Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Iunie 30, 2023 Numele meu este Izza😘😘 Ultima zi la voi în oraș!😘❤️ Ofer respect și cer respect. Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept minori, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul va fi de la 10:00 la 22:00😘😘 Vă aștept cu drag sa ma vizitați și astăzi! Mulțumesc pentru respectul oferit,sa aveți grija de voi! Pupici dulci,deliciosilor!❤️😘 2
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Iunie 30, 2023 Numele meu este Izza😘😘 Ultima zi la voi în oraș!😘❤️ Ofer respect și cer respect. Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept minori, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul va fi de la 10:00 la 22:00😘😘 Vă aștept cu drag sa ma vizitați și astăzi! Mulțumesc pentru respectul oferit,sa aveți grija de voi! Pupici dulci,deliciosilor!❤️😘 1
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Iunie 30, 2023 Numele meu este Izza😘😘 Ultima zi la voi în oraș!😘❤️ Ofer respect și cer respect. Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept minori, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul va fi de la 10:00 la 22:00😘😘 Vă aștept cu drag sa ma vizitați și astăzi! Mulțumesc pentru respectul oferit,sa aveți grija de voi! Pupici dulci,deliciosilor!❤️😘 1
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Iunie 30, 2023 Acum 17 ore, Caprito90 a spus: Revine dacă se poate la începutul luni August dacă se poate să ai grijă de tine pupici 😀🙂😉😘🌹 Hei,mulțumesc voi avea😘❤️🤗 Nu am zis ceva precis ca revin în august...dar cu siguranță mai revin în orașul vostru!🤗 Pupici 1
Caprito90 Reputație: 17 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Iunie 30, 2023 Acum 4 ore, Izza01 a spus: Hei,mulțumesc voi avea😘❤️🤗 Nu am zis ceva precis ca revin în august...dar cu siguranță mai revin în orașul vostru!🤗 Pupici Ok cum dorești mumai să vi 😀🙂😉🤗😘 1
Izza01 Reputație: 135 Postat Iunie 30, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat Iunie 30, 2023 Buna seara,dragilor!😘🤗😘 Mulțumesc mult pentru aprecieri,respect și finețea de care a-ti dat dovada,de mâine nu voi mai fii în orașul vostru!❤️ Sper sa ne revedem în curând!!😘❤️ Toate cele bune va doresc,va pupacesc dulce!😘 1
Izza01 Reputație: 135 Postat August 21, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 21, 2023 Bună ziua,am avut o problemă cu telefonul și nu mai am numarul din topic,rog moderatori Pisicutz sau Cleopatra să mă ajute sa îmi schimb numărul,noul meu nr.este 0752406491!Multumesc anticipat
anusnimus Reputație: 51 Postat August 21, 2023 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 21, 2023 Esti in Mures?
Izza01 Reputație: 135 Postat August 21, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 21, 2023 Acum 1 minut, anusnimus a spus: Esti in Mures? Bună, De mâine sunt disponibila!
Izza01 Reputație: 135 Postat August 21, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 21, 2023 Bună dragilor,de maine voi fii disponibila la voi in Oras!🤗😘 Numele meu este Izza😘😘 Ofer respect și cer respect. Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept minori, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul va fi de la 09:00 la 22:00!😘😘 Vă aștept cu drag sa ma vizitați!🤗❤️ Locatia:Maurer Pupici dulci,deliciosilor! Nr.contact 0752406491 1
anusnimus Reputație: 51 Postat August 21, 2023 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 21, 2023 Acum 15 minute, Izza01 a spus: Bună, De mâine sunt disponibila! Te asteptam!
Membru Premium zozozo Reputație: 1135 Postat August 21, 2023 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat August 21, 2023 1 oră în urmă, Izza01 a spus: Bună dragilor,de maine voi fii disponibila la voi in Oras!🤗😘 Numele meu este Izza😘😘 Ofer respect și cer respect. Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept **spam editat**, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul va fi de la 09:00 la 22:00!😘😘 Vă aștept cu drag sa ma vizitați!🤗❤️ Locatia:Maurer Pupici dulci,deliciosilor! Nr.contact 0752406491 Trebuie să ne vedem!🥰 Sper să nu intervină ceva ca data trecută! 1
Izza01 Reputație: 135 Postat August 21, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 21, 2023 Acum 1 oră, zozozo a spus: Trebuie să ne vedem!🥰 Sper să nu intervină ceva ca data trecută! Te aștept cu drag!😘🤗 1
Izza01 Reputație: 135 Postat August 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 22, 2023 Buna deliciosilor! Va aștept sa ma vizitați,programările se fac pe whatsApp sau sms,nu pot sa răspund tot timpul la telefon. Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept minori, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul va fii pana la ora 22:00😘😘 Vă aștept cu drag sa ma vizitați! Pupici dulci,deliciosilor!❤️😘 1 4
biciclist Reputație: 11 Postat August 22, 2023 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 22, 2023 Servus, tot in Maurer o sa stai? msi
Membru Premium aibelito Reputație: 3902 Postat August 22, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat August 22, 2023 Acum 2 minute, biciclist a spus: Servus, tot in Maurer o sa stai? msi La 21.08.2023 la 13:18, Izza01 a spus: Numele meu este Izza😘😘 Numele meu este Izza😘😘 Numele meu este Izza😘😘 😊 Locatia:Maurer 1 bucilescelmaifaincur
Izza01 Reputație: 135 Postat August 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 22, 2023 1 oră în urmă, aibelito a spus: Bună,în Maurer am locația!😘 1
Izza01 Reputație: 135 Postat August 22, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 22, 2023 Acum 1 oră, biciclist a spus: Servus, tot in Maurer o sa stai? msi Bună,Da!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2023 Postat August 22, 2023 Dupa ce termini treaba in Mures te asteptam la Alba Iulia.
