondage whipping ball-busting Slapping humiliation Dress Fetish Pony Play Pegging -Feminizare -Uro -Wax -Spit -ass workship -biciuire -foot fetish -Ass worship -Mumificare -Jocuri cu cuburi de gheață -trampling jumping -anilingus -cunilingus Contactul intim este absolut exclus! 📍 Preț ședință▶️ 30 de minute➡️350 lei 📍 Preț ședință▶️ 60 de minute➡️600 lei 📍Locația va fi în sector 3 Pe 13 Martie sunt din nou disponibilă , programările se fac de preferat cu o zi înainte ❤️🔥 Contact pe whatsapp: 0792822721 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Martie 12 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 12 Acum 14 ore, P4ulo a spus: Tanara asta are talent 😎 Un mic succubus. Mi-am dat seama ca nu am gresit sa merg la ea cand m-a luat de mana sa ma traga in camera de 'tortura'. Foarte smechera. Ii vezi placerea pe fata cand trece la treaba. Arata f bine, e ingrijita si are o atitudine echilibrata. Pe mine m-a virusat. 😈❤️🔥 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Martie 14 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 14 Se știe …atunci când o fata când este la menstruație… este dublu excitată este ca un vulcan ce sta să erupă , vrei să îi lingi păsărica însângerată stăpânei tale pana va avea o explozie de orgasm ? Lasă-mi un mesaj în privat pe whatsapp să îți spun dacă poți avea această onoare 😈❤️🔥 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Aprilie 6 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 6 Azi sunt disponibilă pentru ședințe BDSM , pentru programare si reprogramare lasă-mi un mesaj pe whatsapp , nu pot raspunde la mesajele anterioare din motive de confidențialitate 💋 2 Link spre comentariu
NinjaBelGi Reputație: 7 Postat Aprilie 7 Partajează Postat Aprilie 7 Do you have more photos? Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Aprilie 16 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 16 La 07.04.2024 la 17:29, NinjaBelGi a spus: Do you have more photos? You can leave me a message on whatsapp Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Aprilie 17 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 17 Disponibilă azi si maine împreuna cu o colega pentru ședințe BDSM Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Aprilie 21 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 21 Azi sunt disponibilă împreuna cu o colega după ora 21:30 pana târziu pentru ședințe intense de BDSM 😈 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Aprilie 22 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 22 Disponibile pana târziu 😈 Link spre comentariu
blex__ Reputație: 26 Postat Aprilie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 23 Recenzie: Salutare colegi de distractii. Dupa ce am vazut aici postarea ca Amira (Ana Maria) este in Bucuresti am zis ca poate ar fi bine sa o intalnesc. Note: Comunicare : 10 Am contactat-o pe WhatsApp, comunicarea a fost foarte ok si am reusit sa ne intelegem pentru o intalnire in noapte. Se intampla sa fie disponibila si cu o colega, am fost curios de detaliile unei intalniri in trei dar pana la urma a ramas sa ma vad doar cu ea. Locatie: 10 Am ajuns putin mai devreme fata de ora stabilita in zona, la un bloc ok, cu vedere la strada asa ca am asteptat putin si m-a cam luat frigul pe strazile din jur. Atitudine: 10 Arata foarte bine, dupa gusturile mele, foarte buna la corp, carnea tare pe ea. M-a asteptat intr-o tinuta sexy care o facea sa arate super bine si pe care pe parcursul intalnirii a dat-o jos. Igiena: 10 Actiune: 9,9 Ne punem la o vorba si un pahar de vin care ne-a facut pe amandoi mai dezinvolti si am discutat pe indelete despre ce si cum. Am gasit pe cineva cu imaginatia foarte bogata, ceea ce conteaza mult pentru mine. Arsenalul de jucarii era prezent pe o masa si era suficient, sfori, catuse, dildouri, material marunt pentru sfarcuri si altele. Destule incat sa am de unde alege dupa sugestiile ei si preferintele mele. Despre detalii concrete ale intalnirii va las sa va imaginati, pot spune doar ca au fost folosite mai multe jucarii si actiunile au avut loc in dus, pe canapea, pe holul blocului, pe blatul din bucatarie si pe balcon. Dormitorul a ramas poate pentru alta data. Au alternat actiunile cu pauze pentru odihna si o gura de vin. Nu a fost deloc pe graba si am avut parte de o noapte foarte frumoasa. Ca si la alte intalniri au fost facute si poze si filme scurte cu ce am facut spre a servi ca amintiri frumoase. Concluzie: Daca stii sa vorbesti frumos, esti deschis la minte, ai imaginatie bogata si vrei sa-ti curga focu-n vene o intalnire cu ea este o alegerea foarte buna. La final am plecat cu pielea bine incinsa si nu am mai simtit ploaia si frigul. Cu bine, B 2 1 Link spre comentariu
Scrumbie Reputație: 27 Postat Aprilie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 24 Ce se poate face pe holul blocului ? Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Mai 9 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 9 La 24.04.2024 la 10:54, Scrumbie a spus: Ce se poate face pe holul blocului ? Ce se poate face și în casă doar ca este mult mai multă adrenalină 😈vrei să încerci ? Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Mai 17 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 17 Mâine sunt disponibilă după 13:30 pentru ședințe BDSM 😈 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iunie 20 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 20 Mâine sunt disponibilă după 15:00 pentru ședințe BDSM 😈 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iunie 24 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 24 Pentru programări puteți lăsa un mesaj pe whatsapp , la telefon nu răspund sau mesaje normale, cartela sa pierdut. Azi și mâine sunt disponibilă pentru ședințe intense de BDSM 😈😇 Link spre comentariu
toxiq Reputație: 1103 Postat Iunie 25 Partajează Postat Iunie 25 On 8/10/2023 at 5:20 PM, parpalete said: Eu caut una de 100 kg....stii vreuna??? Șoșoacă 1 Link spre comentariu
parpalete Reputație: 58 Postat Iunie 25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 25 Acum 3 ore, toxiq a spus: Șoșoacă Ohooo, ce bine ar fii să ofere ședințe de trampling, mi-aș face abonament!! 1 Link spre comentariu
Anamaria11 Reputație: 37 Postat Iunie 29 Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: +40 792 822 721 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 29 Mâine sunt disponibilă după 15:00 programările trebuiesc făcute de preferat din timp !😈🔥 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum