Sari la conținut

Curiozitate

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salutare tuturor! 
Recent am inceput sa dezvolt o fantezie si vreau sa stiu daca avem astfel de doamne/domnisoare in Craiova. 

Cunoasteti doamne/domnisoare care sa aiba par pubian? 😀 De preferat sa fie o persoana ok, la care ati fost. Daca se poate, as aprecia si o recenzie a respectivei, in cazul mai sunt si alti doritori.

Acum 1-2 ani, era o domnisoara in zona Pizza Ibiza in Rovine; o tipa blonda, plinuta, cu un fund fenomenal care avea si acest "atu". Din pacate nu am mai vazut anuntul ei, probabil s-a retras. Daca stiti la cine ma refer, stiti ce caut 😃.

Va multumesc anticipat!

Postat
1 hour ago, vlad434 said:

Salutare tuturor! 
Recent am inceput sa dezvolt o fantezie si vreau sa stiu daca avem astfel de doamne/domnisoare in Craiova. 

Cunoasteti doamne/domnisoare care sa aiba par pubian? 😀 De preferat sa fie o persoana ok, la care ati fost. Daca se poate, as aprecia si o recenzie a respectivei, in cazul mai sunt si alti doritori.

Acum 1-2 ani, era o domnisoara in zona Pizza Ibiza in Rovine; o tipa blonda, plinuta, cu un fund fenomenal care avea si acest "atu". Din pacate nu am mai vazut anuntul ei, probabil s-a retras. Daca stiti la cine ma refer, stiti ce caut 😃.

Va multumesc anticipat!

Era super fata, foarte pasionala. Ave apar pubian doar deasupra, nu și pe la ii sau mai jos, era aranjata frumos. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...