Izza01 Reputație: 135 Postat August 23, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 23, 2023 Buna,dragilor!😘🤗 Va aștept sa ma vizitați,programările se fac pe whatsApp sau sms,nu pot sa răspund tot timpul la telefon. Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept minori, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul va fii pana la ora 22:00😘😘 Vă aștept cu drag sa ma vizitați! Pupici dulci,deliciosilor!❤️😘 2
Izza01 Reputație: 135 Postat August 23, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 23, 2023 Acum 11 ore, spancioc a spus: Dupa ce termini treaba in Mures te asteptam la Alba Iulia. Mulțumesc frumos!Dacă voi ajunge acolo voi posta,😘🥰
raduflorea Reputație: 55 Postat August 23, 2023 Oras:Mureș Oras:Mureș Postat August 23, 2023 Azi am vizitat pe una dintre cele mai frumoase fete care ne-a călcat pragul la Târgu Mureș . Am făcut programare pe Whatshapp cu un răspuns foarte prompt din parte ei și am ajuns în locație la Maurer , totul pregătit , am fost servit cu apă chiar și o țigară din partea ei ......... bineînțeles un mare bun simț . La servici iarăși ceva de calitate ON - 10 69 - 10 NP- 10 - foarte curată și întreținută ,, Merită vizitată ” Rămân dator pe data viitoare cu țigara , aduc un pachet 😂Te puuuup !😘 4
Izza01 Reputație: 135 Postat August 24, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 24, 2023 Acum 19 ore, raduflorea a spus: Azi am vizitat pe una dintre cele mai frumoase fete care ne-a călcat pragul la Târgu Mureș . Am făcut programare pe Whatshapp cu un răspuns foarte prompt din parte ei și am ajuns în locație la Maurer , totul pregătit , am fost servit cu apă chiar și o țigară din partea ei ......... bineînțeles un mare bun simț . La servici iarăși ceva de calitate ON - 10 69 - 10 NP- 10 - foarte curată și întreținută ,, Merită vizitată ” Rămân dator pe data viitoare cu țigara , aduc un pachet 😂Te puuuup !😘 Mulțumesc frumos,ma bucur ca ti-ai simțit bine in prezenta mea,te mai aștept cu drag!😘😉
Izza01 Reputație: 135 Postat August 24, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Autor Postat August 24, 2023 Bună,scumpilor!😘🥰 Ultimele 3 zile la voi în oraș!😚 Serviciile mele: ●oral în funcție de igienă protejat/neprotejat ●normal întotdeauna protejat ●diferite poziții ●69 ●Handjob ●sărutări corporale ●GFE ●finalizare corporală ●masaj de relaxare ●masaj erotic Cadoul meu: 150-30 de minute(1 finalizare) 300-1 ora(2 finalizari) Nu fac finalizare orală, anal și deplasări. Programările se confirma cu o ora înainte.Cine nu face confirmarea,programarea va fi anulata. Nu accept minori, persoane în stare de ebrietate sau cu alte accesorii. Programul va fii pana la ora 22:00😘😘 Vă aștept cu drag sa ma vizitați! Pupici dulci,deliciosilor!❤️😘 1 2
marcel24 Reputație: 126 Postat August 24, 2023 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat August 24, 2023 Holla, dupa mai multe incercari am reusit astazi sa o vizitez pe frumoasa asta numita Izza, programare pe WhatsApp foarte rapid raspuns, am facut programarea inainte cu 30 de min doar asa a avut loc pt o finalizare si a fost convenabil, ajuns la locatie Mauer, unde ma astepta dupa o usa o bruneta naturala cu tot ce iti doresti cu un chip docil. Am fumat o tigara povestit ma servit cu o apa, invitat la baie, nu era nevoie apoi la actiune. Poftit in dormitor am fost intrebat cum imi doresc dar totul parca a decurs de la sine mangaieri atingeri apoi in pat un oral demential unde era sa ma termin( nu face CIM) si m-am oprit si am rugat-o sa facem un Cowgirl reverse unde sa miscat extraordinary de bine si terminat in caciulita, apoi am stat in pat cateva minute pt relax, igienizare.. Am mai stat la o tigara povestit unde sa mai relaxat/deschis si ea cu mine un pic. Locatie 10 Igiena 10 ON 8 ( daca facea CIM) era 10++ NP 10 superb cum se misca si geme GFE 10 Halatul 150, dar am lasat 200 pentru atitudinea si programarea pe repede-nainte Atitudine PRO-client. De revenit DA DA DA 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum